Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Dordrecht

SPOED: Water lekkage verhelpen - Vochtbehandeling - Dordrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

SPOED: Water lekkage verhelpen

Mijn zonnepaneel is door de wind bewogen, waardoor er nu een opening is tussen mijn tegels en panelen. Onder de panelen lekt er water. Ik zou het graag met spoedt uit willen laten voeren


Vochtexpert Dordrecht

Offertes vochtbehandeling in Dordrecht vergelijken

Recente opdrachten in Dordrecht

donderdag 17 augustus 2023

Houtrot verhelpen in garage

garage kozijn aan onderzijde aan een kant hout aan het rotten. onderdorpel en stukje staand.


Vochtproblemen Sliedrecht
woensdag 24 mei 2023

SPOED: Water lekkage verhelpen

Mijn zonnepaneel is door de wind bewogen, waardoor er nu een opening is tussen mijn tegels en panelen. Onder de panelen lekt er water. Ik zou het graag met spoedt uit willen laten voeren


Vochtproblemen Dordrecht
maandag 11 april 2022

huis stucen en impregneren

Oud huis afgewerkt met stucwerk. Wellicht ook ipregneren voor 15m2.


Vochtproblemen Klaaswaal
maandag 19 oktober 2020

Kelder waterdicht laten stuken

Sinds april jl. lekte de kelder (2x11 meter) steeds meer. Ik heb de kimnaden laten injecteren maar dat hielp niet. Inmiddels is de reden gevonden. Een lekke waterleiding elders in de straat. Ook zou evt een hoge grondwaterstand medeveroorzaker kunnen zijn (de gemeente heeft daar e.e.a aan gedaan), maar sinds dat het lek in de waterleiding is gerepareerd, lijkt de kelder droog op een paar vochtplekjes na. Voor de verzekering wil ik een herstelofferte laten maken en direct de boel grondig en netjes aanpakken. Ik hoor het graag!


Vochtproblemen Dordrecht
woensdag 17 juni 2020

Waterschade plafond en verven

Ik heb waterschade in het plafond van mijn keuken. Het plafond bestaat uit 3 gipsplaten die waarschijnlijk (niet zeker) vervangen moeten worden. In ieder geval moet mijn keuken gewit worden en zo ja, dan zal ook de huiskamer gewit moeten worden. Dit is ongeveer 50 m2. Graag ontvang ik een offerte incl vervangen van de gipsplaten in mijn keuken. Het gaat om een verzekerings klus.


Vochtproblemen Dordrecht
donderdag 30 april 2020

Waterschade door wasmachine

Mijn wasmachine in de zolder heeft gelekt door een kapotte onderdeel. Dit moet eerst worden gerepareerd. Daarnaast zit er nu water onder de laminaten op de zolder en 2 kamers op 1e verdieping. Het betreft een tussenwoning. De totale oppervlakte aan waterschade is zo´n 24 m2.


Vochtproblemen Dordrecht
zaterdag 18 april 2020

vocht probleem dijkhuis

Hallo, Wij zijn gister in ons nieuwe dijkhuis getrokken, waar we in het onderhuis veel last hebben van vocht door de muur en vloer. Graag zouden wij willen weten of dit opgelost kan worden en de eventuele kosten.


Vochtproblemen Numansdorp
vrijdag 27 maart 2020

Vochtplekken drogen/schilderen of stucen

Na een lekkage boven in de badkamer is nu mijn muren van beneden vochtig. Het gaat om 2 muren. Ongeveer 25 m2 moet gedroogd worden.


Vochtproblemen Dordrecht
vrijdag 08 november 2019

Rotte balk in kruipruimte

Er is (gelukkig maar) 1 balk in de kruipruimte die rot is en moet worden vervangen. Als ik het goed heb is het een zogeheten onderslagbalk. Lengte ongeveer 3,60 meter.


Vochtproblemen Dordrecht
woensdag 09 oktober 2019

Vanwege waterschade

Ik heb waterschade aan mijn muur, plafond en aan het houtwerk en ik wil dit graag laten herstellen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.


Vochtproblemen Dordrecht
woensdag 25 september 2019

Vocht in kelder door waterput

Hemelwater loost via regenafvoer water in mijn gemetselde waterput (0,5lm x 0,5lm +/- 0,8lm diep ), de put is aangesloten op riool; deze waterput lekt nu regenwater naar mijn kelder. De waterput moet waterdicht dus gemaakt worden en de riolering op verstopping gecontroleerd.


Vochtproblemen Dordrecht
donderdag 07 maart 2019

Vochtplekken serreplafond

Ik heb al jaren last van vochtplekken in serreplafond. En al vele keren hier iets aan gedaan ook nieuwe dakbedekking. Kitten van naden. Er zit nu gat in plafond en vele plekken. Ik wil een duurzame oplossing. Hopelijk kan dit hersteld of anders vernieuwd worden. Ik laat mij graag adviseren.


Vochtproblemen Dordrecht
vrijdag 07 december 2018

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik heb een lekkage bij mijn dakkapel. Hierdoor zie je een grote watervlek op mijn binnenmuur. Geen idee waar de lekkage vandaan komt. Vanuit de VvE verzoek tot offerte aanvraag en beoordeling van de oorzaak van de lekkage.


Vochtproblemen Dordrecht
woensdag 17 oktober 2018

Reparatie lekkage serre

Wij hebben 12 jaar geleden een huis gekocht in Dordrecht waar aan de achterkant een serre is gebouwd. Regelmatig hebben we last van lekkage. Er is wel door een aannemer naar gekeken. Die heeft verschillende houten onderdelen al vervangen omdat die door vocht waren aangetast. We willen graag een goede oplossing zodat er een einde komt aan de lekkage. De dakbedekking van de serre bestaat uit panelen van dubbelglas die in de lengterichting op houten balken liggen. Als afdichting tussen de glazen panelen ligt er over de naad een rubberen strook met daar bovenop een aluminium profiel (zie de tekening in de bijlage). Wij vermoeden dat het rubber door de tijd hard geworden is en niet meer goed afsluit. Deze constructie verdient overigens niet de schoonheidsprijs. Misschien moet het op een andere manier opgelost worden. Het is niet de bedoeling dat het een complete reconstructie wordt aangezien de rest wel voldoet. Wie kan ons hierbij helpen en het probleem oplossen?


Vochtproblemen Dordrecht
maandag 15 oktober 2018

Vochtproblematiek oplossen

Op de tussenmuur in de slaapkamer vanuit de badkamer is er op meerdere plekken vocht zichtbaar. Aan de kant van de badkamer lopen waarschijnlijk de waterleiding door de muur. De douche is aan de andere zijde van de badkamer aanwezig.


Vochtproblemen Dordrecht
Offertes aanvragen