Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Drachten

Dakraam lekkage verhelpen - Vochtbehandeling - Drachten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakraam lekkage verhelpen

Ik heb af en toe last van een lekkage rond mijn dakraam bij de badkamer, ik wil graag dat er een paar dakpannen worden vervangen.


Vochtexpert Opeinde

Offertes vochtbehandeling in Drachten vergelijken

Recente opdrachten in Drachten

donderdag 17 augustus 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Vochtprobleem in huis, geen idee waar het vandaan komt. De vloer komt omhoog, spullen in de keukenkastjes zijn beschimmeld, condens op ramen. Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Haule
zaterdag 08 april 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Opstijgend vocht in de woonkamer en slaapkamer. Daardoor boven de plinten zwarte schimmel. Daarnaast water in de kelder in winter/voorjaar. Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Oosterwolde
dinsdag 04 april 2023

Dakraam lekkage verhelpen

Ik heb af en toe last van een lekkage rond mijn dakraam bij de badkamer, ik wil graag dat er een paar dakpannen worden vervangen.


Vochtproblemen Opeinde
dinsdag 25 oktober 2022

Lekkage opsporen & verhelpen

Ik zoek een bedrijf dat een lekkage kan opsporen. Het bevindt zich op de eerste verdieping. Het kan van leidingwerk of van buitenaf. Graag bespreek ik verder de mogelijkheden om dit ook op te lossen.


Vochtproblemen De Wilp
zondag 02 oktober 2022

Opstijgend vocht in de hal bestrijden

We hebben last van optrekkend vocht in de muur van onze hal en zouden dit verholpen willen hebben.


Vochtproblemen Drachten
donderdag 17 februari 2022

Vochtprobleem opsporen en oplossen

Ik heb een vieze grijze plek aan de binnenkant op de buitenmuur (zowel boven als beneden), maar geen idee of dat via de voegen of het impregneren moet, dus ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.


Vochtproblemen Marum
donderdag 16 april 2020

Reparatie muur stucadoren na waterschade

Muur badkamer/hal (trapopgang)is door waterschade(lekkage in badkamer) ,doorgeslagen, stuc/spaclaag op sommige plekken losgeraakt van de muur. Moet opnieuw worden hersteld. Muur is van zachte steensoort, glad afgewerkt met gips laag, daarna gespoten met spac. Oppervlakte met bocht mee: ong.4 vierkante meter. Gaarne offerte maken i.v.m verzekering(eis)


Vochtproblemen Drachten
dinsdag 19 november 2019

Gat kruipluik herstellen en nieuwe afdichting maken

Het gat naar onze kruipruimte is niet meer recht (afgebrokkeld, oneffen) de houten plaat die erop ligt sluit het gat niet af. Op de bodem van de kruipruimte liggen isolatieparels. De spouwmuur is geïsoleerd. Nu hebben wij last van optrekkend vocht bij de stenen dorpel onder de voordeur. De cementdekvloer is hierdoor ook dermate vochtig dat deze afbrokkelt. Mogelijk dat dit komt doordat het kruipluik niet volledig afgedicht is. Nieuw kruipgat met afdichting maken en vloer egaliseren. Vloeroppervlakte inclusief gat 164 x 88 cm.


Vochtproblemen Noordwijk
vrijdag 05 januari 2018

Schimmel op de bovenverdieping verwijderen

De gehele bovenverdieping, behalve badkamer, moet schoongemaakt worden, de buitenmuren zijn aan de binnenkant bijna allemaal beschimmeld. De schimmel zit alleen tegen de buitenmuren vooral in de hoeken. De bovenverdieping is ongeveer 25 m2.


Vochtproblemen Noordwijk
woensdag 10 mei 2017

Lekkage aan gevel/balkon opsporen

Graag wil ik een offerte om een lekkage in de hal op te sporen, die wordt veroorzaakt door mijn balkon. Het balkon is al meerdere keren vervangen. Uit de rapportage moet duidelijk worden of het gaat om een lekkage van bouwkundige art of dat het balkon op zich lekt, respectievelijk de conclusie kan worden getrokken dat deze ondeskundig is hersteld.


Vochtproblemen Noordwijk
dinsdag 10 november 2015

Ventilatieroosters kruipruimte boren en plaatsen

Ik wil graag 5 ventilatieroosters in de kruipruimte laten boren en plaatsen. De kruipruimte is goed bereikbaar. Let op: niet bellen i.v.m. mijn spraakprobleem, graag contact per e-mail.


Vochtproblemen Drogeham
donderdag 20 november 2014

Vochtmeting in huis laten uitvoeren

Via de aannemer van ons appartement hebben wij een vochtmeting laten doen, omdat wij last hebben van schimmel op het plafond van de badkamer. Deze schimmel zou zijn ontstaan door onvoldoende ventilatie. Inmiddels zou dit probleem zijn verholpen en willen wij het plafond laten repareren. Vóórdat wij deze reparatie laten plaatsvinden, willen wij graag nogmaals een meting laten doen om te zien of er nog sprake is van te veel vocht in de muren en het plafond van de badkamer. De aannemer kan dit niet meer doen door faillissement. Graag verneem ik van u wat een vochtmeting van de muren en het plafond bij u zou kosten.


Vochtproblemen Noordwijk
woensdag 30 oktober 2013

Buitenmuren injecteren tegen vochtproblemen

Het injecteren van de buitenmuren, ongeveer 55 meter, om het optrekkende vocht te stoppen. Vochtige klamme vieze lucht in huis. Neerslag van zoutkristallen en stukwerk dat verkleurt.


Vochtproblemen Oosterwolde
zaterdag 14 april 2012

Optrekkend vocht bestrijden

De onderste 50 cm van een muur in onze gang over een lengte van ongeveer 5 meter, vertoont zoutkristallen en het stucwerk valt er van af. Het is een binnenmuur maar hij staat wel op de fundering (zand). Graag een passende oplossing hiervoor.


Vochtproblemen Wijnjewoude
maandag 10 december 2007

Vochtexpert

Het betreft de verbouwing van ons huis. Het souterain heeft vochtige muren, oorzaak hiervan is niet bekend.


Vochtproblemen Noordwijk
Offertes aanvragen