Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Enschede

Vochtprobleem achterhalen & oplossen - Vochtbehandeling - Enschede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vochtprobleem achterhalen & oplossen

Er trekt vocht op onderaan de muur, daardoor ontstaat er schimmel op bepaalde plekken. Ik zoek een partij die de oorzaak van dit probleem kan achterhalen en ook een offerte kan bieden om het op te lossen. Optioneel het verwijderen van schimmel.


Vochtexpert Enschede

Offertes vochtbehandeling in Enschede vergelijken

Recente opdrachten in Enschede

zaterdag 11 maart 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Oldenzaal
donderdag 19 januari 2023

Dak inspecteren op waterdichtheid

De bestaande sneldekkers RBB dakpannen zijn te broos geworden voor het plaatsen van zonnepanelen. Ze liggen allemaal op de noordkant van de woning en zijn van bouwjaar1996. Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Ik wil mijn dak laten inspecteren op waterdichtheid


Vochtproblemen Enschede
woensdag 04 januari 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Ik wil graag een vrijblijvende gratis offerte over oorzaak en oplossing optrekkend vocht in de voorgevel.


Vochtproblemen Enschede
donderdag 01 december 2022

Vochtprobleem achterhalen & oplossen

Er trekt vocht op onderaan de muur, daardoor ontstaat er schimmel op bepaalde plekken. Ik zoek een partij die de oorzaak van dit probleem kan achterhalen en ook een offerte kan bieden om het op te lossen. Optioneel het verwijderen van schimmel.


Vochtproblemen Enschede
zondag 21 augustus 2022

Schimmel verhelpen

In de kelder, grote plakkaat zwarte schimmel, ca 40 cm hoog en 40 cm breed. Naar welke dienst ben je op zoek?: Schimmel verwijderen (zonder oorzaak aan te pakken) Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Overdinkel
maandag 15 augustus 2022

Decentraal ventilatiesysteem aanleggen

Ik heb schimmel met name in slaapkamer, badkamer ligt er direct naast. Lijkt vooral een condensprobleem te zijn. Raam staat nagenoeg altijd open, maar er zit totaal geen trek in die hoek van het huis. Bijna standaard vochtvreters op diverse plekken in slaapkamer. Is de deur van de slaapkamer dicht gedurende de dag, dan wordt het probleem gauw erger. Bij volledig openzetten raam daalt het vochtpercentage gauw. Het huis is een bungalow, geen kruipruimte, kan mede en probleem zijn? Advies nodig mbt aanpakken vocht en welk afzuigsysteem nodig is.


Vochtproblemen Oldenzaal
zaterdag 18 september 2021

Kelder lekt

Ik heb lekkage in de kelder en had dat graag opgelost het is grondwater en komt door naden in de vloer


Vochtproblemen Enschede
zondag 28 februari 2021

Waterdicht maken van kelderkast

In de kelder bij ons (trapkast) sijpelt er water naar binnen en ik wil dit graag laten verhelpen. Er blijft altijd in een bepaalde hoek ca 2-3 cm water staan. Ik weet niet precies waar het vandaan komt, maar we hebben hoog grondwater in de wijk. Graag lekkage verhelpen/waterdicht maken en graag advies over wat we hiervoor het beste kunnen doen.


Vochtproblemen Enschede
donderdag 25 juni 2020

Kelder waterdicht maken

Ik heb last van stijgend grondwater in mijn kelder. Het is een huur huis en mijn kelder is 4m x 2m. Er staat nu een water laag van ongeveer 10 cm. Ik zou graag mijn kelder waterdicht willen maken zodat dit probleem wordt opgelost.


Vochtproblemen Enschede
zondag 19 januari 2020

Offerte kelder waterdicht maken

Ik zou graag een offerte opvragen voor het bewerken van de wanden van een kelder van ongeveer 4x4 meter. Momenteel komt er een wit poeder uit de wanden. De wanden worden nu 1x per jaar bewerkt met twee componenten stopverf. Dit functioneert naar wens. Maar we willen weten wat de kosten zijn voor het geheel stoppen van dit poeder probleem, waarschijnlijke oorzaak is vocht. Geen water in de kelder gehad.


Vochtproblemen Oldenzaal
maandag 12 augustus 2019

Herstellen van plafond na lekkage

Ik heb een offerte nodig voor het herstellen van het plafond in de keuken met een lichtkoepel. Keuken is ca 20 m2, wrs gipsplaat met spack. Inbouwspots 2x3.


Vochtproblemen Enschede
woensdag 24 juli 2019

Kelderrenovatie

Ons huis stamt uit 1913. In de kelder zijn 2 muren gescheurd waar grondwater doorloopt. tevens moeten de muren aangeraapt worden want het stucwerk laat los.daarbij willen wij de muren vocht en schimmel vrij hebben zodat wij deze ruimte kunnen gaan gebruiken. De kelder is ongeveer 4 meter bij 2.5 meter en op bijna stahoogte.


Vochtproblemen Enschede
dinsdag 22 januari 2019

Waterschade rapport maken

Ik heb waterschade aan mijn keukenkastje en wil hier graag een rapport van hebben voor mijn verzekering. Eventueel zijn er ook andere dingen waar waterschade aan zit dus dat mag dan ook meegenomen worden in het rapport.


Vochtproblemen Enschede
dinsdag 12 december 2017

Voegen van buitenmuur herstellen

Wij hebben een lokale vochtvlek (ongeveer 1 meter) op onze binnenmuur. We vermoeden dat het te maken heeft met het laten isoleren enkele jaren geleden en het probleem van een vervuilde spouw dat daarbij naar boven kwam. Ons inziens is dit niet accuraat hersteld. Buitenmuur is open geweest destijds, spouwvervuiling verwijderd door isolatiebedrijf en weer opgevuld met isolatie. Wij vermoeden nu doorslag via de buitenmuur. Hebben zelf de kruipruimte geïnspecteerd maar daar is geen sprake van overmatig vocht. We zoeken iemand die de buitenmuur opnieuw kan openen op die plek, de spouw kan inspecteren om eventueel het vochtprobleem te lokaliseren en op te lossen en die ook de buitenmuur weer netjes dicht kan metselen en het voegwerk zo kan maken/herstellen dat geen vocht doorslag kan plaatsvinden. Al dan niet met impregneren van dat stuk buitenmuur.


Vochtproblemen Enschede
dinsdag 26 september 2017

Schimmel op de binnenmuur in de woonkamer bestrijden

Schimmel op de binnenmuur in de woonkamer al geruime tijd. De werkplek is goed bereikbaar.


Vochtproblemen Enschede
Offertes aanvragen