Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Heemskerk

Asbest uit een garage verwijderen - Totaalrenovatie - Heemskerk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Asbest uit een garage verwijderen

Het asbest verwijderen in een garage. Het gaat om 19 m², hechtgebonden. Ik heb al een inventarisatierapport.


Aannemer Castricum

Offertes totaalrenovatie in Heemskerk vergelijken

Recente opdrachten in Heemskerk

zondag 02 oktober 2022

Scheuren in woonbetonvloer herstellen (~80m2)

We hebben nu 6 jaar een woonbeton vloer in ons nieuwbouwhuis. De vloer is op diverse plekken gaan scheuren. Ik ben benieuwd of het mogelijk is de scheuren te repareren en dan een hele nieuwe laag overal op te doen, zodat ook krassen verwijderen worden onder de keukentafel stoelen. Ongeveer 80m2.


Renovatie Castricum
zaterdag 03 september 2022

Schuurdak (6m2) + sluitwerk van poort herstellen

In de tuin staat een houten schuurtje. Het dak daarvan is aan het wegzakken. Er moet gekeken worden waar dat aan ligt en hoe dat hersteld kan worden. Het dak heeft een oppervlakte van ongeveer 6m2. Ook de poort wil niet goed sluiten, die is ook van hout met een ijzeren raamwerk. Dat moet ook hersteld worden.


Renovatie Krommenie
zondag 11 april 2021

Beton rot in latij en balkon

1 latij is rot en afgebrokkeld aan de zijkant c.a. 15cm. Balkon van 1m2, op 1e verdieping, is gedeeltelijk rot aan de onderkant. Graag offerte voor stoppen van de rot en aanhelen van beton, impregneren van beton tegen verder rotten.


Renovatie Castricum
zaterdag 30 januari 2021

Tuinhuisje, dak, 2 drempels en kozijnen vervangen.

Ik zoek een timmerman die het tuinhuis op kan knappen. Het dak, 2 dorpels en 2 kozijnen moeten vervangen/hersteld worden. In huis is er lekkage bij het badkamerraam.


Renovatie Uitgeest
woensdag 20 mei 2020

Renoveren balkon ivm betonrot

Balkon brokkelt af, betonijzer zichtbaar plus roestplekken, moet gerenoveerd worden , balkon plusminus 3,5 vierkante meter op 1ste etage van eengezinswoning


Renovatie Uitgeest
donderdag 27 september 2018

Balkonrot herstellen

Herstellen van balkonrot zowel aan de bovenzijde als op de balkonvloer. Afmeting balkon 2.5 x 1.20 meter.


Renovatie Castricum
vrijdag 20 juli 2018

Betonvloer balkon repareren

Bij een inpandig balkon is in de hoek de betonvloer beschadigd doordat de bewapening is gaan roesten en gaan uitzetten. Het gaat om een plek van ongeveer 25 x 15 cm. Graag een offerte voor een reparatie van vloer.


Renovatie Castricum
woensdag 28 maart 2018

Gevel renoveren en ramen vervangen

Het gaat om gevelbekleding die vervangen moet worden van ongeveer 30 m2. De bestaande planken moeten verwijderd en kunststof planken geplaatst. De bekleding begint bij de eerste etage en loopt door tot de nok. Er vallen drie ramen binnen deze bekleding. Het zolderraam is aan vervanging toe en zal een kunststof raam worden. En indien de prijs het toelaat vervangen we ook gelijk de twee ramen ramen op de eerste verdieping.


Renovatie Krommenie
woensdag 14 februari 2018

Woning verbeteren

Ik zoek een offerta over de verbeteren van mijn woning. Het appartment wasnet gerenoveerd maar niet goed gedaan ( zie foto) dus ik zoek iemand dat kan ons helpen met het verbeteren. Het gaat om de radiatoren niet goes geplaatst, laminaat niet good geplaats, een koof een de keuken gemaakt voor niets en de water en elektra lijnen in de keuken dat ook niet helemal goed geplaats zijn. We willen graag weten hoe veel zou dit ons kosten en hoelang zou het duurt. Alvast bedankt.


Renovatie Krommenie
woensdag 11 oktober 2017

Cement golfplaten van dak tuinhuis verwijderen

Het betreft het verwijderen van 6 geschroefde asbest cement golfplaten, ongeveer 0,80 x 2,5 meter per stuk + nok + 2 x regengoot. De platen zijn direct op de balken geschroefd. Het gaat om een schuin dak van circa 12 m2 met een nok op ongeveer 2,50 meter hoogte. Uitzuigen schroefgaten en afvoeren asbestmateriaal. Indien mogelijk graag ook aanvullend een optionele prijs geven voor aanbrengen nieuw zwarte golfplaten + nok. De windveren zitten er al op. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig. Graag ontvang ik uw offerte.


Renovatie Heemskerk
dinsdag 10 oktober 2017

Nieuwe broodjesvloer plaatsen

Ik wil mijn houten vloer graag laten vervangen door een broodjesvloer. Dit betreft ongeveer 38 m2. De oude vloer wordt door mijzelf verwijderd. De werkplek is goed bereikbaar. De klant wil graag door de vakman worden geadviseerd over de productkeuze.


Renovatie Castricum
woensdag 09 augustus 2017

Intercomsysteem en brievenbussen vervangen

Wij als VvE (2 gebouwen van 6 appartementen; totaal 12) willen graag de verouderde brievenbussen laten vervangen alsmede het intercom / deuropening systeem. De huidige metalen brievenbussen zitten in 2 units van 6 naast de toegangsdeur. Voor het intercomsysteem willen wij voor bewoners de keuze hebben tussen alleen een spraak en een spraak/video systeem.


Renovatie Castricum
dinsdag 11 april 2017

Asbest uit een garage verwijderen

Het asbest verwijderen in een garage. Het gaat om 19 m², hechtgebonden. Ik heb al een inventarisatierapport.


Renovatie Castricum
zondag 09 april 2017

Funderingsherstel

Voor het woonhuis in Krommenie waarvan ons bod geaccepteerd is willen wij meteen funderingsherstel laten uitvoeren. Te weten dit huis: het is een oppervlakte van 50 m2. Het hout dat er nu staat moet eruit en er moet staal voor in de plaats met een betonnen vloer.


Renovatie Krommenie
donderdag 09 februari 2017

Funderingsherstel bij een 2 onder 1 kapwoning

Ik moet mijn fundering laten herstellen (er is een rapport van de gemeente). Het is een stenen huis (2 onder 1 kap), mijn oppervlakte is ongeveer 7 * 9 meter. Klant heeft de buren nog niet gesproken, maar daar zal het ongetwijfeld ook uitgevoerd moeten worden.


Renovatie Krommenie
Offertes aanvragen