Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Hengelo

Lekkage buitenmuur verhelpen - Vochtbehandeling - Hengelo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Lekkage buitenmuur verhelpen

Gevel zuidkant tussen buitenmuur en aanbouw serre geeft lekkage. Denk dat water via de voegen en/of bevestiging serredak ontstaat. Ik wil graag weten hoe dit verholpen kan worden. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.


Vochtexpert Borne

Offertes vochtbehandeling in Hengelo vergelijken

Recente opdrachten in Hengelo

dinsdag 17 mei 2022

Schimmel verhelpen

Het betonnen geschilderde plafond moet grondig gereinigd worden. Het gaat om +- 9 m2


Vochtproblemen Borne
zaterdag 20 november 2021

Optrekkend vocht in de garage

In onze garage is er over de hele lengte (ongeveer 6,5 m) optrekkend vocht te zien op de onderste 3 lagen stenen. We zouden graag hiervan de oorzaak weten en wat het gaat kosten om het op te lossen.


Vochtproblemen Borne
woensdag 08 september 2021

Waterschade reparatie (herstelwerk)

Muur glad maken en plint monteren


Vochtproblemen Goor
dinsdag 03 augustus 2021

Waterschade berging verhelpen

Ik zoek iemand die mijn beschadigde muur kan herstellen en nieuwe plinten kan plaatsen. Het gaat ongeveer om 2 m2 aan stucwerk, vervolgens schilderen en nieuwe plinten aanbrengen. Dit moet gebeuren na lekkage (wat inmiddels verholpen is).


Vochtproblemen Goor
maandag 02 maart 2020

Lekkage buitenmuur verhelpen

Gevel zuidkant tussen buitenmuur en aanbouw serre geeft lekkage. Denk dat water via de voegen en/of bevestiging serredak ontstaat. Ik wil graag weten hoe dit verholpen kan worden. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.


Vochtproblemen Borne
woensdag 13 november 2019

Vochtproblemen in een chalet oplossen

Ik zou graag een vakman willen laten komen omdat ik een vocht probleem heb in mijn chalet, deze zit in de slaapkamer en als het s'nachts heeft gevroren komt het tevoorschijn. Ook op de slaapkamer deur druipt elke ochtend het water er vanaf, de gang heeft een aantal ramen en onderaan staat veel vocht elke keer weer tot de schimmel erop staat.


Vochtproblemen Delden
maandag 02 september 2019

Muffe lucht zolder opsporen en verhelpen

Wij hebben sinds een aantal maanden last van muffe lucht op zolder. Deze muffe lucht hangt niet achter de schuine kanten, maar in de hoofdruimte. We hebben er 2 vochtvreters neergezet, deze zitten na 3 maanden helemaal vol. Het dakraam staat altijd op een kier of verder, dus ventilatie is er wel. Het dakraam is echter wel lek, maar wij kunnen ons niet voorstellen dat het probleem daar weg komt. Tevens staat er op zolder een wasmachine, maar deze staat in het voorste gedeelte gelijk naast de trapopgang. Graag een offerte voor het opsporen waar het vocht door veroorzaakt wordt en een oplossing natuurlijk.


Vochtproblemen Goor
dinsdag 16 januari 2018

Lekkage door inslag van regenwater

Bij westenwind hebben wij lekkage op de overgang van een later aangebouwd deel van het huis, met een schuin dak. Daar waar het schuine dak de verticale muur raakt ontstaat bij heftige regenval lekkage. Ik vermoed iets met de loodschort.


Vochtproblemen Borne
donderdag 26 februari 2015

Kelderlekkage oplossen

Als het grondwater hoog staat lekt het in de kelder (altijd op de zelfde plaats ): dweilen levert per dag 2 emmers water op. De vloer is een gestorte betonnen vloer en de wanden zijn van een wat zachter materiaal, dicht gekalkt dus niet te zien wat er achter zit. Vanaf 1 plek van de vloer komt het water naar binnen.


Vochtproblemen Delden
maandag 16 februari 2015

Vocht en schimmel verwijderen

In de slaapkamer hebben we een bepaalde aanslag op de muur. Waarschijnlijk vocht en schimmel. We weten waar het vandaan komt en bestrijden/verwijderen. Onze gezondheid komt er ook onder te lijden.


Vochtproblemen Markelo
donderdag 27 november 2014

Vochtproblemen verhelpen

Bij de binnenmuren van de woonkamer en de slaapkamers hierboven hebben wij vochtproblemen. Graag maken wij een afspraak zodat de muren beoordeeld kunnen worden en behandeld.


Vochtproblemen Borne
Offertes aanvragen