Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Apeldoorn

Vochtprobleem opsporen en verhelpen - Vochtbehandeling - Apeldoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vochtprobleem opsporen en verhelpen

Ik heb vochtproblemen aan de muur, en wil graag een erkend vakman die in eerste instantie dit voor mij kan analyseren en eventueel ook gelijk kan verhelpen.


Vochtexpert Apeldoorn

Offertes vochtbehandeling in Apeldoorn vergelijken

Recente opdrachten in Apeldoorn

donderdag 19 januari 2023

Schimmel verhelpen

Op zolder is een deel van de muur aangetast door schimmel. Dat wil ik laten verwijderen. Daarnaast wil ik graag de oorzaak weten zodat ik het kan voorkomen


Vochtproblemen Apeldoorn
dinsdag 26 april 2022

Vochtprobleem opsporen en verhelpen

Ik heb vochtproblemen aan de muur, en wil graag een erkend vakman die in eerste instantie dit voor mij kan analyseren en eventueel ook gelijk kan verhelpen.


Vochtproblemen Apeldoorn
vrijdag 12 juni 2020

Waterschade in slaapkamer herstellen

Waterschade ontstaan vanuit de wasmachine-aansluiting op zolder. Het gaat om de slaapkamer eronder waar schade is ontstaan aan het plafond, behang en de laminaatvloer.


Vochtproblemen Apeldoorn
dinsdag 05 mei 2020

Kelder behandelen

Zou graag willen weten wat kelder behandelen kost ivm witte haartjes. Ca. 2 x 3 m2.


Vochtproblemen Apeldoorn
dinsdag 08 mei 2018

Waterschade aan muren herstellen

Waterschade rapport maken voor de verzekering. Aantal muren hebben vochtschade door een kapotte dakgoot. Graag een offerte voor de reparatiekosten.


Vochtproblemen Apeldoorn
dinsdag 19 december 2017

Schimmel verwijderen na lekkage

Na een lekkage van een aantal maanden terug, hebben we te kampen met een hardnekkig schimmel probleem in een van de kelders. We willen dit graag professioneel op laten lossen omdat de simpele huis, tuin en keuken oplossingen geen hulp bieden. De oppervlak dat mogelijk behandeld moet worden bedraagt ongeveer 50 m2. De ruimte willen wij ook graag laten behandelen zodat wij in de toekomst geen problemen meer hebben.


Vochtproblemen Apeldoorn
vrijdag 21 juli 2017

Schimmelvorming bestrijden

De badkamer is op de eerste verdieping en heeft geen ramen, omdat het tussen twee slaapkamers ligt en daarnaast is de woning een rijtjeswoning. Op zolder is een mechanische ventilatie unit geplaatst en in de keuken, wc's alsook op de badkamer zijn ronde stelbare dichte ventilatieroosters geplaatst, maar helaas het helpt niet tegen schimmelvorming en vochtproblemen die herhaaldelijk terugkomen na behandeling. Graag dit schimmel en ventilatie probleem verhelpen. De badkamer is ongeveer 2.30 bij 2 meter, in het plafond en deels in de voegen zit schimmel. Graag ontvang ik een offerte.


Vochtproblemen Apeldoorn
dinsdag 01 november 2016

Kelder renoveren en waterdicht maken

Pand is van 1903, een gemeentemonument. De kelder staat ieder half jaar onder water tot zelfs wel 40 cm. De andere helft van het jaar is het droog. Er zitten twee pompen in putten die niet meer functioneren. Kelder wordt niet gebruikt en is schimmelig en vochtig. Liefst de hele kelder waterdicht maken zonder pompen of anders. Als dat niet kan de pompen repareren. De ruimte is 4 x 3 (12 m2) en 1.90 meter hoog.Het plafond van de kelder bestaat uit gewelven met stalen binten. Deze roesten, deels. Boven de kelder is de keuken.


Vochtproblemen Apeldoorn
zondag 14 augustus 2016

Buitenmuur impregneren

Ik heb vocht zichtbaar op mijn binnenmuur, oorzaak buitenmuur?


Vochtproblemen Apeldoorn
maandag 11 april 2016

Vochtige buitenmuur beoordelen en behandelen

Onze woning is gebouwd in 1970 en aan de buitenzijde van de noordgevel is in 1974 of 1975 een schoorsteen tegen de gevel opgemetseld. Sinds vorig jaar zie ik vochtplekken en zoutuitslag ontstaan op die gevel, rondom de schoorsteen. In de zomer droogt dit op, maar momenteel zie ik de kristallisatie toenemen. Ik wil bedrijven graag uitnodigen om de gevel te beoordelen en een behandelplan te maken en eventueel een behandeling te verzorgen.


Vochtproblemen Apeldoorn
woensdag 27 januari 2016

Zwam verwijderen in de kruipruimte en ventileren

Tijdens de bouwkundige keuring van mijn nieuwe huis is zwam- en schimmelvorming geconstateerd in de kruipruimte. Dit moet gereinigd en behandeld worden. Tevens moet er extra ventilatie aangebracht worden. Het betreft een tussenwoning uit de jaren 70. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.


Vochtproblemen Apeldoorn
maandag 10 november 2014

Buitenmuur tegen vochtdoorslag behandelen

Aan de binnenzijde van een 1 steens binnenmuur is het behang gaan bobbelen. Vermoedelijk is dit een vochtprobleem. Graag maken wij een afspraak om een en ander te laten beoordelen en voor het ontvangen van advies. Er zijn foto's beschikbaar.


Vochtproblemen Apeldoorn
woensdag 08 oktober 2014

Vochtproblemen in de hal

Graag offerte voor het oplossen van vochtproblemen in de hal. Naast de voordeur hebben we schimmelvorming op de muur. Het is de muur grenzend aan de buurman en er is verder geen ventilatie in de hal, alleen verwarming. Het is ons ook niet duidelijk waar het vocht vandaan komt.


Vochtproblemen Apeldoorn
zondag 19 februari 2012

Waterdicht maken kelderwand

Kelder 3 x 3 vloer van beton, wand kalkzandsteen lijmblokken 300 mm dik. Bij bouw buitenzijde 80cm behandeld met Metzger multidichtpasta, overgang vloer (kimfix stelmortel) slecht bereikbaar aan de buitenzijde deze lekt nu. Ongeveer 10cm water in kelder. Vloeren en wanden zijn nog niet afgewerkt. Zijn opzoek naar een bedrijf die overgang kan injecteren om zo een waterdichte kelder te krijgen.


Vochtproblemen Apeldoorn
woensdag 19 oktober 2011

Vochtbestrijding

Mijn woning heeft een bijna geheel ondergrondse ruimte, verdeeld over 5 kamers. Totaal oppervlakte is plusminus 125 m2. Ik heb daar last van vocht. Er is een vrij hoge luchtvochtigheid en de muren zijn niet overal droog. Ik heb al een mechanische luchtafvoer aangebracht maar de werking daarvan is onvoldoende. Vandaar dat ik zoek naar een verdere mogelijkheid van vochtbestrijding.


Vochtproblemen Beekbergen
Offertes aanvragen