Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Huizen

Tuin opnieuw aanleggen - Tuinaanleg - Huizen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuin opnieuw aanleggen

Onze voortuin moet opnieuw bestraat worden en rondom bakken van antraciet steen. 24m2. Rest betegeld


Hovenier Huizen

Offertes tuinaanleg in Huizen vergelijken

Recente opdrachten in Huizen

maandag 18 september 2023

Tuin aanleggen

Wij willen een schutting laten plaatsen van 3, 5 meter en 180 cm hoog. Hard hout en het moet stormbestendig zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Huizen
donderdag 20 juli 2023

Tuin aanleggen 18m2

Wij willen onze overkapping voorzien van een houten vloer of soortgelijk. De bestaande ondergrond zijn nu tegels (bestrating). Daar zou het dan overheen moeten ? Of tegels eerst verwijderen ? Het gaat om circa 6 bij 3 meter. Ik heb desgewenst een foto van de overkapping Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Huizen
zaterdag 20 mei 2023

Tuin aanleggen

Een stukje gras aanleggen. De stenen richel verlagen zodat het veilig is voor onze baby en op ongeveer 2m2 tegels leggen die komen uit het stukje waar het gras moet komen te liggen Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Huizen
donderdag 13 januari 2022

Tuin opnieuw aanleggen

Onze voortuin moet opnieuw bestraat worden en rondom bakken van antraciet steen. 24m2. Rest betegeld


Tuinaanleg en tuinonderhoud Huizen
donderdag 30 september 2021

Aanleggen tuin nieuwbouwhuis

Voor ons nieuwbouwhuis zouden we graag een tuin laten aanleggen van ongeveer 70m2 waarvan 25m2 terras en daar rondom borders (niet verhoogd en geen stenen rand). Zie foto.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Huizen
maandag 08 februari 2021

Tuin aanleggen

afvoeren van struiken en bomen, slopen gedeelte van muurtje, verwijderen stenen en aanleg oprit en looppad van +- 60 m2. alleen reageren per email svp met prijsindicatie, uurtarief, referenties en hun telefoonnummers.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Huizen
zondag 28 juni 2020

Waterbron slaan in de tuin

Waterbron slaan in tuin voor beregening. Achtertuin ca 200 m2 en voortuin ca 70 m2, daarnaast diverse hagen. Locatie bevindt zich in de Gemeente Huizen. Toegang vanaf openbare weg. Ook aanleg van pomp en verdeelapparatuur (computer) en diverse slangen. Reeds diverse druppelslangen en sproeiers aanwezig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Huizen
maandag 22 juli 2019

Het ontwerpen van een tuin en het uitvoeren hiervan

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het gaat om de volgende zaken: 1. Tuinontwerp - Creeren van Privacy en het weghalen van inkijken - Veel groen - Klein terras 2. Grote overige punten die hoogstwaarschijnlijk moeten gebeuren - Nieuwe schutting/haag - Terras aanleggen - Pergola (boven het terras) - Potentieel tuinhuis/veranda - Planten van bomen en dergelijk De totale tuin is ongeveer 300M2 groot. Echter hoef enkel de achtertuin aangepakt te worden, wat ongeveer neer komt op 240M2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Huizen
woensdag 16 mei 2018

Kunstgras aanleggen

Ik wil graag kunstgras in mijn tuin aanleggen van ongeveer 35 m2. We hebben een achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Huizen
zaterdag 19 augustus 2017

Tuin met terras aanleggen

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor de aanleg van een terras/tuin. Het gaat om een tuin van 45 vierkante meter. Hier hebben we onlangs een terras overkapping laten plaatsen. Nu willen we een terras aanleggen van ongeveer 15 vierkante meter van of hout of steen (flagstone). Dit is een beetje afhankelijk van de uiteindelijke prijs. De rest van de tuin willen we dan met grind laten afwerken. Hiervoor willen we een lichte kleur grind (rosa corolla of iets dergelijks). Eventueel zouden we nog een pad willen vanaf het terras door het grind naar achterdeur (maar dat is een optie). Ik hoor graag wat de mogelijkheden zouden zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Huizen
zondag 09 juli 2017

Kunstgrasmat aanleggen

Ik wil graag een kunstgrasmat laten aanleggen in mijn achtertuin. Dit gaat om ongeveer 4 bij 4 meter met een kleine hap eruit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Huizen
dinsdag 18 april 2017

Graszoden aanleggen en bestraten

Ik de achtertuin dient er 18 m2 klinkers verwijderd te worden. Hier dient de vakman graszoden te plaatsen. Verder dient er langs het gras een pad gemaakt te worden met deze klinkers. Er zijn 2 perkjes van 2 bij 2 meter die verwijderd moeten worden daar er hier een deel van het pad moet komen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Huizen
zondag 26 februari 2017

Nieuw gazon met graszoden aanleggen

Ik heb een gesloten achtertuin, bereikbaar door de schuur heen (normale loopdeur). Oppervlak van het oude grasveld: breed 5.06 meter, diep 6.70 meter. Oude gras is totaal verdwenen, is nu een modder plateau. We willen graag: de oude grasmat laten verwijderen, is ondergrond goed, dan wil ik graag nieuwe graszoden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Huizen
zaterdag 01 oktober 2016

Ontwerpen en aanleggen voortuin

Wij hebben bij onze woning een kleine voortuin op het Zuiden. Er staat een haagje en wat groen, er is bestrating met klinkers en verder ligt er grind/split. Wij willen de voortuin graag veranderen, maar hebben zelf geen groene vingers. In het voor- en najaar zitten wij graag in de voortuin in het zonnetje en onze motor moet er geplaatst kunnen worden. De afscheiding met het trottoir moet zodanig zijn, dat de motorfiets er zonder schade door/over kan rijden. We maken graag een afspraak en laten dan een ontwerp en prijsopgave maken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Huizen
maandag 28 december 2015

Gazon aanleggen

In ons achtertuintje hebben wij een gazonnetje. Deze is in november, toen mijn man met een vriend een boom heeft verplaatst, min of meer omgeploegd. Dit gazon van 16m2 moet weer opnieuw aangelegd worden. De afmetingen zijn ongeveer 3x5 meter. De grond is vrij arm dus wrsch moet er eerst wat grond afgehaald worden en nieuwe (bemeste? ) aarde worden toegevoegd. Onze vraag: heb jij tijd in januari om dit aan te pakken en nieuwe graszoden te leggen? Het liefst in week 2 (9-16 jan) want dan kan ik mijn man verrassen, hij is die week er niet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Huizen
Offertes aanvragen