Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Emmen

Diagnose zwarte schimmel en vocht - Vochtbehandeling - Emmen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Diagnose zwarte schimmel en vocht

Diagnose zwarte schimmel en vocht. Zwarte schimmel kozijnen huis en tussen de dubbele beglazing voorkant beneden huis. Herfst overmatige natte ramen aan de achterkant huis.


Vochtexpert Emmen

Offertes vochtbehandeling in Emmen vergelijken

Recente opdrachten in Emmen

woensdag 02 augustus 2023

Opstijgend vocht bestrijden

vocht onder de vloer . dit trekt op in de binnen muur. Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Klazienaveen
maandag 20 februari 2023

Opstijgend vocht bestrijden

in de aanbouw trekt sinds kort zichtbaar het vocht in de muren. De bouw was in 1999. Onder de vloer zie ik vocht aan de funderingsmuur zitten. Er ligt zwart zand wat altijd klam/vochtig is. Naar de aanbouw van de buren toe zit een spouw welke (zoals ik het zie) droog is. Heb gaten gemaakt om dit te bekijken. Sinds een jaar misschien 2 hebben we schimmel op de muren in de gang en slaapkamer maar alleen aan de burenzijde. Ik lees over verschillende systemen zoals injecteren en osmose of statische elektriciteit. Ook het opvullen van de bodem met verschillende bedekkingen. U snapt dat het meer vragen dan antwoorden opleverd. Lengte muur bedraagt ongeveer 15 a 20 meter. Benieuwd naar uw antwoord, Met vriendelijke groet, Koiter Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Nieuw Weerdinge
maandag 13 februari 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Wil graag weten waardoor de muren donker kleuren onderaan. Ook slechts alleen de binnenmuur. Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Coevorden
woensdag 25 januari 2023

Vocht doorslaande kelder muren verhelpen

Wanneer er veel regen valt slaan de kelder muren door of gaan de muren water doorlaten, met als gevolg water in de kelder


Vochtproblemen Emmen
dinsdag 13 december 2022

Opstijgend vocht bestrijden

Wij hebben zwarte vlekken op de muur net boven de vloer. Ook is de kelder niet waterdicht. Wij denken dat het een opstijgend vochtprobleem is. We zoeken een expert die de oorzaak kan vinden en ons een offerte kan bieden om het probleem op te lossen.


Vochtproblemen Valthermond
maandag 12 december 2022

Opstijgend vocht bestrijden

Zoek een vakman voor het verhelpen van optrekkend vocht ter hoogte van plinten woonkamer en op draagbalk boven kozijn


Vochtproblemen Emmen
maandag 13 juni 2022

Diagnose zwarte schimmel en vocht

Diagnose zwarte schimmel en vocht. Zwarte schimmel kozijnen huis en tussen de dubbele beglazing voorkant beneden huis. Herfst overmatige natte ramen aan de achterkant huis.


Vochtproblemen Emmen
dinsdag 15 februari 2022

Lekkage opsporen verhelpen

Door afgelopen storm begon het in de bijkeuken te lekken langs de rand. We willen dit probleem graag verholpen hebben. Ik denk dat de lekkage in het dak zit, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen.


Vochtproblemen Erica
woensdag 03 januari 2018

Keldermuren behandelen tegen vochtdoorslag

Onze kelder is lek, we hebben de woning een week geleden gekocht, en de verkopers hebben ons niet verteld dat er recentelijk nog problemen met de kelder waren. Op 2 plekken drupt het door de muur, op een aantal andere plekken zijn de wanden klam. In coevorden is op dit moment een hele hoge waterstand, een week geleden waren er alleen een paar licht klamme plekken. Voor de keldermuur is een kalkzandsteen muur geplaatst en daartussen is beton gestort. De kelder bestaat uit verschillende vertrekken, bijna de hele woning is onderkelderd, niet alle buitenmuren zijn van buiten bereikbaar door onder andere een uitbouw. De oppervlakte is ongeveer 130 m2


Vochtproblemen Coevorden
woensdag 06 april 2016

Optrekkend vocht in muren

De buitenwand van de kelder is vochtig, het pleisterwerk laat los en er is schimmelvorming. Deze wand is 2 bij 3 meter groot en dient aangepakt te worden. Bij de andere wanden hebben wij geen problemen.


Vochtproblemen Emmen
woensdag 06 januari 2016

Detecteren van een waterlekkage in de badkamer

We hebben schimmel aan het plafond onder de badkamer! Waarschijnlijk een lekkend afvoerputje in de badkamer. Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken.


Vochtproblemen Coevorden
zondag 29 november 2015

Keldermuren schimmelvrij maken

Ons huis is gebouwd in de twintiger jaren. De kelder is tijdens een verbouwing in tweeën gesplitst en enkele muren vertonen al enkele jaren schimmelplekken. We hebben afzuiging in de kelder en er is een ventilatierooster. De vloer is droog; het gaat alleen om de muren waardoor we denken dat er sprake is van optrekkend vocht. Er zijn foto's beschikbaar.


Vochtproblemen Ter Apel
zaterdag 10 oktober 2015

Ventilatie kruipruimte realiseren

Wij hebben al twee jaar een vieze lucht in onze woning. Het huis is gebouwd in 1960 en er zit nagenoeg geen kruipruimte onder. Vorige week is er een rookproef gedaan waarbij een lek in de standpijp is gevonden. Het lek is hierna gedicht. Toch hangt er opnieuw een nare lucht in het ketelhok en de slaapkamer zodra de ramen gesloten zijn. Misschien moet de ventilatie in de kruipruimte ook worden aangepakt. Graag laat ik dit door een vakman beoordelen. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de te nemen maatregelen.


Vochtproblemen Emmen
vrijdag 10 april 2015

Lekkage in de kelder repareren

Lekkage in de kelder verhelpen. Het lek is opgespoord. In een hoek van twee wanden, aan de onderkant. Gemetselde wanden. We hebben er alleen last van als het erg hard en lang geregend heeft. Dan stijgt het grondwaterpeil en loopt het over het drainagesysteem heen. Een kelder van 15 a 20 jaar oud.


Vochtproblemen Zwartemeer
maandag 23 december 2013

Weerplekken in keuken en kamer

Wij hebben al geruime tijd last van weerplekken die met name in koudere perioden van het jaar ontstaan op de muur in onze keuken. Sinds enkele maanden zien we nu ook weerplekken ontstaan in de kamer en we vragen ons af waardoor dit nu komt en wat we hier aan kunnen (laten) doen. De weerplekken zijn met name zichtbaar boven de ramen.


Vochtproblemen Klazienaveen
Offertes aanvragen