Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Gorinchem

Vocht verhelpen uit de gevel - Vochtbehandeling - Gorinchem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vocht verhelpen uit de gevel

Waarschijnlijk doorslaand vocht door mijn gevel heen, als dat verholpen moet worden een passende oplossing. Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Doorslaand vocht


Vochtexpert Werkendam

Offertes vochtbehandeling in Gorinchem vergelijken

Recente opdrachten in Gorinchem

maandag 05 juni 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel impregneren tegen doorslaand vocht Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Rumpt
dinsdag 13 september 2022

Kelder water vrij maken, optrekkend grondwater

Kelder loopt na veel regen onder water, optrekkend grondwater


Vochtproblemen Brakel
maandag 27 december 2021

Vocht verhelpen uit de gevel

Waarschijnlijk doorslaand vocht door mijn gevel heen, als dat verholpen moet worden een passende oplossing. Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Doorslaand vocht


Vochtproblemen Werkendam
woensdag 04 november 2020

Vochtmeting laten uitvoeren

De vloer is enorm vochtig en hierdoor is de woonkamer erg koud. Het was zelfs zo erg dat ik de laminaatvloer moest verwijderen. Graag laat ik een vochtmeting doen zodat dit opgelost kan worden.


Vochtproblemen Schelluinen
woensdag 05 december 2018

Kruipruimte ventileren

Op dit moment is de kruipruimte van ons huis niet geventileerd. De spouwmuren en de vloer zijn reeds geïsoleerd. De voor- en achtertuin zijn opgehoogd, waardoor er enkel nog koekoek ventilatie kan worden toegepast. Graag een offerte voor de benodigde koekoek ventilatieschachten en de plaatsing ervan. Het gaat om 4 stuks (kruipruimte in 2 delen opgesplitst). Aan de achterkant van het huis ligt een vlonder, hopelijk is dat geen probleem voor de installatie.


Vochtproblemen Giessenburg
dinsdag 06 november 2018

Controle op zwam

Recent een woning gekocht. De houten ondervloer is deels rot/aangetast door zwam. Deze delen worden verwijderd of zijn al verwijderd. Voordat de nieuwe vloer gezet wordt, willen we graag een controle doen op de restanten van zwam.


Vochtproblemen Hardinxveld Giessendam
donderdag 25 oktober 2018

Lekkage badkamer/toilet; schimmel op slaapkamermuur

Er is een lekkage afkomstig van de badkamer of het aangrenzende toilet. De muur van de aangrenzende slaapkamer is nat en beschimmeld. Deze muur is ongeveer 5 meter breed en op zijn hoogste punt 3.250 meter. Verder loopt de muur schuin weg. De lekkage dient te worden opgespeurd en de gipsen muur gerepareerd.


Vochtproblemen Gorinchem
donderdag 30 november 2017

Verdiepingen schoonmaken

Voor een klant zoek ik een bedrijf die een hardnekkige schimmel kan verwijderen. Het gaat over een badkamer en 2 slaapkamers. De schimmel is verdeeld over 2 verdiepingen.


Vochtproblemen Gorinchem
zondag 10 september 2017

Binnenkomend water dijkhuis terugdringen

Wij hebben een probleem met binnenkomend water aan de voorzijde van ons dijkhuis. Na hevige regenval stroomt er water naar binnen. Het huis staat aan de voorzijde gedeeltelijk in de dijk en is rond 1700 gebouwd. Vermoedelijk komt het water door het fundament naar binnen, maar dat is moeilijk te constateren omdat er een betonnen goot over de hele lengte van het huis zit, die zou ook verwijderd moeten worden. Voor deze problemen ben ik op zoek naar een specialist om het naar behoren op te lossen.


Vochtproblemen Hardinxveld Giessendam
zaterdag 10 december 2016

Muren injecteren tegen optrekkend vocht

Ik wil graag in totaal 10 meter binnenmuur laten injecteren tegen optrekkend vocht. Het gaat om de 2 muren tussen mij en de buren, in totaal ongeveer 10 meter breed en 2.5 meter hoog.


Vochtproblemen Leerdam
zaterdag 20 augustus 2016

Ventilatiegaten boren in kruipruimte

Het boren van ventilatiegaten aan de voor- en achterkant van het huis, in de kruipruimte. Inclusief het plaatsen van roosters voor de gaten. Er is een kruipluik aanwezig.


Vochtproblemen Leerdam
donderdag 17 maart 2016

Optrekkend vocht in een woning

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1973, waar ik een vochtprobleem in de wand heb. Op de begane grond trekt het vocht via de vloer naar boven, zodat er vocht onder het granol komt. Daardoor ontstaan er gaten in de muur. Ik wil bedrijven graag uitnodigen om de situatie hier te beoordelen, de oorzaak te achterhalen en mij te adviseren over de beste aanpak. Ik ontvang graag een indicatie van de kosten.


Vochtproblemen Giessen
dinsdag 17 maart 2015

Waterdicht maken van de kelder

Onze kelder heeft een oppervlakte van 2.50 x 3.60 meter. Nu hebben wij te maken met vochtproblematiek, hierdoor is er schade ontstaan aan het stucwerk e.d. Nu zijn wij benieuwd of dit van buitenaf te behandelen is zodat het vochtprobleem opgelost wordt. De kelder zit aan de voorzijde van onze vrijstaande woning.


Vochtproblemen Werkendam
dinsdag 04 november 2014

Schimmel verwijderen in huis- en slaapkamer

Het betreft een 2 onder 1 kap woning waar via de buitenmuur vocht naar de huiskamer trekt. Ook doet dit probleem zich voor op de 1e verdieping, daar gaat het om totaal 2 (slaap)kamers.


Vochtproblemen Werkendam
maandag 24 februari 2014

Vochtplekken op plafond en muren

In de huiskamer in de hoek van de muur en het plafond is er een vochtplek ontstaan. Het plafond is onderdeel van het balkon erboven. Aan onze kant zit het vochtprobleem bovenin en bij de buren iets lager op de huiskamer muur. Graag zouden we een aantal vochtexperts hier naar willen laten kijken of zij kunnen ontdekken wat het probleem zou kunnen zijn.


Vochtproblemen Woudrichem
Offertes aanvragen