Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Alphen aan den Rijn

Terugkomend vocht- en schimmelprobleem aanpakken - Vochtbehandeling - Alphen aan den Rijn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Terugkomend vocht- en schimmelprobleem aanpakken

Ik heb last van terugkomend schimmel en vocht in de binnenkomsthal. Nu zoek ik een expert die de oorzaak kan achterhalen en ook aanpakken. Graag zie ik hiervoor een offerte tegemoet.


Vochtexpert Alphen aan den Rijn

Offertes vochtbehandeling in Alphen aan den Rijn vergelijken

Recente opdrachten in Alphen aan den Rijn

maandag 29 mei 2023

Oplossen van probleem met vlotter

Oplossen van probleem met vlotter. Mogelijk vervanging


Vochtproblemen Hazerswoude Rijndijk
woensdag 14 december 2022

Terugkomend vocht- en schimmelprobleem aanpakken

Ik heb last van terugkomend schimmel en vocht in de binnenkomsthal. Nu zoek ik een expert die de oorzaak kan achterhalen en ook aanpakken. Graag zie ik hiervoor een offerte tegemoet.


Vochtproblemen Alphen aan den Rijn
dinsdag 13 december 2022

Schimmelplekken verwijderen

Wij hebben wat schimmelplekken op de slaapkamers in de hoek van de muur. We willen dit graag verwijderd zien. Hiervoor zoeken we een vakman die ons een offerte kan bieden. De oorzaak hoeft niet aangepakt te worden.


Vochtproblemen Woubrugge
dinsdag 10 mei 2022

Vochtprobleem oplossen

Ik zou graag een vrijblijvend bezoek aanvragen om te constateren of het om zwarte schimmel gaat en wat het probleem zou kunnen zijn. Afhankelijk van het probleem en de kosten zou ik dit graag laten oplossen. Naar welke dienst ben je op zoek?: Vochtprobleem oplossen (+ schimmel verwijderen) Wat zijn de mogelijke oorzaken van het schimmelprobleem?: Doorslaand vocht via de gevel Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Alphen aan den Rijn
maandag 29 november 2021

Oorzaak doorslaand vocht uitvinden + het oplossen hiervan

Het gaat om de slaapkamermuur en ik vermoed dat het doorslaand vocht via de gevel is, maar dat weet ik niet zeker. Ik heb kleiner dan 10 m2 Ingevuld, omdat het deel van mijn slaapkamer 10 m2 is, maar mijn hele gevel is denk ik meer dan 10 m2.


Vochtproblemen Alphen aan den Rijn
dinsdag 17 augustus 2021

Doorslaand vocht woonkamer behandelen

In de woonkamer is er aan één muur sprake van vocht aan een hoek. Deze zitten vooral in het midden van de muur, maar ook aan de bovenrand. Graag ontvangen wij hier een analyse voor, wat dus de oorzaak hiervan is, en wat wij kunnen doen. Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Doorslaand vocht


Vochtproblemen Alphen aan den Rijn
zondag 20 januari 2019

Schimmel in garage verwijderen

Wij hebben last van schimmel in de garage. Het betreft een losstaande, dubbele garage (die van ons met die van de buren). Enkelsteens met betonnen vloer. Vooral de spullen die in de garage staan beschimmelen, ook de planken van de stellingkasten. Hierdoor kunnen we maar weinig kwijt in de garage. We zouden graag de oorzaak ervan (voorgoed) voor een redelijke prijs willen oplossen zodat we de garage ook daadwerkelijk kunnen gebruiken.


Vochtproblemen Alphen aan den Rijn
woensdag 16 januari 2019

Schaderapport maken

Door lekkage bij de dak heb ik waterschade opgelopen aan het plafond en muren op de tweede etage en klein stukje laminaat op de eerste etage. Ik ben op zoek naar iemand die een offerte kan maken voor de verzekering, die ik dan moet verder overleggen. Het gaat om ongeveer 11 m2.


Vochtproblemen Alphen aan den Rijn
dinsdag 03 juli 2018

Ventilatie in de kruipruimte verbeteren

Onlangs een nieuwe (bestaande)hoekwoning aangeschaft. Bouwjaar 1963, houten vloer. Volgens het bouwrapport dienen er extra ventilatie gaten/roosters te worden aangebracht voor de ventilatie van onze kruipruimte. Betreft een vloeroppervlak van ca. 35m2 op de begaande grond. Graag ontvang ik hier een offerte voor.


Vochtproblemen Boskoop
maandag 04 september 2017

Vochtprobleem en loslatend stukwerk oplossen

Er kruipt vocht omhoog in de muren van mijn stenen schuur. Het stukwerk aan de binnenkant laat op plaatsen los en bevat gaten. De houten plafondplaten/-balken zijn ook aan vervanging toe.


Vochtproblemen Koudekerk aan den Rijn
zondag 08 januari 2017

Inspectie op schimmel in de woning

Wij hebben een huis uit 1930, goed opgeknapt en geïsoleerd, dubbel glas en buitenmuur is geïsoleerd. Nu hebben wij sinds de zomer last van schimmel op de buitenmuur, niet op de tussenmuren en alleen in de slaapkamer. Er zit verder geen isolatie in de slaapkamer alleen 2 kleine ramen die wij openzetten na het slapen. Het gaat om een hoekhuis en mijn vermoeden is dat misschien de nok op de buitenmuur rot is en dat er daardoor vocht binnensijpelt. Graag zou ik de oorzaak willen weten van de schimmel.


Vochtproblemen Alphen aan den Rijn
dinsdag 17 november 2015

Schelpenlaag in de kruipruimte aanbrengen

Ik heb onder mijn woning uit bouwjaar 1997 een kruipruimte van ongeveer 76 m2 die uit twee delen bestaat. De kruipruimte is 50 tot 60 cm hoog. De woning heeft een geïsoleerde balk- en broodjesvloer. Ik overweeg een laag vochtwerende en warmte-isolerende schelpen te laten aanbrengen in de kruipruimte. Graag ontvang ik een specificatie van de uit te voeren werkzaamheden, soort materialen en kosten. Is er nog een prijsreductie mogelijk als mijn buurman ook zou besluiten dezelfde maatregel gelijktijdig te laten uitvoeren? Hij heeft een kruipruimte met een grotere maat.


Vochtproblemen Alphen aan den Rijn
vrijdag 27 maart 2015

Schimmelprobleem verhelpen

In de huiskamer op begane grond heb ik last van schimmel naast en rond een kozijn. De gevel is enkelsteens. De schimmel komt na schoonmaken, in de wintermaanden steeds weer terug. Het huis is uit 1928 en het kozijn is ongeveer 10-15 jaar oud. Ik wil graag het probleem definitief verholpen hebben zodat ik mijn muren ook kan stuken en verven.


Vochtproblemen Alphen aan den Rijn
maandag 04 augustus 2014

Kelder waterdicht en vochtvrij maken

Graag offerte voor het waterdicht en vochtvrij maken van ongeveer 10 vierkante meter kelder.


Vochtproblemen Alphen aan den Rijn
maandag 17 maart 2014

Schimmel verwijderen

Lekkage in drive-in woning is inmiddels opgelost, maar heeft schimmelvorming veroorzaakt. In keuken op eerste verdieping achter tegels en kastjes en op de begane grond op muur en plafond. Ook stucwerk moet hersteld worden.


Vochtproblemen Alphen aan den Rijn
Offertes aanvragen