Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Beverwijk

Ventilatie in de kruipruimte controleren en aanpassen - Vochtbehandeling - Beverwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Ventilatie in de kruipruimte controleren en aanpassen

Er is sprake van vocht onder het huis, het gaat om een houtenvloer met balken en het is te moeilijk om onder het huis te komen. Graag inspectie van wat nodig is om dit te verhelpen. Aan de voorzijde moeten er volgens mij zeker een aantal ventilatiepunten bij. Het gaat vooral om de balken die vochtig zijn.


Vochtexpert Beverwijk

Offertes vochtbehandeling in Beverwijk vergelijken

Recente opdrachten in Beverwijk

maandag 04 september 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Er trekt vocht in ons stucwerk, wij zouden graag de mogelijkheden willen bespreken. Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel herstellen / renoveren Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Welke renovatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel impregneren tegen vocht Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen IJmuiden
woensdag 01 maart 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Wij zouden graag willen weten waar het vocht vandaan komt Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Beverwijk
maandag 09 januari 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Ik heb ernstige schimmelvorming onderaan de muur in mijn woonkamer, die tevens spouwmuur is. I.v.m. aankomende vloerisolatie en muurisolatie willen wij hier graag vanaf. Gaarne advies over de beste oplossing! Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Beverwijk
woensdag 12 juni 2019

Waterschade keuken

Er is een storm geweest en er is water naar binnen gelekt via de dakgoot. Nu heb ik schade aan mijn keukenkastjes en dit zou ik graag willen herstellen. Ik zou graag willen weten wat de mogelijkheden zijn.


Vochtproblemen Beverwijk
vrijdag 19 april 2019

Ventilatie in de kruipruimte realiseren

Ik zoek een bedrijf die ventilatie in de kruipruimte kan tewerkstellen. Het gaat om een tussenwoning.


Vochtproblemen IJmuiden
maandag 05 februari 2018

Ventilatie in de kruipruimte controleren en aanpassen

Er is sprake van vocht onder het huis, het gaat om een houtenvloer met balken en het is te moeilijk om onder het huis te komen. Graag inspectie van wat nodig is om dit te verhelpen. Aan de voorzijde moeten er volgens mij zeker een aantal ventilatiepunten bij. Het gaat vooral om de balken die vochtig zijn.


Vochtproblemen Beverwijk
maandag 04 december 2017

Keuken schimmelvrij maken

Door een lekkage is er schimmel in de keuken getrokken. Die schimmel moet verwijderd worden.


Vochtproblemen Beverwijk
zondag 24 september 2017

Kruipruimte drogen

Er stonden onlangs grote waterplassen in mijn kruipruimte. Daardoor is het kruipluik inmiddels wat verrot. Ik denk dat er niet alleen grondwater in stond, maar dat er ook een leiding of kraan heeft gelekt. Er zit wel piepschuim op het plafond van de kruipruimte. Ik zoek een bedrijf dat mijn kruipruimte droog kan blazen.


Vochtproblemen Beverwijk
vrijdag 04 augustus 2017

Vochtcontrole in de hal

Er hangt een rioollucht in de hal. Maar wij hebben het leidingwerk al vervangen en op ander plekken is de vloer er al uit geweest, geen lekkage gezien. Kunnen jullie dit nakijken? En wat zijn de kosten? En wat hoort er bij het werk? Is dat bijvoorbeeld ook weer de vloer open halen om toegang te krijgen, of moeten wij dit zelf doen?


Vochtproblemen IJmuiden
maandag 18 april 2016

Vocht in keukenmuren door lekkage

Ik woon in een tussenwoning waar ik een vochtprobleem heb in mijn keuken. De muren zijn vochtig en het ruikt er muf. Ik heb er een vochtvreter geplaatst en daar staat steeds veel water in. Er lopen wat leidingen in de muur en ik denk dat daar een lek kan zitten. Een andere mogelijkheid is dat het vocht van bovenaf in de spouw terechtkomt. Ik wil dit graag laten onderzoeken en de benodigde reparatie laten verzorgen.


Vochtproblemen IJmuiden
zondag 20 maart 2016

Oorzaak opsporen van water op het laminaat

In de woonkamer heb ik iedere keer een plasje water op het laminaat liggen. Onder het laminaat is een betonvloer en daaronder bevind zich de kruipruimte. Ik weet niet waar het water vandaan komt en laat dit graag opsporen en verhelpen.


Vochtproblemen Beverwijk
woensdag 30 december 2015

Vochtproblematiek in een woning

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het uitvoeren van een inspectie door een vochtexpert in mijn woning. Ik woon in een hoekwoning, waar enkele jaren geleden de buitenmuur opnieuw is gevoegd, gereinigd en geïmpregneerd. Sinds de gemeente een gescheiden rioolsysteem in de wijk heeft aangelegd, heeft de hele buurt vochtproblemen in de woning. Onder mijn woning staat momenteel 70 cm water. Ik heb in mijn woning op de 1e verdieping aan de zijmuur schimmelproblemen, waarbij de kalk en stuclaag van de muur valt. In een trapkast staat overal zwarte schimmel en deuren lopen aan op de vloeren. Ik weet niet of het schimmelprobleem in de muren wordt veroorzaakt door optrekkend vocht in de spouw. Graag laat ik dit onderzoeken door middel van een spouwmuurinspectie en daar een rapport van opstellen.


Vochtproblemen Velsen-Noord
donderdag 03 december 2015

Gevel- of kozijnlekkage verhelpen

We wonen in een rijtjeshuis en hebben te maken met een langslepende lekkage in het plafond van de aanbouw in onze huiskamer. Van de zomer is een en ander grondig aangepakt; de dakbedekking is volledig vervangen, bovengevel opengebroken en lood volledig doorgetrokken tot achter de gevel, plafond eruit, waterschade hersteld en muren opnieuw gestuukt. Maar er is op één plek nog altijd behoorlijke lekkage. We raken een beetje wanhopig want het geld is op en de verzekering keert constructiefouten blijkbaar niet uit. De lekkage zit aan de zijkant, bovenaan ter hoogte van de draagmuur. Sinds kort is er weer een tweede lekkage plek bijgekomen, meer naar het midden van de draagmuur. Graag zouden we een prijsindicatie hebben om dit probleem te verhelpen.


Vochtproblemen Wijk aan Zee
maandag 30 november 2015

Schimmelprobleem in huis

Wij hebben in de slaapkamer vochtproblemen waardoor er schimmel ontstaat. De woningbouw heeft dit meerdere malen verwijderd maar het komt elke keer terug. De schimmel zit in een hoek, bij het raamkozijn en balkondeur, allemaal aan 1 kant. Het hout van de deur begint ook al te rotten. Graag maken wij een afspraak met de vakman zodat hij kan beoordelen waardoor de schimmel elke keer terug komt. Er is een foto beschikbaar.


Vochtproblemen Beverwijk
zondag 29 november 2015

Vochtdoorslag bij de schoorsteen

Er zit vochtdoorslag bij mijn schoorsteen, de gipsplaten en het stucwerk beginnen te schimmelen. Het betreft het gedeelte op de eerste etage, op de andere woonlagen is de schoorsteen al verwijderd.


Vochtproblemen Velsen-Noord
Offertes aanvragen