Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Almelo

Lekkage dak onderzoeken/verhelpen - Vochtbehandeling - Almelo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Lekkage dak onderzoeken/verhelpen

Het dak lekt op het zolder. Wij zouden graag willen dat er iemand langs komt die de oorzaak onderzoeken en dit probleem kan oplossen.


Vochtexpert Almelo

Offertes vochtbehandeling in Almelo vergelijken

Recente opdrachten in Almelo

vrijdag 24 maart 2023

Opstijgend vocht bestrijden

In mijn woning heb ik op meerdere plekken dat er zwarte plekken op het stukwerk komen. Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Vriezenveen
woensdag 01 maart 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Wij hebben last van opstijgend vocht. Bouwjaar 1958. Graag zouden wij een oplossing zoeken om dit te verhelpen. Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht


Vochtproblemen Ootmarsum
zaterdag 25 februari 2023

Water door de muren heen

Onze kelder heeft last van water wat door de muren heen komt. Wij zijn de nieuwe eigenaar van het huis en vermoedelijk is er al eens gekeken naar een oplossing maar heeft dit niet tot het gewenste resultaat geleid! Wij willen het graag opgelost hebben!


Vochtproblemen Almelo
dinsdag 07 februari 2023

Opstijgend vocht bestrijden

Onder de vloer vol met water. Muren vanaf onder vochtig en beschimmeld tot bovenaan. Ben je eigenaar van de woning?: Nee, ik huur Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Opstijgend vocht Heb je toestemming van de verhuurder om de werkzaamheden te laten uitvoeren?: Ja


Vochtproblemen Vriezenveen
donderdag 29 december 2022

Opstijgend vocht bestrijden

Er is een klein stukje muur van ongeveer 80cm, waar we zien dat het spackwerk loslaat. Betreft een buitenmuur. We zoeken een vakman die dit probleem voor ons kan achterhalen waar dit vandaan komt en ook kan oplossen.


Vochtproblemen Hasselt
maandag 13 juni 2022

Lekkage dak onderzoeken/verhelpen

Het dak lekt op het zolder. Wij zouden graag willen dat er iemand langs komt die de oorzaak onderzoeken en dit probleem kan oplossen.


Vochtproblemen Almelo
maandag 08 november 2021

Kelder waterdicht maken

Het betreft een gemetselde kelder waar door waarschijnlijk grondwaterstand in de herfst en wintermaanden water in de kelder staat


Vochtproblemen Vroomshoop
maandag 11 mei 2020

Kelder waterdicht maken

Ik wil graag mijn buitenmuur of binnen kelder waterdicht maken. Dit in verband met vochtproblematiek. Ik ben tevens benieuwd naar een geschikte methode hiervoor. Als het het beste werkt om de binnenmuren waterdicht te maken, gaat het om een oppervlakte van 90 m2 en een hoogte van 2,50 m. Voor buitenmuren geldt een oppervlakte van 114 m2 en hoogte van 2,80m.


Vochtproblemen Hellendoorn
maandag 12 november 2018

Renovatieroosters naar de kruipruimte plaatsen

Ik wil 3 extra ventilatieroosters plaatsen naar de kruipruimte. Ook wil ik de bestaande ventilatieroosters schoonmaken.


Vochtproblemen Hasselt
zondag 10 september 2017

Schimmel verwijderen in de slaapkamer

Aan 1 muur van de slaapkamer zit schimmel dat verwijderd moet worden. Ongeveer 5m2. De schimmel is ontstaan door een lekkage in de badkamer van de buren.


Vochtproblemen Almelo
zondag 03 september 2017

Vochtprobleem onderzoeken

Ons huis is meer dan 100 jaar oud en hebben al langer vermoeden van vocht en schimmel in huis. Na het plaatsen van een nieuwe laminaatvloer en plinten van MDF wordt het duidelijk. Op sommige plekken slaan de MDF plinten groen uit van de schimmel. Graag wil ik weten of er daadwerkelijk een vochtprobleem is en weke maatregelen we eventueel het beste kunnen nemen.


Vochtproblemen Almelo
maandag 04 januari 2016

Lekkage verhelpen

Offerte aan vragen, voor lekkage. Zijn er kosten verbonden aan offerte, of worden er kosten berekend op het moment dat wij voor een ander kiezen?


Vochtproblemen Almelo
maandag 16 november 2015

Schimmel in de keuken en kruipruimte

We hebben schimmel ontdekt in één van de keukenkastjes. Één van de platen is dun, daar stond schimmel op. Deze plaat zit tegen de buitenmuur en de buitenmuur geeft op deze plek een groene moslaag aan. Toen we de plaat deels verwijderde was er veel schimmel te zien. De muur en het kastje waren vochtig. In een klein luik in de kamer (in dezelfde ruimte als de keuken) is eerder al schimmel en vocht geconstateerd. Beide plekken grenzen aan dezelfde muur. We willen graag weten hoe we dit het beste kunnen oplossen.


Vochtproblemen Nijverdal
dinsdag 11 augustus 2015

Vochtproblemen en schimmel probleem kelder

Ik heb een vochtprobleem in de kelder van mijn onderkelderd huis. Graag wil ik dit laten oplossen. (het gaat om een onderkelderd huis). 4 x 6 meter. schimmel op de spullen in de kelder.


Vochtproblemen Nijverdal
donderdag 09 juli 2015

Lekkage kelder

Behoorlijk grote kelder van 60 m2 vertoont aan meerdere zijden lekkage. Ik heb het huis net gekocht dus ik weet niet of de kelder is geïsoleerd en waar de lekkages vandaan komen. De kelder is via een vaste trap te bereiken.


Vochtproblemen Nijverdal
Offertes aanvragen