Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Heerenveen

Vochtprobleem oplossen - Vochtbehandeling - Heerenveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vochtprobleem oplossen

Zoek een vakman voor het verhelpen van vocht. Meten waar het vocht vandaan komt? Doorslaande condens badkamer of is er een lekkage?


Vochtexpert Elsloo

Offertes vochtbehandeling in Heerenveen vergelijken

Recente opdrachten in Heerenveen

dinsdag 14 februari 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Buitenmuur vertoont vochtplekken Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Heerenveen
maandag 09 januari 2023

Vochtprobleem op muren bestreiden

Ik wil graag een vochtexpert die langskomt om te kijken hoe we het vochtprobleem in onze ruimte kunnen oplossen. We hebben op verschillende muren vocht en schimmelvorming. Is er al geïsoleerd met spouwmuurisolatie.


Vochtproblemen Joure
dinsdag 27 december 2022

Lekkage verhelpen

Na de dooi begon er water te lekken door het plafond onder plat dak in bijkeuken. Ook op eerste verdieping voor-slaapkamer aan kant van de buren. Op zolder gecheckt, geen lekkage aan onze kant. CV/waterleiding lek bij buren? Deze lekkage graag verhelpen.


Vochtproblemen Noordwolde
vrijdag 22 juli 2022

Vochtprobleem oplossen

Zoek een vakman voor het verhelpen van vocht. Meten waar het vocht vandaan komt? Doorslaande condens badkamer of is er een lekkage?


Vochtproblemen Elsloo
zaterdag 25 januari 2020

Lekkage bijbouw

Ik heb vochtproblemen in de bijbouw en ik moet te weten komen waar het vandaan komt, daar ik de gevolgschade verzekerd krijg. Het zit vooral op de muren.


Vochtproblemen Elsloo
vrijdag 03 januari 2020

Beoordeling van ons klompenhok aan een chaletje

Ik ben op zoek naar iemand die een lekkage op kan sporen in een klompenhok, in ons chalet. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.


Vochtproblemen Noordwolde
dinsdag 17 oktober 2017

Vochtoorzaak opsporen

Ik heb schimmelvorming gevonden in mijn huis en zou graag willen weten wat de oorzaak van deze schimmelvorming is. Ik zou, als u meteen weet wat eraan mankeert, een offerte willen voor de reparatie.


Vochtproblemen Wolvega
donderdag 12 oktober 2017

Lekkage aan de keldermuur verhelpen

Ik woon in een tussenwoning die volledig is onderkelderd. Die kelder is verdeeld in meerdere ruimtes. In de ruimte aan de voorzijde staat vrijwel voortdurend vocht en bij forse regen ook echt een laagje water. Verder is het vochtig in de hele kelder. Ik wil graag de hulp inroepen van een aannemer/vochtexpert. Ik wil onderzoek laten doen naar de oorzaak en advies en een prijsopgave voor de aanpak van het probleem.


Vochtproblemen Elsloo
woensdag 08 maart 2017

Vochtprobleem verhelpen in een dijkwoning

We staan op het punt een dijkwoning te kopen. Nu is het souterrain deel heel vochtig. Muurvocht meting gem. 30% (gemeten met een brennemstuhlvochtmeter) toch zou ik het graag als woonruimte voor mijn ouders gaan gebruiken. Welke oplossing raad u mij aan om het probleem definitief te verhelpen en wat kost zoiets?


Vochtproblemen Lemmer
maandag 22 februari 2016

Vochtprobleem achterhalen en oplossen

Ik heb een lekkage in mijn garage (plat dak). Het vervangen van de dakbedekking gaf geen oplossing. Nu blijkt dat de gevel (zuid, west en noord) veel vocht bevat. De vraag is waar dit vandaan komt (doorslag of lekkage?) en wat de oplossing zal zijn om de lekkage te verhelpen.


Vochtproblemen Elsloo
vrijdag 12 februari 2016

Vochtplekken opsporen en oplossen

We willen graag de oorzaak van vochtplekken in onze woning weten. Hiervoor zoeken we een vochtexpert. Wij hebben last van vochtplekken onderaan 1 muur in de woonkamer en willen graag de oorzaak hiervan achterhalen. Dit is toch al een half jaar aan de gang. Na achterhalen oorzaak graag herstel.


Vochtproblemen Elsloo
donderdag 05 maart 2015

Onderzoek naar vochtplekken in de vloer

Wij willen graag een huis kopen in de gemeente Stein, waar vochtplekken in de vloer zitten. Uit de bouwkundige keuring is niet duidelijk geworden wat de oorzaak is. We hebben nog niet onder de vloer kunnen kijken omdat er vaste vloerbedekking ligt. Of daar zit iets of bij het dak van de aanbouw. Wij zouden graag op korte termijn willen weten wat een specialistisch onderzoek kost naar de oorzaak van dit probleem. Naar aanleiding van dit onderzoek zouden wij ook graag willen weten wat het kost om de problemen op te lossen.


Vochtproblemen Elsloo
donderdag 09 oktober 2014

Vloer inspecteren met een camera

Wij willen bij de aankoop van een woning graag een vloerinspectie laten doen van een houten vloer aangezien er op 1 plek vocht in de muur zit. Helaas is het niet mogelijk om deze locatie via de kruipruimte te bereiken. Daarom willen we graag kijken wat de mogelijkheden en kosten zijn om deze plek met een camera te bereiken. Het lijkt erop of de plek via de ventilatiegaten aan de buitenzijde van de muur te bereiken is. Graag een offerte via de mail van de kosten van een houten vloerinspectie met een camera. Ik ben telefonisch slecht bereikbaar.


Vochtproblemen Katlijk
maandag 01 september 2014

Optrekkend vocht in de buitenmuur

Wij hebben last van optrekkend vocht in de achtergevel Buitenmuur en zoeken hiervoor een oplossing. Tevens staat er een waterlaagje in de kelder. Graag willen wij hier een oorzaak van weten en of dit kan worden verholpen.


Vochtproblemen Joure
zaterdag 03 november 2012

Optrekkende natte binnen muren

Het betreft een woonboerderij, gebouwd in 1996, waar wij sinds enige tijd natte binnenmuren met zoutafzetting hebben. Dit betreft een aantal muren.Graag zouden wij willen weten waardoor dit probleem ontstaat.


Vochtproblemen Oudehaske
Offertes aanvragen