Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Badhoevedorp

Kelder waterdicht maken - Vochtbehandeling - Badhoevedorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kelder waterdicht maken

In onze kelder hebben we regelmatig last van grondwater/optrekkend vocht. Dit willen we oplossen. De kelder is ongeveer 1,5 meter hoog en 5 bij 2 meter.


Vochtexpert Badhoevedorp

Offertes vochtbehandeling in Badhoevedorp vergelijken

Recente opdrachten in Badhoevedorp

zondag 05 maart 2023

Schimmel verhelpen

Naar welke dienst ben je op zoek?: Schimmel verwijderen (zonder oorzaak aan te pakken), Vochtprobleem oplossen (+ schimmel verwijderen) Wat zijn de mogelijke oorzaken van het schimmelprobleem?: Doorslaand vocht via de gevel Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Badhoevedorp
woensdag 15 februari 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Stellen juiste diagnose vochtprobleem Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Badhoevedorp
vrijdag 25 september 2020

Lekkage in de serre opsporen en verhelpen

Boven de schuifdeur van mijn aluminium serre ( 3 x 5) is lekkage ontstaan. Een vakkundig reparateur is van harte welkom! En als dat ook nog op korte termijn kan.... zou fantastisch zijn!


Vochtproblemen Lijnden
woensdag 12 augustus 2020

Ventilatiegaten roosters kruipruimte

Ik wil 8 ventilatieroosters / renovatieroosters laten aanbrengen naar de kruipruimte onder mijn woning.


Vochtproblemen Badhoevedorp
maandag 21 oktober 2019

Oorzaak vochtplekken in de erker beoordelen en herstellen

Bij de erker zie ik een vochtplek. Mij is niet duidelijk waar het vandaan komt. Van het dakje of dat de muur doorslaat. Het moet wel opgelost worden. Bij de vensterbank op de muur zit een vochtplek van ongeveer 3,5 cm en verder op de muur ook nog wat vochtplekken her en der. Dan is er een plek langs het hout van een cm ongeveer. Ik vermoed dat het van het dak komt. Het dakje is ongeveer 2-3 m2. De herstelwerkzaamheden binnen kan mogelijk in overleg. Graag ontvang ik een offerte.


Vochtproblemen Badhoevedorp
dinsdag 26 februari 2019

Kelder waterdicht maken

In onze kelder hebben we regelmatig last van grondwater/optrekkend vocht. Dit willen we oplossen. De kelder is ongeveer 1,5 meter hoog en 5 bij 2 meter.


Vochtproblemen Badhoevedorp
zondag 15 april 2018

Lekkage bij het balkon verhelpen

Lekkage van balkon treedt alleen op wanneer de regen flink op de gevel van het huis staat. Wij hebben al diverse ''specialisten'' geprobeerd: voegen en impregneren van de muur van het balkon, nieuwe deklaag van balkon. Onder het muurtje van het balkon lekt het de woonkamer in via het houten kozijn. Gewenst: goed advies, een vrijblijvende offerte en een garantie dat jullie de lekkage kunnen verhelpen. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 4 m2.


Vochtproblemen Badhoevedorp
woensdag 27 december 2017

Kruipruimte Inspectie met videoscoop

Ik ontvang graag een offerte voor een korte kruipruimte inspectie d.m.v. videoscoop: - Datum: 5-1-2017 - Locatie: Badhoevedorp - Tijdstip: 10:30 - Afgesloten kruipruimte in jaren 60 woning - Locatie: Woonkamer (houten vloer) - Doel: vochtigheid vaststellen en mogelijkheid tot isolatie (schelpen) bepalen - Videoscoop Er komt ook iemand voor een bouwkundige keuring van de fundering.


Vochtproblemen Badhoevedorp
maandag 18 december 2017

Waterschade herstellen

Ik wil een plek in het plafond en de wand laten herstellen (schilderwerk) en daarnaast wil ik ook twee gordijnrails vernieuwd hebben. Het plafond is ongeveer 30 bij 30 meter.


Vochtproblemen Badhoevedorp
vrijdag 27 oktober 2017

Vochtige kruipruimte met aangetaste balken behandelen

Heb wel wat roosters in kruipruimte zijn niet voldoende heb meer nodig en moet gekeken worden bij de balken en er is veel vocht


Vochtproblemen Lijnden
dinsdag 08 augustus 2017

Vochtprobleem verhelpen in dijkwoning

Mijn woning is gebouwd op de dijk van de ringvaart van de Haarlemmermeer. De keuken bevindt zicht op niveau -1 en is nooit droog te krijgen. Hierdoor ruikt het altijd wat muffig en langzaamaan kruipt het vocht omhoog onder het stucwerk. Graag zou ik offertes willen om dit probleem aan te pakken en voor goed op te lossen.


Vochtproblemen Badhoevedorp
zondag 24 april 2016

Voorgevel onder maaiveld voorzien van waterkerende laag

Wij wonen in een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1927. Er is onlangs een onderzoek gedaan naar vochtproblematiek bij ons en onze buren. Onze kelder is droog, maar bij hevige regenval staat er water in de kelder van de buren. Er komt kennelijk vocht onder of door de voorgevel. Wij zien dat de funderingsmuur aan de binnenzijde nat is.We hebben het advies gekregen om onze voorgevel van binnenuit onder het maaiveld te laten voorzien van een waterkerende laag. Het gaat om het deel van de funderingsmuur onder de voordeur en onder de erker. In de kruipruimte onder de voordeur kan men staan. De ruimte is ook via de kelder goed toegankelijk. Via de kelder is de funderingsmuur onder de erker toegankelijk. Wij nodigen bedrijven graag uit om de situatie hier te beoordelen en een plan van aanpak met ons te bespreken. Wij ontvangen graag een offerte voor de werkzaamheden.


Vochtproblemen Badhoevedorp
zaterdag 12 november 2011

Lekkende kelder

Bij hooge stand grondwater hebben we lekkage in de kelder. De kelder is 80 m2. Maar het gaat om een hoek, 2 meter de ene kant op en 2 meter de andere kant op. Ik vermoed lekkage door het spauw.


Vochtproblemen Lijnden
vrijdag 28 november 2008

Vochtexpert

Mijn doucheruimte in mijn appartement op de 1e etage schijnt te lekken, water te zweten naar mijn benedenbuurman op de begane grond. Volgens experts moet mijn tegelwerk opnieuw gevoegd worden en de naden opnieuw gekit worden. E.e.a. heeft wel enige haast daar de schade beneden steeds groter wordt.


Vochtproblemen Badhoevedorp
Offertes aanvragen