Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Barendrecht

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht - Vochtbehandeling - Barendrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Wat is de oppervlakte van de te behandelen muren?: minder dan 10 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vochtexpert Heinenoord

Offertes vochtbehandeling in Barendrecht vergelijken

Recente opdrachten in Barendrecht

maandag 28 augustus 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Wat is de oppervlakte van de te behandelen muren?: minder dan 10 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vochtproblemen Heinenoord
maandag 03 juli 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Betreft buitenmuur van een hoekwoning. Hier slaat de regen tegenaan. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel impregneren tegen doorslaand vocht Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Mijnsheerenland
maandag 27 maart 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

De zijmuur van onze uitbouw is bljvend nat aan de buitenzijde. Nu hebben we ook schimmelvorming op die muur in een hoek. Ik overweeg dus om de muur te impregeneren Welke oplossing(en) overweeg je om de gevel vochtwerend te maken?: Gevel impregneren Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Doorslaand vocht


Vochtproblemen Barendrecht
maandag 19 december 2022

Opstijgend vocht bestrijden

Het kan ook doorslaand vocht zijn. Garage heeft op meerdere plekken,( bij de grond en ter hoogte van de dakgoot) last van schimmel plekken. De garage is in 2008 bijgebouwd, houtbouw. Holle wand. Geen steen. Dakgoot specialist is al geweest, maar kan nog geen duidelijk antwoord geven wat de bron van het vocht is. Mogelijkheden zijn: vocht in binnenwand, vocht vanuit de grond of ventilatie. Wij zoeken naar een gepaste oplossing.


Vochtproblemen Heinenoord
dinsdag 28 juni 2022

Vocht verhelpen

Graag zou ik van u een vocht meting aan willen vragen. Dit in verband met een ( nu vervangen) kapotte dakpan welke, volgens de dakdekker, jaren heeft gelekt. Graag kom ik te weten waar het vocht nu zit en wat eraan te doen? Op de zolder is helaas al schimmelvorming wat onze gezondheid niet ten goede komt. Graag wat advies en info.


Vochtproblemen Barendrecht
maandag 09 mei 2022

Vochtprobleem verhelpen

Er is vochtprobleem op 2 plaatsen, boven bij verwarming. Al eens naar gekeken en destijds geen lekkage geconstateerd maar schimmelvorming nu dus toch probleem. Verder lijkt er op een slaapkamer op de 1e iets te zijn met aanhechting balkon. Vochtplekken op vloer gecontroleerd na weghalen vloer zeil. Verder onder balkon erker een vochtkring. Lijkt niet erger geworden zit er al langer. Vochtproblemen oplossen en herstel waar nodig.


Vochtproblemen Oud Beijerland
vrijdag 14 februari 2020

Waterschade muren herstellen (schilderwerk)

Graag een offerte voor waterschade in de muren reparatie. Door lekkage hebben wij schade aan de muren in de gang en stuk in de woonkamer. Bijlage de schade fotos. Graag een offerte als richtprijs.


Vochtproblemen Barendrecht
donderdag 14 november 2019

Schaderapport maken van lekkageschade onder het dak

Er is waterschade geweest aan mijn dak en voor de verzekering heb ik een schaderapport nodig met een inschatting van wanneer dit eventueel gebeurt zou zijn.


Vochtproblemen Barendrecht
dinsdag 15 oktober 2019

Daklekkage klooster

Wij hebben een voormalige klooster. Hier hebben onderhand 9 meldingen van lekkages ontvangen, die wij graag gerepareerd willen hebben. Daarom willen wij graag z.s.m. met u op locatie afspreken om de schade op te nemen en aan de hand daarvan een offerte te ontvangen. Graag zie ik uw reactie tegemoet wanneer dit mogelijk is. Oppervlakte niet bekend, is een plat dak.


Vochtproblemen Barendrecht
zondag 15 september 2019

Vocht in muren van dijkwoning

Ik wil graag een indicatie hebben om de kelder muren van een dijkwoning vochtwerend te krijgen. Je voelt nu dat de ruimte vochtig is, door weerslag tegen de muren. Het betreft 4 ruimtes met een totale lengte van circa 22 m en hoogte van circa 2.10 m.


Vochtproblemen Mijnsheerenland
dinsdag 05 februari 2019

Waterschade aan het plafond herstellen

Ik wil de waterschade aan dakkapel plafond herstellen. (dakkapel kamer is ongeveer 8m2)


Vochtproblemen Barendrecht
dinsdag 06 maart 2018

Ventilatiesysteem installeren

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte, op de begane grond van een hoekwoning. Wat is de functie van de ruimte(s)? Woonruimte. Toelichting over het vochtprobleem en de gewenste werken: er zijn zwarte schimmelplekken ontstaan in de hoeken van de woonkamer. Het is mij niet duidelijk of dit ontstaan is door gebrekkige ventilatie of door optrekkend vocht. Er heeft al een aantal ogen naar gekeken.


Vochtproblemen Barendrecht
woensdag 08 maart 2017

Vocht in kelder en souterrain bestrijden

Ik woon in een dijkhuis. Op de begane grond, onder dijkniveau, heb ik bij langdurige regenval last van natte vloeren, in de kelder en in de keuken. Wellicht is dit deels te verhelpen door de aansluiting in de muur en vloer te dichten en deels door de vloer in de keuken te impregneren?


Vochtproblemen Heinenoord
woensdag 08 maart 2017

Vocht in kelder en souterrain bestrijden

Ik woon in een dijkhuis. Op de begane grond, onder dijkniveau, heb ik bij langdurige regenval last van natte vloeren, in de kelder en in de keuken. Wellicht deels te verhelpen door de aansluiting van de muur en de vloer te dichten, deels door de vloer in de keuken te impregneren?


Vochtproblemen Heinenoord
dinsdag 25 oktober 2016

Vochtbestrijding in een dijkhuis

Het gaat om een oud dijkhuis van 100 jaar oud. De kelder ligt helemaal onder het maaiveld aan de dijkkant. Daar komt het water door de muur heen. Het huis is 9 meter breed. De hoogte die behandeld moet worden is ongeveer 2.10 meter. De zijmuren zijn deels in de dijk gelegen. Die moeten ook behandeld worden. Inmiddels weet ik dat vocht uitsluitend van buitenaf goed te bestrijden is. Daarom zoek ik iemand die het huis aan de dijkkant uit kan graven en de gevel kan behandelen met bitumen en drainage aan kan leggen en bekend is met de regelgeving omtrent graven in een dijk (waterschap).


Vochtproblemen Barendrecht
Offertes aanvragen