Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Diemen

Stank na lekkage verhelpen - Vochtbehandeling - Diemen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stank na lekkage verhelpen

Ik wil dat de kruipruimte onder mijn woning gereinigd wordt. Het betreft ongeveer 50 m2. De woning/kruipruimte is goed bereikbaar.


Vochtexpert Diemen

Offertes vochtbehandeling in Diemen vergelijken

Recente opdrachten in Diemen

maandag 06 februari 2023

Opstijgend vocht bestrijden

In mijn gangkast en meterkast schimmelt het. Het ruikt vies en voelt er erg vochtig. Komt uit de fundering denk ik. Ik wil hiernaar laten kijken en dit probleem verhelpen.


Vochtproblemen Diemen
maandag 04 januari 2021

kelder loopt langzaam vol

Deze totale kruipruimte van lengte 10.10 m en breedte bij 4. 80 m is al 25 jaar kelder. Er is een betonnen vloer gestort. Ruimte is dus tevens de oppervlakte van het hele huis. Door gelijktijdige aanbouw van mini-serre is dus een deel (de entree: oppervlakte 2 meter bij 2.73 m) lager gelegen dan de kruipruimte van 1.10 m hoog en daardoor kan je in dat lagergelegen deel makkelijke staan (hoogte is immers 2 meter, zie hierboven). Er staat van alles en er is ook elektriciteit. Al jaren is er na regenval overlast in het grootste oppervlak en minst hoge deel (dit pompte ik eruit met pomp) . Het onderste deel (tevens entree en hoog) bleef altijd kurkdroog. PROBLEEM Sinds een half jaar is er na regenval een veel hogere waterstand (kost mij ca 7 uur pompen), maar nu loopt ook het lagere gedeelte nu tot zo’n 35 cm vol met water. Nieuw is dat na leegpompen de boel langzaam maar zeker weer volloopt. Dweilen met de kraan open dus. OORZAAK • Langdurige heftige regenval, • Grondwaterstijging (gangpad achter tuin staat ook regelmatig vol) • Misschien is betonnen vloer deels opgelost/poreus? • Misschien zijn er zijscheurtjes aan muren ? OPLOSSING Graag uw deskundig advies met een prijsindicatie (per scenario) • Oorzaak plek lekkage Nieuwe vloer erin (extra betonlaag storten)? • Muren dichten in kruipruimte? • Onbegonnen werk? Geef deel terug aan de aarde (grootste deel) en behoudt lagere gedeelte en knap dat op?


Vochtproblemen Diemen
vrijdag 28 februari 2020

SPOED WEGENS LEKKAGE - Repareren tegels balkon door stormschade

Wij hebben een betegeld balkon op de 1e verdieping. Afgelopen weekend zijn door de storm een aantal tegels losgewaaid en nu hebben we een lekkage in de slaapkamer op de begane grond direct onder dat balkon. We hebben al een lekdetectie laten uitvoeren, zie foto's in bijlage. Graag zouden wij een specialist hier ter plekke hebben om mee door te spreken wat de opties zijn voor de reparatie, en dan een prijsindicatie te krijgen zodat wij met de verzekering kunnen bellen om de dekking door te spreken alvorens het groene licht te geven voor de reparatie. Idealiter zou de specialist ook de gevolgschade aan de binnenkant (hout- en schilderwerk) kunnen verrichten.


Vochtproblemen Diemen
vrijdag 19 juli 2019

Ventilatieroosters plaatsen in kruipruimte

Kruipruimte is aan een kant geventileerd maar aan kant van later aangebouwde uitbouw niet. Graag maak ik de ruimte aan weerszijde open, zodat er een natuurlijke trek ontstaat.


Vochtproblemen Diemen
donderdag 24 mei 2018

Stank na lekkage verhelpen

Ik wil dat de kruipruimte onder mijn woning gereinigd wordt. Het betreft ongeveer 50 m2. De woning/kruipruimte is goed bereikbaar.


Vochtproblemen Diemen
dinsdag 13 februari 2018

Schimmel verwijderen

Goeiedag, ik heb schimmels in mijn badkamer van 2 x 3 meter. En ik wil deze verwijderen, hoeveel kost het ongeveer? Ik heb er foto's mee gestuurd.


Vochtproblemen Diemen
donderdag 30 november 2017

Ventilatieroosters in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil graag een offerte aanvragen namens mijn zoon. In zijn woning is de kruipruimte erg vochtig en er moeten daar aan de voor- en achterzijde ventilatieroosters worden aangebracht. U kunt mij bellen voor een afspraak.


Vochtproblemen Diemen
maandag 30 oktober 2017

Muffe lucht uit de kruipruimte en meterkast verhelpen

Een muffe lucht die uit de kruipruimte en uit meterkast komt verhelpen. Dit probleem bestaat al lang. Het huis is niet vochtig. In de kruipruimte staat ook geen water. De woning is van de jaren '70 of '80. Ik wil graag dat er een vakman naar de oorzaak gaat zoeken en met mogelijke oplossingen komt.


Vochtproblemen Diemen
maandag 26 juni 2017

Schimmel in de badkamer bestrijden

Lezer, Graag wil ik u hulp in het bestrijden van de schimmel in mijn badkamer. Hierover wil ik graag meer informatie. Ik hoop graag van u terug te horen. Alvast bedankt. Gr.


Vochtproblemen Diemen
dinsdag 14 juni 2016

Oorzaak van waterschade achterhalen

Ik heb al enige tijd last van waterschade. De nokvorst en de dakgoot zijn reeds gerepareerd. Nu hebben we echter wederom waterschade aan de muur in de woonkamer. Kunnen jullie een offerte opmaken met betrekking tot het achterhalen waar het water vandaan komt?


Vochtproblemen Diemen
maandag 16 februari 2015

Schimmel verwijderen en voorkomen in de slaapkamer en hal

We hebben last van schimmelvorming, alle inspectie rapporten zijn bijgevoegd. Graag heb ik dit verwijderd en opnieuw gewit. Alle afmetingen staan vermeld in de bijlage. Het gaat om een offerte voor de verzekering.


Vochtproblemen Diemen
vrijdag 07 november 2014

Ventilatiegaten en roosters aanbrengen

De kruipruimte in mijn huis is wat vochtig en is 45 cm hoog, er is te weinig ventilatie in de ruimte. Er moeten extra ventilatiegaten geboord worden. Het is een tussenwoning uit 1974, beton, 50 m2. Er is weinig zicht in de ruimte, hoe en waar dit te maken. Graag een offerte of visuele inspectie. Geen isolatie of chips.


Vochtproblemen Diemen
maandag 22 september 2014

Schimmel na waterschade in een magazijn

Schimmel in magazijn Vero Moda Broerstraat na waterschade van de muren etc halen. Het is onder de winkel dus er komt geen verse lucht binnen waardoor het slecht droogt en alles muf ruikt.


Vochtproblemen Diemen
dinsdag 04 mei 2010

Vochtexpert

In pandige schimmelplek 30 bij 30 cm in bergruimte particulier Diemen.


Vochtproblemen Diemen
zondag 26 oktober 2008

Vochtexpert

De voordoor isoleert niet goed. Het vocht druipt aan de binnenkant van het glas (deur en glas naast de voordeur). De gang ruikt muf. Het kan ook een slecht ventilatie betreffen omdat ik ook in de zomer last heb van een muffe geur, schimmel op leren schoenen in schoenenkast op de gang en in de meterkast die ook in het gangetje staat.


Vochtproblemen Diemen
Offertes aanvragen