Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Assen

Opstijgend vocht bestrijden - Vochtbehandeling - Assen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Opstijgend vocht bestrijden

Wand injecteren tegen optrekkend vocht vanuit de bodem Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtexpert Assen

Offertes vochtbehandeling in Assen vergelijken

Recente opdrachten in Assen

dinsdag 02 mei 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Wand injecteren tegen optrekkend vocht vanuit de bodem Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Assen
maandag 03 april 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Bij 1 binnenmuur hebben we last van optrekkend vocht. Mijn vermoeden is dat dit via de fundering komt. Dit moet verholpen worden. Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Assen
maandag 02 januari 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Ik heb last van doorslaand vocht vanuit de buitenmuur. Alles is geïsoleerd, dus ik wil dat iemand langs komt om te kijken waar het vandaan komt.


Vochtproblemen Zuidlaren
maandag 14 november 2022

Vochtprobleem achterhalen & oplossen

Wij wonen ca. 27 jaar in onze hoek woning, maar hebben sinds ca. 6 jaar schimmelvorming in de woonkamer. Dit zowel op de tussenmuurzijde als buitenmuurzijde. Wij zouden graag van een expert vernemen of dit lekkage, doorslaand van vocht, condensatie of welke oorzaak/oorzaken dit heeft. Als de offerte naar wens is dan willen het probleem ook laten oplossen.


Vochtproblemen Norg
zondag 16 oktober 2022

Lekkage bij erker repareren

Zoek een vakman die de lekkage in het dak van erker kan herstellen/repareren. Het gaat om ongeveer 3m2.


Vochtproblemen Vries
maandag 25 juli 2022

Kelder waterdicht maken

Ons huis is volledig onder keldert. Kelder heel een volume van 12x7x2 Waarschijnlijk moet het tot een half meter gedicht worden


Vochtproblemen Buinerveen
donderdag 18 maart 2021

Lekkage kelder verhelpen

Wij hebben een jaren 30 woning aangeschaft welke een kelder heeft onder de entree van 10m². De muren van de kelder zijn nat en er verzameld zich regelmatig tot centimeters aan water in de kelder. Dit willen wij graag verhelpen met de meeste betrouwbare methode. Wij laten ons hierover adviseren.


Vochtproblemen Zuidlaren
woensdag 08 januari 2020

Vloerinspectie houten vloer

Mijn vloer in de huiskamer is van hout met een laminaatvloer erover. Ik heb het gevoel dat hij steeds meer gaat bewegen en we hebben soms een muffe geur in huis. Er is soort kruipruimte onder de vloer van ongeveer 30 - 35 centimeter, maar een mens past er niet in. Ik wil graag een controle op vocht of lekkages. De afmeting is ongeveer 6 meter breed en 7 meter lang. Ik wil graag laten controleren of de vloerbalken nog goed zijn en dat er geen zwammen aanwezig zijn.


Vochtproblemen Borger
zondag 04 februari 2018

Vochtige kruipruimte isoleren en behandelen

Ik wil de vochtige kruipruimte isoleren en behandelen tegen vocht. De kruipruimte is 45 m2 en 60-80 cm hoog.


Vochtproblemen Beilen
maandag 24 april 2017

Vochtmeting uitvoeren en rapport opstellen

Het uitvoeren en opstellen van eventueel rapport ten behoeve van een vochtmeting in een senioren hoekwoning. Het laminaat trekt krom, je ruikt vocht. Het is een woning aan een bosrand.


Vochtproblemen Smilde
woensdag 14 september 2016

Permanente oplossing tegen vocht in de muren

Wij hebben in ons huis, bouwjaar 1905, in de gang en langs de keukenmuur last van vocht en hiervan schade. De gangmuur lijkt last te hebben van optrekkend grondvocht en de keukenmuur heeft wat schimmelvorming. De schimmel vormt zich onder het raam en is ongeveer 2 m2 groot. Het optrekkende vocht is bij een binnenmuur. Dit is ook een draagmuur die in de grond staat. Hiervoor zoeken wij een permanente oplossing.


Vochtproblemen Assen
donderdag 14 juli 2016

Schimmel in de kelder bestrijden

Wij hebben schimmel in onze kelder, hier zou ik hier normaal niet zo zenuwachtig van worden maar het klimt in onze slaapkamer, deze zijn dus in de kelder, naar boven. Tevens zijn de leidingen die naar onze kelder gaan ook vol met schimmels en aangezien ik weet dat het ongezond is om in schimmel te slapen neem ik contact met u op. Wij hebben het 2 maanden geleden nog proberen te bestrijden met speciaal anti schimmel maar dit heeft niet mogen voldoen want het is 2 keer zo hard terug gekomen. Het ziet eruit of het weer in de muren zit. Er zitten nog geen pluizen, om het maar even zo te noemen, op. De kelder heeft een kleine slaapkamer, een grote slaapkamer en een hal.


Vochtproblemen Gasselte
dinsdag 12 januari 2016

Lekkage oplossen

Op dit moment hebben wij een lekkage tussen voorheen de buitenmuur en de aangebouwde serre. Er zit aan de onderzijde een plek van 50 bij 40 cm. Hier komt het vocht al echt naar buiten en is er al een gedeelte zwart uitgeslagen.


Vochtproblemen Assen
vrijdag 30 oktober 2015

Schimmelprobleem oplossen

In onze slaapkamer hebben wij schimmel op twee muren. Het zit alleen op de muren die aan de buitenmuren grenzen. We hebben de schimmel meerdere keren zelf verwijderd maar zonder blijvend resultaat. Mogelijk heeft het te maken met de dakisolatie. Vogels hebben flink wat plukken isolatiemateriaal verwijderd, hebben wij ontdekt. Het gasvezelbehang op de muur heeft nu een witte aanslag. Graag laten wij de situatie hier onderzoeken door een vakman zodat we blijvend van dit probleem afkomen.


Vochtproblemen Assen
donderdag 16 april 2015

Schimmel in kelder verwijderen en behandelen

In mijn kelder zit op de muren, denk ik, een schimmel. Graag verwijderen van deze schimmel en kelder anti schimmel maken. Kelder is 2 bij 3 meter ongeveer.


Vochtproblemen Rolde
Offertes aanvragen