Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Emmeloord

Opstijgend vocht bestrijden - Vochtbehandeling - Emmeloord

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Opstijgend vocht bestrijden

We hebben last van doorslaand vocht in de zijgevel wat nu ook doortrekt in de vloer. Huis is van vóór 1920. We willen dit probleem graag oplossen. Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtexpert Urk

Offertes vochtbehandeling in Emmeloord vergelijken

Recente opdrachten in Emmeloord

zondag 19 maart 2023

Opstijgend vocht bestrijden

We hebben last van doorslaand vocht in de zijgevel wat nu ook doortrekt in de vloer. Huis is van vóór 1920. We willen dit probleem graag oplossen. Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Urk
zaterdag 22 februari 2020

Vochtige betonvloer bij voordeur door regenval

Hallo, Afgelopen donderdag, het regende op dat moment, ben ik begonnen met het verwijderen van de laminaatvloer in de hal en kwam vervolgens tot mijn grote schrik een vochtige betonvloer tegen (zie foto’s). Het is alleen bij de voordeur, de rest van de hal is droog Mijn eerste gedachte was dat het via de muren omhoog komt of dat het condens was. Vrijdag is het de hele dag droog gebleven en is het (bijna) mooi opgedroogd. Zaterdag ochtend regende het weer toen zag ik dat de betonvloer weer vochtig werd dus het is doorslaand vocht wat onder de deur naar binnen dringt. Ik heb een met bakstenen gemetseld opstapje (zie foto) buiten tegen de onderkant van de deur aan en heb het idee dat het vocht daar opgezogen wordt en vervolgens naar binnen dringt Aangezien ik op dit moment m’n laminaatvloer in de hal er uit heb liggen en al kromgetrokken is hierdoor Wie o wie kan me hiermee zo spoedig mogelijk helpen met het verhelpen van dit probleem? Hoop op een vlotte reactie, bij voorbaat dank!


Vochtproblemen Emmeloord
donderdag 16 januari 2020

Vocht/schimmel in het chalet

Ik heb last van vochtplekken in de slaapkamer en badkamer van mijn chalet, en ik wil graag weten waar het door komt en het verhelpen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.


Vochtproblemen Luttelgeest
zondag 30 juli 2017

Ventilatieroosters in de kruipruimte aanbrengen

Ik zou graag 3 ventilatieroosters voor ventilatie van de kruipruimte aan laten brengen. Het gaat om een huis met een spouwmuur. Ik zou graag renovatiekokers met een rooster met louvres geplaatst hebben in de muur.


Vochtproblemen Espel
donderdag 25 augustus 2016

Kelder vochtvrij laten maken

De kelder vochtvrij maken. De kelder is gemetseld. De wanden zijn vochtig. Er zat mortel overheen, daar zit nu doorslag. De kelder is 11 x 2,70 meter breed en 2.10 meter hoog.


Vochtproblemen Urk
dinsdag 19 april 2016

Structurele oplossing voor water in de kruipruimte

In de kruipruimte van mijn 2-onder-1 kapwoning staat vrijwel continu hemel-/grondwater. De nieuwbouwwoning is (ondergronds) geschakeld met 3 naastgelegen woningen (2 x 2-onder-1 kap). Momenteel staat de kruipruimte tot aan het kruipluik vol met water. Volgens de gemeente moet er een afwateringsbuis worden gerealiseerd (onder de fundering door). Daarna moet de buis (onder de oprit) worden aangesloten op de (gescheiden) hemelwaterafvoerleiding nabij het trottoir. Naast het uitvoeren van deze werkzaamheden, ben ik benieuwd naar de aanvullende mogelijkheden om de kruipruimte structureel nagenoeg water-/vochtvrij te houden. Het gaat om een ruimte van ongeveer 60 m2.


Vochtproblemen Emmeloord
zaterdag 20 december 2014

Vochtprobleem in het badkamerplafond

Renovatie van het badkamerplafond.


Vochtproblemen Marknesse
zaterdag 01 mei 2010

Vochtexpert

Onze kelder is lek: iedere keer als het grondwater hoog staat moeten we de kelder leegpompen, dus willen we weten of dit te verhelpen is.


Vochtproblemen Heino
Offertes aanvragen