Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Hoofddorp

optrekkend vocht bestrijden - Vochtbehandeling - Hoofddorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

optrekkend vocht bestrijden

Verhelpen optrekkend vocht.


Vochtexpert Hoofddorp

Offertes vochtbehandeling in Hoofddorp vergelijken

Recente opdrachten in Hoofddorp

vrijdag 01 september 2023

Schimmel verhelpen

Naar welke dienst ben je op zoek?: Schimmel verwijderen (zonder oorzaak aan te pakken) Heb je toestemming van de verhuurder om de werkzaamheden te laten uitvoeren?: Ja Ben je eigenaar van de woning?: Nee, ik huur


Vochtproblemen Hoofddorp
maandag 31 juli 2023

Plaats Lekkage Vaststellen

Heb lekkage gehad in de meterkast. Wil graag de oorzaak van de lekkage weten. Als er.tijd over is Verder gaan Een aantal kranen moeilijk dicht. En lekt de warmwater kraan als die open gedraaid is.


Vochtproblemen Hoofddorp
zaterdag 01 april 2023

optrekkend vocht bestrijden

Verhelpen optrekkend vocht.


Vochtproblemen Hoofddorp
maandag 16 januari 2023

Optrekkend vocht aanpakken

Ik wil graag optrekkend vocht aanpakken in ons huis


Vochtproblemen Hoofddorp
dinsdag 15 november 2022

Binnenwand lekkage herstellen

Ik zoek een bedrijf die mij kan helpen met het herstellen van plafond/muur ivm lekkage. Ik ontvang graag een offerte.


Vochtproblemen Hoofddorp
dinsdag 08 november 2022

Opstijgend vocht woonkamer oplossen

Er zit vocht op een muur in de woonkamer naast de openslaande deuren. Het zit net boven de plinten. Wij zoeken nu een vakman die het probleem kan vastleggen en dit kan oplossen.


Vochtproblemen Hillegom
donderdag 29 september 2022

Schimmel verwijderen n.a.v. lekkage

Schimmel verwijderen na lekkage. Lekkage is opgelost, de muur is gedroogd middels een bouwdroger. Van belang is de snelheid waarmee dit kan gebeuren vanwege de verzekering van de bovenburen. Zij wachten een tijd op de factuur die ik beloofde te sturen, maar met de vorige schimmel verwijderaar duurde het maken van een afspraak te lang.


Vochtproblemen Hoofddorp
maandag 08 november 2021

Uitzoeken bron doorslaand vocht en het verhelpen hiervan

Ik heb waterschade op de eerste verdieping door doorslaand vocht. Nu zoek ik graag een vakman die even komt kijken waar dit vandaan komt en wat een oplossing hiervoor kan zijn.


Vochtproblemen Hillegom
donderdag 18 maart 2021

Daklekkage verhelpen schuindak

Ik heb een mogelijke lekkage rond de schoorsteen in een pannendak. Graag laat ik dit inspecteren en verhelpen.


Vochtproblemen Hoofddorp
maandag 17 februari 2020

Oorzaak lekkage erker bij plafond achterhalen en herstellen

Onze erker geeft bij extreme storm steeds lekkage. Het verleggen van de regenpijp en laten doorspoelen van de riolering heeft niet tot het gewenste resultaat geleid en hebben wederom lekkage. Ik wil dit graag laten oplossen.


Vochtproblemen Hillegom
zondag 13 oktober 2019

Daklekkage en binnenkant muur herstellen

Ik wil graag een daklekkage en de binnenkant muur laten repareren. Graag wil ik een afspraak maken en een vrijblijvende offerte laten maken. Het gaat om een verzekeringskwestie.


Vochtproblemen Hoofddorp
donderdag 26 juli 2018

Muren herstellen na lekkage

Wij hebben waterschade door een lekkage van de vaatwasser. Wij zoeken nu iemand die de reparatie kan uitvoeren en die een offerte kan opsturen hiervoor voor onze verzekering. Het gaan om 2 separate muurtjes en de beschadigde delen zijn +/- 1 bij 1 meter. Het gaat in totaal dus om +/- 1 totaal 2 m2 witte muur. Waarschijnlijk moet er geschilderd en een klein deel gestuct worden? Waar de lekkage is geweest is de muur ietwat dikker en heeft het een licht kleurverschil gekregen. Kunt u hier een offerte voor toesturen en kunt u aangeven wanneer u dit zou kunnen laten repareren? Bij voorbaat.


Vochtproblemen Hoofddorp
dinsdag 02 januari 2018

Vochtprobleem in binnenmuren oplossen

Wij hebben op één van onze binnenmuren enkele vochtplekken zitten. Vermoedelijk komen deze plekken door lekkage van de buitenmuur. De buitenmuur is gedeeltelijk opnieuw gevoegd. De plekken zitten boven aan de muur. We willen graag een expert laten beoordelen waar precies het vocht vandaan komt.


Vochtproblemen Hillegom
zaterdag 16 december 2017

Kelder ventileren

We hebben een kelder 540(L) x 240(H) x 230 (B) cm die wij gebruiken voor opslag. De bovenaan de keldertrap zit rechts een deur naar de gang en links bovenaan een doorvoer (doorsnee 13 cm) naar de garage. Verder geen ventilatiegat, het allemaal dicht en daardoor ruikt het muf. De kelder is verder wel voldoende droog, geen schimmels et cetera. Het plafond van de kelder zit onder het maaiveld. Ik weer niet of die kelder met de fundering is mee gestort of als losse bak is plaatst en vast gemaakt aan de fundering. Er zal dus een gat in het beton geboord moeten worden aan de zuidkant, de andere kant dan de trap. Wij hebben daar een tegelplaats en daar zal een soort rooster moeten worden geplaatst. Ik weet niet of er dan mechanische ventilatie in moet of dat er volstaan kan worden met natuurlijke ventilatie. Ik weet ook niet of het gat vanuit de garage voldoende is. Er zit wel een geopend rooster in de garagedeur.


Vochtproblemen Hoofddorp
zaterdag 29 juli 2017

Kruipruimte met camera inspecteren op vocht

Mijn huis (1928) heeft een houtenvloer op balken en een niet toegankelijke, lage kruipruimte. Onlangs bleek een radiator langere tijd gelekt te hebben, waarbij het water waarschijnlijk onder de vloer is gelekt. Daarnaast bestaat de kans dat een verwarmingsleiding onder de vloer lek is. Er zijn tochtgaten in de buitenmuren om de vloer droog te houden. Graag zou ik een camera inspectie uit laten voeren om te zien of de kruipruimte droog is, of de balken geen schimmel bevatten en of de leiding niet lekt. Omdat de houtenvloer pas een jaar oud is, zou het mooi zijn als de inspectie via de tochtgaten kan geschieden.


Vochtproblemen Hillegom
Offertes aanvragen