Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Berkel en Rodenrijs

Schimmel verhelpen - Vochtbehandeling - Berkel en Rodenrijs

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schimmel verhelpen

Open haard is weggehaald. Hier achter zit een grote schimmelvlek. Op de tweede verdieping is er schimmel door lekkage in het verleden.


Vochtexpert Bergschenhoek

Offertes vochtbehandeling in Berkel en Rodenrijs vergelijken

Recente opdrachten in Berkel en Rodenrijs

maandag 27 maart 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Op een hoek en ook bij de muur op de westkant van het huis is vochtdoorslag, met als gevolg een schimmelplek en stucwerk wat gaat loslaten. Vermoedelijk vanaf de buitenkant door regen doorslag er zijn geen lekkages bij goot en regenpijp gevonden. Welke oplossing(en) overweeg je om de gevel vochtwerend te maken?: Gevel impregneren Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Doorslaand vocht


Vochtproblemen Bergschenhoek
woensdag 01 juni 2022

Schimmel verhelpen

Open haard is weggehaald. Hier achter zit een grote schimmelvlek. Op de tweede verdieping is er schimmel door lekkage in het verleden.


Vochtproblemen Bergschenhoek
woensdag 26 februari 2020

Na waterschade vloer en wanden herstellen

Ik zoek een vochtexpert die waterschade kan vaststellen in mijn woning. Waterschade aan een houten vloer keuken en misschien nog verder. Ik weet niet hoever het onder mijn vloer is gekomen.Een koof waar de waterleiding in zat moet vervangen worden.


Vochtproblemen Berkel en Rodenrijs
woensdag 15 januari 2020

Muur van de badkamer en slaapkamer plus laminaat na waterschade herstellen

Door waterschade zijn de muren van de badkamer en slaapkamer beschadigd. Ik wil het opnieuw laten verven. Het laminaat in de slaapkamer is ook beschadigd. Daarom wil ik het oude laminaat laten verwijderen + afvoeren en vervangen door nieuwe. Oppervlakte slaapkamer is ongeveer 16 m2. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen.


Vochtproblemen Berkel en Rodenrijs
zondag 06 oktober 2019

Daklekkage herstellen

Mijn dak op de zolder lekt. Water komt van het dak op de zolder. Ik heb dakpannen. Ik zoek iemand om dit te herstellen.


Vochtproblemen Bergschenhoek
woensdag 10 mei 2017

Vochtprobleem in de meterkast oplossen

Achterpanelen van de meterkast moeten vervangen worden wegens ernstige schimmel.


Vochtproblemen Berkel en Rodenrijs
woensdag 05 oktober 2016

Ventilatie in de kruipruimte aanbrengen of herstellen

Een aantal jaar geleden is er een aanbouw van 3 bij 6 meter aan de woning geplaatst. Hier ondervinden wij nu vochtproblemen en hebben schimmel onder het Novilon. De woning van 8 bij 6 meter heeft deze problemen niet. Het is ons niet duidelijk of er ventilatiemogelijkheden aangebracht zijn in de kruipruimte onder woning of onder de aanbouw. De kruipruimte onder de woning is ongeveer 70 cm hoog en hier staat zeker 30 cm water. Onder de aanbouw is er een ruimte van 20 cm. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.


Vochtproblemen Bergschenhoek
zondag 28 februari 2016

Zwarte schimmel verwijderen in huis

Graag zwarte schimmel verwijderen in de badkamer. Ook de schimmel verwijderen in de slaapkamers (3) op de muren bij de ramen. Het zit op en rond de kunststof kozijnen. Het behang moet eraf en nieuw behang erop. Er is mechanische ventilatie in het huis, die is vorig jaar vernieuwd. Een bouwkundig mankement is de oorzaak van een daklekkage en dus de groei van de schimmel. De daklekkage is verholpen. De schimmel moet dus verwijderd worden (plafond afsteken, behang verwijderen en alles aanhelen) en de schade hersteld.


Vochtproblemen Berkel en Rodenrijs
woensdag 26 november 2014

Vochtbestrijding in de woning

Graag offerte voor het oplossen van het vochtprobleem in ons huis. Op de muren in de gang en op de deuren zitten schimmelplekken en als het koud buiten is, zijn 's ochtends de ramen helemaal nat van de condens en op de kozijnen liggen plasjes water. Dit is aan de voorkant van het huis erger als aan de achterkant.


Vochtproblemen Berkel en Rodenrijs
zondag 06 februari 2011

Vochtbestrijding

Wij hebben in het soutterain vochtvlekken met paddenstoelen op de binnenkant van de buitenmuur. Gaat om een aantal plekken.


Vochtproblemen Berkel en Rodenrijs
woensdag 03 maart 2010

Vochtexpert

3 gevels voor/achter en een zij gevel globale opervlakte 100m2. Woning uit 1956. We willen graag een indicatie voor spouwmuurisolatie en het impregneren van de gevels.


Vochtproblemen Berkel en Rodenrijs
Offertes aanvragen