Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Bergen op Zoom

Opstijgend vocht bestrijden - Vochtbehandeling - Bergen op Zoom

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Opstijgend vocht bestrijden

Ik wil graag weten wat de oorzaak is van het vochtprobleem. Ik wil ook graag dat iemand de schimmel verwijderd. De vochtprobleem bevindt zich boven de plinten.


Vochtexpert Woensdrecht

Offertes vochtbehandeling in Bergen op Zoom vergelijken

Recente opdrachten in Bergen op Zoom

donderdag 14 september 2023

Schimmel verhelpen

Schimmel in badkamer (randjes en hoekjes) en op de stenen muur daarnaast. Naar welke dienst ben je op zoek?: Schimmel verwijderen (zonder oorzaak aan te pakken) Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Bergen op Zoom
dinsdag 30 mei 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Hoe is het vochtprobleem zichtbaar?: Hoger op de muur: afbrokkelend metselwerk, barsten/scheuren in stenen Waar is het vochtprobleem zichtbaar?: Op de begane grond


Vochtproblemen Ossendrecht
maandag 22 mei 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Achtergevel impregneren Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel impregneren tegen doorslaand vocht Wat is de oppervlakte van de gevel?: Minder dan 10 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Bergen op Zoom
maandag 08 mei 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel impregneren tegen doorslaand vocht Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Hoogerheide
dinsdag 21 februari 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Ik wil graag weten wat de oorzaak is van het vochtprobleem. Ik wil ook graag dat iemand de schimmel verwijderd. De vochtprobleem bevindt zich boven de plinten.


Vochtproblemen Woensdrecht
maandag 06 februari 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Ik kan niet vast stellen wat er moet gebeuren Heb aan de binnenkant last van schimmel wat door slaat naar de buitenkant Zou graag een expert spreken die weet wat er moet gebeuren En hier eventueel een prijs voor op kan geven Het huis is van 1996 Het platte dak is pas vervangen Maar de schimmel was er al voor dat het dak ver vangen was Maar ik heb nu het idee dat het erger wordt Welke oplossing(en) overweeg je om de gevel vochtwerend te maken?: Gevel impregneren Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Doorslaand vocht


Vochtproblemen Bergen op Zoom
dinsdag 27 december 2022

Vochtprobleem verhelpen

Niet helemaal zeker wat er aan de hand is. Een kamer natte plekken op behang en lekkage in dak schuur Wat voor dak heb je?: Plat dak Waar zit de lekkage?: Dak Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Lekkage (in dak, waterleiding, afvoer, ..)


Vochtproblemen Bergen op Zoom
maandag 17 augustus 2020

Oorzaak waterschade inspecteren

Deskundig inspecteren wat de oorzaak is van de waterschade en repareren. Het is een plat dak en er is waterschade ontstaan naar de keuken. Het gaat om een uitbouw en de vaste muur van het huis, hiertussen lijkt water naar beneden te komen.


Vochtproblemen Bergen op Zoom
maandag 15 juni 2020

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Na de hevige regenval van vorige week hebben wij lekkage gehad vanuit de dakgoot, dit is in middels gemaakt maar we hebben op verschillende plekken waterschade. Wij zijn opzoek naar een partij die een waterschade rapport voor ons kan opstellen. de schade is in twee kamers op de muren, en plafonds. Plafond heeft zelfs even bolle plekken gegeven. op de beneden verdieping heeft het een zwarte plek gegeven op de houten vloer.


Vochtproblemen Bergen op Zoom
woensdag 11 september 2019

Vocht en schimmel in kelder oplossen en verwijderen

Onze kelder is altijd vochtig (luchtvochtigheid 75-80%). Er lekt sowieso één leiding, maar mogelijk is er meer aan de hand. Ook flinke schimmelvorming die verwijderd moet worden. Wegens uitbreiding van het gezin en gezondheidsvrezen willen wij dit zo snel en goed mogelijk zien opgelost worden. 4 x 2 meter


Vochtproblemen Ossendrecht
dinsdag 14 augustus 2018

Vochtprobleem onderzoeken en verhelpen

We willen ons huurhuis misschien kopen maar er is een vochtprobleem. We hebben last van condens op de ramen en schimmel op de muren in de slaapkamer, badkamer en keuken.We willen graag dat iemand hier binnen een maand naar kijkt, zodat we weten wat er aan gedaan kan worden en wat dat gaat kosten.


Vochtproblemen Steenbergen
woensdag 29 november 2017

Ventilatie in kruipruimte verbeteren

Ik heb een ventilatie probleem in mijn bungalow. De kruipruimte ventilatie is mijns inziens onvoldoende. Hierdoor ontstaat een muffe lucht. Oppervlakte circa 100 m2. Het huis is iets groter met betonvloer op zand. Er zitten 4 roosters in de kruipruimte waarvan er een sowieso niet functioneert.


Vochtproblemen Hoogerheide
zondag 29 oktober 2017

Vochtprobleem vaststellen in huis

In 1 van de kamers boven ruikt het vanaf het najaar tot het voorjaar erg muf / vochtig / naar schimmel. Graag zouden wij weten waar dit vandaan komt en hoe we dit kunnen verhelpen.


Vochtproblemen Sint Annaland
zaterdag 03 december 2016

Vochtprobleem aan buitenmuur oplossen

Tijdens renovatie van onze parketvloer bleek de vloer aan de zijde van onze buitenmuur vochtig te zijn geweest. We laten de oorzaak van de vochtige buitenmuur graag onderzoeken. Mogelijk moet de muur geïmpregneerd worden. Het kan ook zijn dat de oorzaak gezocht moet worden bij de dakgoot of de daktrimmen. We maken graag een afspraak voor nader onderzoek en ontvangen daarbij dan uw plan van aanpak en een prijsopgave.


Vochtproblemen Tholen
vrijdag 21 oktober 2016

Muren injecteren

Graag zouden we een offerte ontvangen voor het injecteren van de muren. We hebben dit huis net. En er zit tot +- 1 meter hoog vocht op sommige plekken en als het regent worden deze plekken ook echt nat. We hebben gehoord dat injecteren hiertegen zou helpen. In het bouwkundig rapport kwam naar voren dat er vocht in de muren zit. De twee zijkanten van het huis zijn beide ongeveer 7 as 8 meter lengte. Graag laten we een vakman hiernaar kijken.


Vochtproblemen Poortvliet
Offertes aanvragen