Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Hellevoetsluis

Schimmel verhelpen - Vochtbehandeling - Hellevoetsluis

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schimmel verhelpen

Zwarte schimmel plekken verwijderen Naar welke dienst ben je op zoek?: Schimmel verwijderen (zonder oorzaak aan te pakken) Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtexpert Nieuwe Tonge

Offertes vochtbehandeling in Hellevoetsluis vergelijken

Recente opdrachten in Hellevoetsluis

maandag 11 september 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel impregneren tegen doorslaand vocht Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Middelharnis
maandag 06 februari 2023

Schimmel verhelpen

Zwarte schimmel plekken verwijderen Naar welke dienst ben je op zoek?: Schimmel verwijderen (zonder oorzaak aan te pakken) Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Nieuwe Tonge
vrijdag 30 september 2022

Schimmel verwijderen

In de badkamer heb ik een kruipruimte. Nu is het zo dat ik heel de badkamer leeg hebt gehaald om alles opnieuw te betegelen. Na het slopen komen we erachter dat er achter de gips platen schimmel op de wanden zit. Wat gaat het mij kosten om dit te verwijderen.


Vochtproblemen Hellevoetsluis
dinsdag 03 november 2020

Kelder water dicht maken

we hebben nu 20 cm water in de kelder.bij aanleg afgelopen zomer was droog,nu moeten we vloer en wanden tot 1m hoog water dicht maken.


Vochtproblemen Ouddorp
maandag 25 november 2019

Drainage kruipruimte aanleggen

Hoeveel kost het om mijn kruipruimte te voorzien van een drainage? De kruipruimte staat soms wel tot -/+ 35 cm water. Erg gezond is dit niet voor je leefomgeving. We zijn bezig met het kopen van de woning, bijna alles is rond, maar om de kruipruimte maken we ons zorgen. De vloeroppervlak van de woning is 10,05 x 5,18 meter. Op 27 december krijgen we de sleutel, mogelijk dat daarvoor al iemand langs zou kunnen komen om de situatie te beoordelen. Ik heb vernomen dat een drainage niet van alle gemeentes mag, ik heb geen idee of dat bij ons ook zo is. Graag ontvang ik advies en een offerte.


Vochtproblemen Hellevoetsluis
woensdag 22 augustus 2018

Ventilatie in de kruipruimte verbeteren

Wij hebben van tijd tot tijd last van stank uit de kruipruimte. De ruimte is geïsoleerd met kunststof bolletjes, maar dat helpt niet voldoende. Wij zouden de kruipruimte ventilatie verbeterd willen hebben door het aanbrengen van extra beluchting. De kruipruimte is 90 m2 en de hoogte met bolletjes 60-70 cm ongeveer.


Vochtproblemen Hellevoetsluis
zondag 29 oktober 2017

Vochtige kelderkast waterdicht maken

Onze kelderkast is erg vochtig, waardoor er schimmel ontstaat op de muren en op spullen die erin staan. Met erg hevige regen komt het grondwater omhoog, door de vloer. Dit willen we graag laten verhelpen door de kelderkast waterdicht te laten maken. Het gaat om een kleine oppervlakte van ongeveer 2 vierkante meter en deze is 65 cm diep.


Vochtproblemen Middelharnis
zondag 16 juli 2017

Doorslaand vocht tegengaan

Wij hebben last van vochtproblematiek en schimmels op de muur. We zoeken iemand die ons hiermee kan helpen, zodat de schimmel niet meer terugkomt.


Vochtproblemen Hellevoetsluis
donderdag 08 juni 2017

Schimmel op stucwerk herstellen

Wij hebben ruim 2 jaar van vocht problemen in onze badkamer waar schimmel is ontstaan. Wij hebben extra ventilatie en dergelijke laten aanbrengen, maar het vochtprobleem is niet opgelost en de schimmel is teruggekomen op de muren en plafond. Ook zit er schimmel op de rolgordijn in de slaapkamer (dakraam). Nu moet alles nog hersteld worden. Van de muren zal een laag af moeten, vervolgens moet er opnieuw gestuct worden en er moet een nieuwe gipsplafond komen. Ook het schuine dak gedeelte zal opnieuw van gips voorzien moeten worden en eventueel ook wat erachter zit (als daar schade is ontstaan) en een nieuw rolgordijn op het dakraam. Kan er iemand langskomen om de situatie te bepalen? Ik weet namelijk niet alle maten en dergelijke uit mijn hoofd.


Vochtproblemen Hellevoetsluis
woensdag 03 mei 2017

Vocht in muren van dijkwoning

Het beneden gedeelte van de woning heeft vocht en schimmel plekken die elke keer maar terug blijven komen. Inclusief de badkamer. Gaarne een offerte hoe dit voor altijd opgelost kan worden. Betreft een dijkwoning. De muur die de vochtplekken heeft zit ook in de grond. Je kunt alleen bij de muur van binnenaf. De kruipruimte is droog.


Vochtproblemen Rockanje
zondag 30 oktober 2016

Stank in de meterkast bestrijden

In de meterkast zit aan de achterkant een gat voor ventilatie of voor bedrading doortrekken. Nu heb ik al een week last van een smerige lucht die de meterkast ingeblazen wordt. Lijkenlucht lijkt het haast. Kunnen jullie mij hiervanaf helpen?


Vochtproblemen Hellevoetsluis
woensdag 12 oktober 2016

Kelder schimmelvrij maken

Graag willen wij onze kelder laten reinigen en schimmelvrij laten maken. Er is een waterleiding gebarsten. En er is sprake geweest van ernstige wateroverlast. De lekkage is verholpen. Het betreft een pand uit 1905.


Vochtproblemen Hellevoetsluis
maandag 09 november 2015

Vochtmeting laten uitvoeren

Onlangs heb ik mijn oude boerderijtje verkocht. De akte zal op 11 december passeren. Er is een bouwkundige keuring uitgevoerd door de Vereniging Eigen Huis op kosten van de kopers. Daaruit bleken geen gebreken. Nu blijkt dat de kopers buiten mijn weten in mijn woning zijn geweest met een eigen expert voor een vochtmeting. Er wordt gezegd dat er vochtplekken zijn en dat de luchtvochtigheid veel te hoog is. Dit zou schadelijk zijn voor de gezondheid. Ik wil nu graag een vochtmeting laten doen.


Vochtproblemen Abbenbroek
dinsdag 23 juni 2015

Zand uit de kruipruimte zuigen

Graag offerte voor wegzuigen van zand uit kruipkelder in verband met porienzwam, deze dienen ook verwijderd te worden. Er moet 5-10 cm zand worden weggezogen over 70 m2 oppervlakte. Er staan gemetselde muurtjes in kelder.


Vochtproblemen Oostvoorne
vrijdag 13 maart 2015

Vochtmeting in huis uit laten voeren

Aan één zijde van het huis, op de eerste verdieping hangt af en toe een lucht dat ruikt naar wiet. Uit eigen onderzoek komt deze lucht uit een gaatje in een zijmuur, grenzend aan de buren. Wij vermoeden dat er vocht in de spouwmuur zit, waardoor er schimmels zijn ontstaan welke deze lucht afgeeft. Ons idee is om 24 uurs meting te verrichten in de spouwmuur om te achterhalen of er daadwerkelijk vocht en/of schimmels in zit. Op basis van deze resultaten willen wij dit probleem laten oplossen.


Vochtproblemen Hellevoetsluis
Offertes aanvragen