Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Harderwijk

Oorzaak vochtprobleem plafond tuinkamer achterhalen in bungalow - Vochtbehandeling - Harderwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Oorzaak vochtprobleem plafond tuinkamer achterhalen in bungalow

Ik heb een vochtprobleem op mijn plafond in mijn bungalow. Het kan niet aan het dak liggen volgens mij want die is recentelijk vernieuwd. Sinds kort komt er ook een muffe lucht uit de badkamer. De oorzaak moet achterhaald worden.


Vochtexpert Ermelo

Offertes vochtbehandeling in Harderwijk vergelijken

Recente opdrachten in Harderwijk

woensdag 18 december 2019

Oorzaak vochtprobleem plafond tuinkamer achterhalen in bungalow

Ik heb een vochtprobleem op mijn plafond in mijn bungalow. Het kan niet aan het dak liggen volgens mij want die is recentelijk vernieuwd. Sinds kort komt er ook een muffe lucht uit de badkamer. De oorzaak moet achterhaald worden.


Vochtproblemen Ermelo
woensdag 08 februari 2017

Kruipruimte met een camera inspecteren

Wij willen een kruipruimte laten inspecteren met behulp van een endoscope. De kruipruimte is niet toegankelijk middels een luik. Vanuit de kelder kan er een gaatje geboord worden, om vervolgens met de endoscope de houten balken en dergelijke te kunnen inspecteren.


Vochtproblemen Ermelo
dinsdag 10 januari 2017

Vochtproblemen in een chalet oplossen

Wij wonen permanent in een chalet dat wij huren. Er is hier een vocht- en schimmel probleem in de slaapkamers, op plaatsen waar een bed of kast voor de wanden staat. Wij stoken en ventileren voldoende. We hebben overleg met de verhuurder gehad en kregen groen licht om dit te laten oplossen. Wij stoken hoofdzakelijk op hout maar een cv is aanwezig en brandt 's nachts. Ik vermoed dat het een isolatie probleem is. Het chalet heeft aan de buitenzijde houten rabatdelen en binnen OSB platen. Daartussen zit een klein beetje isolatiemateriaal. Ik denk dat een dampremmende folie ontbreekt. Wij maken graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en staan open voor uw advies en plan van aanpak.


Vochtproblemen Harderwijk
maandag 02 februari 2015

Inspectie van de kruipruimte

Wij willen een houten vloer laten inspecteren in een huis dat we willen kopen, dit kan pas gedaan worden op het moment dat we het eens zijn over de verkoop prijs. Graag hoor ik van u van eventuele kosten.


Vochtproblemen Harderwijk
donderdag 03 oktober 2013

Souterain injecteren en waterdicht maken

Wij hebben in een deel van onze souterain vochtdoorslag. Het ontvangen advies is: Laat de souterain injecteren en waterdicht maken. De oppervlakte van de souterain is 4,5 bij 5 meter.


Vochtproblemen Zeewolde
maandag 13 mei 2013

vochtprobleem

die kan kijken of in mijn vakantiechalet vocht en schimmel aanwezig is en wat eraan gedaan kan worden. Het ruikt vreslijk muf en helemaal onder de wasbak in de keuken.


Vochtproblemen Ermelo
zondag 06 juni 2010

Vochtexpert

We wonen nu 10 jaar in Zeewolde in een vrijstaande woning in de Flevopolder. Vanaf 2000 weten we dat we laag liggen en last hebben van optrekkend vocht. In beide kelders staat dan ook een vochtvreter die elke 2 dagen en soms dagelijks geleegd wordt. Ook hebben we een pomp onder het kruipluik bij de voordeur om overtollig vocht weg te pompen naar het riool. Die pomp is enkele maanden geleden door een plaatselijke loodgieter vervangen maar vocht- en stankoverlast wordt steeds erger en erger en we zouden erg graag een afdoende oplossing willen.


Vochtproblemen Zeewolde
woensdag 03 juni 2009

Vochtexpert

N.a.v. een door stormweer gevallen dakpan is de lood naast onze bestaande dekkappel beschadigd. Hierdoor redelijk veel water naar binnen gekomen waardoor het volgende waterschade heeft: - Zijrand van dakkappel plafond (binnen/links). Bestaande is met gipsplaten afgewerkt. - Zijwand van dakkappel (binnen/links). Bestaande is met een houten plaat afgewerkt. - Isolatie in zijwand (binnen/links). Bestaande is 5cm rokwool. - Vensterbank onder raam (binnen/2m40cm lang). Bestaande is gelamineerd plaat. I.v.m. verzekering en herstel heb ik een offerte nodig voor de volgende werkzaamheden: - Herstellen/vervangen van doorgebroken lood strook (buiten/1m30cm lang). - Vervangen van door water beschadigde afwerking (binnen). - Controle van verkleurd houtwerk (binnen).


Vochtproblemen Zeewolde
dinsdag 10 juni 2008

Vochtexpert

Tijdens weghalen van vloerbedekking en ondervloeren, rook het muf en was alles vochtig. Na inspectie kruipruimte onder woonkamer, die klam aanvoelde, bleek in voorkant wel ventilatie te zitten, maar in achterkant niet. Met andere woorden lucht kan niet circuleren onder het huis door. De achterkant is er in 1980 voor 2 meter aangebouwd. Nu begreep ik van anderen dat dit wel te verhelpen is door alsnog in de achterkant ventilatie te maken.


Vochtproblemen Harderwijk
Offertes aanvragen