Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Delft

Schimmel op het plafond van de badkamer verhelpen - Vochtbehandeling - Delft

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schimmel op het plafond van de badkamer verhelpen

Schimmel op het plafond van de badkamer moet verwijderd worden en eventueel oorzaak vinden waar het vandaan komt.


Vochtexpert Delfgauw

Offertes vochtbehandeling in Delft vergelijken

Recente opdrachten in Delft

maandag 09 januari 2023

Schimmel op het plafond van de badkamer verhelpen

Schimmel op het plafond van de badkamer moet verwijderd worden en eventueel oorzaak vinden waar het vandaan komt.


Vochtproblemen Delfgauw
vrijdag 06 januari 2023

Lekkage lood aangebouwde serre verhelpen

Door aanhechtingsprobleem van het ingevreesde lood in de buitenmuur loopt het vocht via het ingefreesde lood na verzadiging van voldoende regen en verzadiging mijn serremuren binnen in met gevolg watersporen etc.


Vochtproblemen Delft
maandag 02 januari 2023

Schimmel verhelpen op plafond

Ik heb schimmel op het plafond van de badkamer. Ik wil dit probleem graag verhelpen.


Vochtproblemen Delft
maandag 08 augustus 2022

Schimmel verhelpen

Hello, I'm reaching to you to assess our mold situation in our house. We see black spots on the walls & ceiling of the kitchen and bathroom. We suspect this is related to molds, but we did not do any inspection yet. Therefore we would first like to have an inspection of our mold situation, get rid of the molds and potentially solve what caused this. //Hallo, ik wil graag een beoordeling van onze schimmel situatie in ons huis. We zien zwarte vlekken op de muren & plafond van de keuken en badkamer. We vermoeden dat dit te maken heeft met schimmels, maar we hebben nog geen inspectie gedaan. Daarom willen we graag eerst een inspectie van onze schimmelsituatie, de schimmels laten verwijderen en eventueel oplossen wat de oorzaak is.


Vochtproblemen Delft
maandag 06 juli 2020

Kelder laten injecteren

Onze kelder is lek, wanneer het grondwater hoog staat. Wij willen de kelder laten injecteren. De afmeting in 3000 L x 2220 B x 1380 h. Het is een betonnen bak. Evt. nog binnen afwerking daarna.


Vochtproblemen De Lier
zondag 21 juni 2020

Optrekkend vocht aanhechten loslatend stucwerk

Aanhechten loslatend stucwerk op muur met rond 20-22% vochtpercentage. 50 cm vanaf de vloer (4 strekkende meter) + stucwerk muurtje 2 m x 1,5 m.


Vochtproblemen Delft
woensdag 15 april 2020

Waterschade rapport maken

Wij hebben een lekkage op meerder plakken van onze woning. Wil graag een hertsel offerte ontvangen, daarvoor willen wij een waterschade rapport laten opstellen. hieronder de maten van de muren en plafond die hersteld dienen te worden: Kleine muurtje tuinkant: 1.95 m2 Middelste muurtje tuinkant: 4.16 m2 Plafond woonkamer: 24.19 m2 Plafond keuken: 10.50 m2 Slaapkamer 1: 3.00 m2 Slaapkamer 2: 9.43 m2


Vochtproblemen De Lier
zondag 15 maart 2020

Waterschade herstellen aan plafond en muur

Wij hebben ~3m2 waterschade aan plafond na lekkage vanuit de buren, lekkage is inmiddels gerepareerd en de vochtplekken zijn droog. Stucwerk is nog in orde, dus wij zouden graag een offerte willen voor het dekkend overschilderen van de plekken.


Vochtproblemen Delft
maandag 10 december 2018

Schade na lekkage verhelpen

Ik heb een waterschade opgelopen na het vervangen van mij cv ketel, deze is gaan lekken. Dit wil ik opgeven aan mijn verzekering. Deze vraagt een offerte. Het gaat om ongeveer 1-2 m2.


Vochtproblemen Den Hoorn
dinsdag 09 januari 2018

Ventilatieroosters aanbrengen in kruipruimte

Ik wil 2 à 3 ventilatieroosters aan laten brengen in kruipruimte van mijn woning. Deze moeten aan de tuinkant geplaatst worden en een aan de voordeur kant.


Vochtproblemen Delft
woensdag 22 november 2017

Controleren op vochtigheid vanuit kruipruimte

Ik wil graag weten of de vochtigheid en de onaangename geur en schimmel in mijn muurkast (woonkamer) en meterkast (gang) vanuit de kruipruimte komt en wat daar eventueel aan te doen is. Bij voorkeur contact via de mail. Ik woon er net, geen idee wat de oppervlakte is van de kruipruimte.


Vochtproblemen Delft
dinsdag 24 oktober 2017

Badkamer schimmelvrij maken

Ons schimmel probleem in de badkamer wordt steeds erger. In korte tijd is het hele plafond beschimmeld en zit het ook in de voegen, kitnaden en op de muur. Graag zouden wij de badkamer schimmel vrij maken en het vochtprobleem verminderen. Ons ventilatiesysteem is al na gekeken. Een oplossing leek mij een rooster in het raam. Het is een badkamer van ongeveer 2,5 bij 3 meter. Ik hoor graag van jullie!


Vochtproblemen Delft
donderdag 10 maart 2016

Vocht bestrijden aan binnenwand

Het gaat om in ieder geval 2 wanden: één met een lengte van circa 12 meter en één met een lengte van circa 8 meter. Het gaat om een oud monumentaal pand met dikke wanden. Het heeft hoge plafonds (ruim 4 meter), maar een oplossing tot 2 meter hoog is voor nu prima. Mogelijk gaat het om het gehele kopgebouw, het zou in dat geval gaan om een lengte van 105 meter. Besluit is afhankelijk van de prijs in combinatie met de toekomstplannen. Is de offerte die jullie uitbrengen voor de 2 wanden terug te rekenen naar een m2 prijs om een inschatting te kunnen maken wat de kosten van de gehele werken zou zijn? Of zou dit enorm verschillen? Zelf dachten wij aan het verwijderen van de stuclaag, het chemisch injecteren van de wand en het aanbrengen van een nieuwe stuclaag. We zijn erg benieuwd of dit volgens jullie inderdaad de juiste manier is om ermee om te gaan en of dit dan juist geen verplaatsingsprobleem wordt. Ik neem aan dat het vocht in de muur toch ergens heen moet en anders misschien richting het plafond trekt?


Vochtproblemen Delft
vrijdag 26 februari 2016

Vochtschade in muren herstellen

Ik wil graag vochtschade laten herstellen. Er wordt gedacht aan het verwijderen van de stuclaag, chemisch injecteren van de wand en het weer opnieuw aanbrengen van een waterdichte stuclaag. Het gaat om een muur van ongeveer 8 x 4 meter.


Vochtproblemen Delft
zondag 24 januari 2016

Optrekkend vocht in de muur oplossen

We hebben (optrekkend) vocht in de muur, maar weten de oorzaak en de oplossing niet. Graag advies en een oplossing.


Vochtproblemen De Lier
Offertes aanvragen