Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Dronten

Schimmel verhelpen - Vochtbehandeling - Dronten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schimmel verhelpen

Schimmel in washok, kijken waar het precies allemaal zit en dan vervolgens verwijderen Naar welke dienst ben je op zoek?: Schimmel verwijderen (zonder oorzaak aan te pakken) Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtexpert Dronten

Offertes vochtbehandeling in Dronten vergelijken

Recente opdrachten in Dronten

woensdag 15 maart 2023

Schimmel verhelpen

Schimmel in washok, kijken waar het precies allemaal zit en dan vervolgens verwijderen Naar welke dienst ben je op zoek?: Schimmel verwijderen (zonder oorzaak aan te pakken) Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Dronten
woensdag 18 december 2019

Laminaat en muur herstellen na waterschade

Ik heb waterschade aan de muur en laminaat en ik wil graag een offerte. De oppervlakte van de vloer is 2 x 2 meter en de muur is ongeveer 4 x 2,10 meter. Afvoeren graag in overleg. Graag ontvang ik advies wat er nodig is. Ik heb de offerte nodig voor de verzekering.


Vochtproblemen Biddinghuizen
maandag 02 oktober 2017

Muur controleren op lekkage en schimmel

Ik wil een inspectie van de muur tussen onze badkamer en slaapkamer laten uitvoeren. In de badkamer is deze muur voorzien van tegelwerk, in de slaapkamer zit er stucwerk op. Dit huis pas aangekocht en na het verwijderen van het behang in de slaapkamer viel de doorkomende schimmel pas op. Aangezien de andere kant van de muur de badkamer betreft en wel specifiek de plek van de douche daar, wil ik de muur graag laten inspecteren op lekkage en schimmel. Er is een grote kans dat de muur nat is en schimmel heeft. Ik ontvang graag uw prijsopgave.


Vochtproblemen Biddinghuizen
maandag 18 september 2017

Vochtbestrijding in de kelder

Wij hebben last van een vochtige vloer in de kelder. Ook op de muren bladdert de verf af. Of dit komt door lekkage of de hoge vochtigheid in de kelder weet ik niet.


Vochtproblemen Dronten
zondag 04 september 2016

Schimmel definitief uit het dakbeschot verwijderen

Aan de binnenzijde van mijn dakbeschot zit schimmel. Dit is op meerdere delen zichtbaar. Graag zou ik dit laten verwijderen en daar waar nodig laten behandelen zodat het niet meer terugkomt.


Vochtproblemen Swifterbant
donderdag 04 juni 2015

Woning op schimmel en houtworm inspecteren

Ik wil op zeer korte termijn een woning laten inspecteren op rotte balken/schimmel/houtworm. Betreft houten vloer op BG. Er is geen kruipruimte dus zal via camera oid moeten worden gedaan. Betreft een woning in Soest. Graag offerte incl alle bijkomende kosten.


Vochtproblemen Biddinghuizen
donderdag 09 april 2015

Waterschade: rapport maken voor de verzekering

Ik heb op 4 muren, 1 woonkamer en 3 op 1e verdieping, waterschade nadat de wasmachine kapot is gegaan tijden een wasbeurt en al het vuile water er uit is gelopen. Het schimmel dient te worden verwijderd en daarna geschilderd. Voor de verzekering heb ik hiervoor een offerte nodig voor de herstel werkzaamheden, de vakman mag hierna de werkzaamheden uitvoeren. Er zijn foto's beschikbaar.


Vochtproblemen Dronten
zondag 22 december 2013

Vocht en schimmel in de schuur

We wonen sinds mei in ons eerste koophuis. Nu hebben we in de schuur een grote hoeveelheid schimmel. De buitenkant van de muur begint nu ook door te slaan cq wit te kleuren. De koel/vries combinatie heeft vochtdruppels op de deur, staat vrij en lekt niet. Het gereedschap begint te roesten en op de rekken liggen dikke lagen schimmel. Voor september dit jaar was dit niet. Er is voldoende ventilatie, want de vorige bewoner heeft al meerdere gaten in de muur gemaakt om te ventileren. Wat zouden wij aan dit probleem kunnen doen? Huis en schuur zijn 10 jaar oud. Er staat nu een straalkachel om het te kunnen drogen. We hopen dat u een oplossing heeft.


Vochtproblemen Dronten
dinsdag 09 oktober 2012

Vochtprobleem muren

Heb veel last van vochtplekken op de muur in de woning. Wil graag weten wat de oorzaak is en wat de oplossing is. Gaat om twee muren, betreft zowel boven als beneden. Graag kom ik in contact met een expert die komt kijken.


Vochtproblemen Dronten
Offertes aanvragen