Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Heemskerk

Vochtprobleem inspecteren en verhelpen - Vochtbehandeling - Heemskerk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vochtprobleem inspecteren en verhelpen

Ik wil graag de gevel laten impregneren tegen doorslaand vocht. Op de betreffende muur hebben we op de binnenmuur vochtplekken. Kunt u ook adviseren of dat vochtprobleem met spouwisolatie verholpen wordt? Is spouwisolatie te combineren met impregneren vd buitenmuur? Kunt u daar ook over adviseren en kunt u dat eventueel ook uitvoeren?


Vochtexpert Krommenie

Offertes vochtbehandeling in Heemskerk vergelijken

Recente opdrachten in Heemskerk

zaterdag 21 januari 2023

Schimmel verhelpen

Gebroken waterleiding in (houten)schuur gehad. Nu schimmel/vocht in muren en plafond. Ook schimmel op items die in schuur gestald stonden. Naar welke dienst ben je op zoek?: Schimmel verwijderen (zonder oorzaak aan te pakken) Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Heemskerk
vrijdag 30 december 2022

Vochtprobleem in schuur oplossen

De muur van mijn schuur is erg vochtig, hier wil ik een oplossing voor vinden. Er zit vocht vanaf de vloer tot ongeveer 15cm hoog. Er zit waarschijnlijk geen waterkering onder de schuur.


Vochtproblemen Heemskerk
donderdag 06 januari 2022

Vochtprobleem inspecteren en verhelpen

Ik wil graag de gevel laten impregneren tegen doorslaand vocht. Op de betreffende muur hebben we op de binnenmuur vochtplekken. Kunt u ook adviseren of dat vochtprobleem met spouwisolatie verholpen wordt? Is spouwisolatie te combineren met impregneren vd buitenmuur? Kunt u daar ook over adviseren en kunt u dat eventueel ook uitvoeren?


Vochtproblemen Krommenie
woensdag 22 mei 2019

Plafond en muren herstellen na lekkage

Door lekkage van de badkamer op bovenverdieping is water naar beneden gegaan en hierdoor is het plafond en muur in de wc en de gang beschadigd. Dit moet hersteld worden. Mogelijk moet het plafond vernieuwd worden door gipsplaten.


Vochtproblemen Heemskerk
dinsdag 22 september 2015

Wateroverlast bij de convectorput

Bij zware regenbuien komt het grondwater van beneden in de convectorput. Er heeft vroeger een gat in de specie gezeten, wellicht komt het hierdoor naar boven. Vanuit de schuifpui komt er geen water in de put. Graag laten wij een vakman de put controleren en repareren.


Vochtproblemen Castricum
dinsdag 04 november 2014

Schimmel verwijderen en woning schoonmaken

Graag offerte voor het oplossen van ons schimmelprobleem en het schoonmaken van onze woning. Al anderhalf jaar hebben we last van schimmel uit bomen in en om ons huis. Het gaat om Cladosporium en mijtjes.


Vochtproblemen Heemskerk
maandag 03 november 2014

Schimmel onder het laminaat verwijderen

Door een lekkage hebben wij een enorme vochtophoping gekregen onder onze laminaatvloer rond de badkamer en achter de tegels in de badkamer en daarmee veel last van schimmel. Dit willen we graag professioneel laten verwijderen. Het gaat om naar schatting 10 m2 schimmel onder de vloeren, naar schatting 25 m2 in de muren. Graag horen wij een inschatting van de kosten hiervoor.


Vochtproblemen Uitgeest
zondag 01 december 2013

Kelder tegen vochtprobleem beschermen

We willen onze souterrain/kelder, ongeveer 15 m2, gaan gebruiken als slaapkamer. Er is een gering vochtprobleem, geen idee waar het vandaan komt en wat er tegen te doen. Misschien impregneren? Graag een oplossing hiervoor en offerte voor de kosten.


Vochtproblemen Krommenie
vrijdag 22 februari 2013

Vochtprobleem verhelpen

Advies bij vochtproblemen in de woning en kruipruimte. Inspectie en offerte voor verhelpen probleem. In de muren zitten vocht plekken ook en ook in de hoek bij het plafond. Vochtige lucht in de hal.


Vochtproblemen Castricum
vrijdag 04 januari 2013

Vocht probleem in kruipruimte

We hebben in de kruipruimte een vochtprobleem: - condensatie op de leidingen en bovenkant van kruipruimte - blauwe/groen uitgeslagen op een gedeelte van de waterleiding - vocht plek op muur - schimmel op muur - zand is vochtig Dit is wat wij als leek kunnen zien. De watermeter is boven de kruipruimte, maar een leiding is hier ook blauw, zie foto. Verder ligt er een klein beetje troep (achtergelaten bouwafval), die zouden we er dan ook graag uit gehaald willen hebben. We willen graag weten wat de oorzaak van het vochtprobleem en wat er aan te doen is en wat het gaat kosten om op te lossen.


Vochtproblemen Heemskerk
woensdag 23 maart 2011

Vochtdoorslag in muur aangebouwd stuk

Wij wonen sinds een half jaar in dit huis en de vorige bewoners hebben een gedeelte aangebouwd. Om niet over het erf van de buren te bouwen heeft de vorige eigenaar besloten de bakstenen te halveren en de spouwruimte smaller te laten met steenwol erin. Wij hebben nu een vochtige muur 1,5 x 2 meter. Ik wil dit laten onderzoeken en verhelpen en dit graag zo snel mogelijk.


Vochtproblemen Heemskerk
zondag 29 augustus 2010

lekkage badkamer

Lekkage ontstaan vanuit de badkamer, vermoedelijk door de voegrand langs de doucheput. Wat is de schade en welke acties moeten er genomen worden? Eerst offerte verzekering, daarnu uitvoering.


Vochtproblemen Krommenie
maandag 14 juni 2010

Vochtexpert

Ik heb last van vocht door het hele huis. Alles schimmelt en aangetast. Ik vind doode pissebeden zilvervisjes en witte pluizjes! Mijn meubels en hout en steen en kleding weinig op te noemen wat niet aangetast wordt! Kunt u mij helpen? Dit is begonnen een jaar na de renovatie. Muren en vloeren aangetast. Naar mijn idee komt het van onder in de woning. Ik woon er nu ook niet.


Vochtproblemen Heemskerk
woensdag 25 maart 2009

Vochtexpert

Op de eerste verdieping hebben wij in twee slaapkamers verlaagde plafonds aangebracht en deze zijn door vochtproblemen op de tweede verdieping aangetast,naar alle waarschijnlijkheid is het vocht ook tussen het dubbelglas gaan zitten op de tweede verdieping omdat het water langs deze weg een baan naar beneden heeft gevonden. De vochtproblematiek is inmiddels opgelost, gaat nu om de vervolgschade zoals net beschreven. We hopen langs deze weg een passende offerte te krijgen. Bij voorbaat onze dank M.Keijsper


Vochtproblemen Uitgeest
Offertes aanvragen