Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Amsterdam

Tuintegel aanleggen (27 m2) - Tuinaanleg - Amsterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuintegel aanleggen (27 m2)

Ik wil graag tuintegel aan laten leggen . Tuin is ongeveer 27M2 . Ik wil 60x60cm keramische tegel .


Hovenier Amsterdam

Offertes tuinaanleg in Amsterdam vergelijken

Recente opdrachten in Amsterdam

woensdag 29 juni 2022

Tuin renovatie

Wij willen graag onze tuin (ongeveer 60m2) laten vernieuwen/ opnieuw laten aanleggen. Het moet een onderhoudsvrije tuin worden. Graag willen we: - nieuwe schuttingen incl schuttingsdeur - brede tegels - evt een tuindesign met gedeelte kunstgras (maar daar willen we graag over geadviseerd worden)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
donderdag 23 juni 2022

Tuintegel aanleggen (27 m2)

Ik wil graag tuintegel aan laten leggen . Tuin is ongeveer 27M2 . Ik wil 60x60cm keramische tegel .


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
zondag 19 juni 2022

Onderhoudsvrije tuin aanleggen (~66m2)

Wij willen graag een nieuwe tuin aan laten leggen van ongeveer 66m2. Dit met o.a. kunstgras, een houten terras in combinatie met tegels. De huidige tuin zal eerst leeggehaald moeten worden, dat bestaat uit een vlonder met kunstgras.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
zaterdag 04 juni 2022

Tuin opknappen / diverse kleine werkzaamheden

Diverse klussen: Tuintegels recht leggen, beplating aanbrengen, stukje (kunst)gras aanleggen, tegels vervangen, schutting vervangen / aanbrengen. Zie bijlage. Werkzaamheden: 1. Tegels vlakleggen / op gelijke hoogte leggen (gehele tuin) 2. Strookje tegels eruit halen en beplanting aanleggen 3. (Kunst)gras aanleggen 4. Tegels verplaatsen en overtollige tegels afvoeren 5. Schutting herstellen / nieuwe schutting aanbrengen (zelfde stijl) 6. Schutting aanbrengen (zelfde stijl)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
maandag 23 mei 2022

schuur weghalen, schutting plaatsen, grasveld aanleggen (volgens ontwerp)

Ik zoek een vakman die het volgende wil doen: (1) de schuur wil weghalen en circa 6 meter schutting wil plaatsen, zie ontwerp tussen letters F linkerzijde en letter F achterzijde. Oude schuur is ongeveer 2 bij 2 meter. Schutting in douglas rabat, aarde en gras in overleg door ons of door u aangeleverd. (2) vullen van de oude vijvers met aarde en aanleggen grasveld, ongeveer 4 bij 4 meter. Optioneel opnieuw tegelen, circa 30 m2 met klinkers: 10 m2 bij huis moeten huidige tegels weggehaald worden, 24 m2 aan achterzijde over huidige tegels heen (ook ophogen met 30 cm zand) en restant (tuinpad) met nieuw zandbed. Wij leveren klinkers.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
donderdag 12 mei 2022

Boomtuin aanleggen

Wij hebben een hoekpand op het ceintuurbaan in Amsterdam. Door fietsproblemen hebben wij bij de gemeente een boomtuin aangevraagd, goedkeuring is binnen, wij mogen het aanleggen en verzorgen. Wij hebben de betonblokken besteld en vroegen ons af of jullie het tuinje zouden kunnen aanleggen. In de bijlage een aantal foto's hoe het zou moeten worden + een foto (google maps) van ons pand incl boom. tuintje die is te zien op de foto is kapot gemaakt daarom willen wij nu eentje van beton.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
zondag 08 mei 2022

Tuinontwerp en aanleg 25m2

Ik zoek een vakman/hovenier die voor mij een tuin kan ontwerpen en aanleggen bij mijn nieuwbouwwoning. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 25m2. Ook hebben we kinderen, dus hier zal rekening mee gehouden moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
zaterdag 07 mei 2022

Onderhoudsvrije tuin en snoeien bomen rij 8 hoge coniferen

Wij willen graag tuin laten aanleggen. Tegels grote maat en rijtje over 10 meter ‘ groen’ kan laurus zijn of taxus misschien. Hoogte 1 m Minimaal Leuk ook twee taxus blokken in de tuin en overal tegels. Schutting staat er al. Steentjes bestrating ongeveer 20 m2 moet verwijderd. En egaal gemaakt tuin oppervlakte


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
maandag 02 mei 2022

Ontwerp en aanleg kindvriendelijke leeftuin

Hi, wij willen graag voor onze nieuwbouwwoning in Weesp onze tuin laten aanleggen. Grootte is ongeveer 50m2 op het zuiden met achterom en schuurtje. Oplevering van het huis is in juli. Kinderen moeten kunnen spelen in de tuin maar we willen ook lekker kunnen relaxen zonder dat we constant zand of kiezels mee naar binnen lopen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
maandag 25 april 2022

Tuin aanleggen

Oude planken weghalen en met nieuwe vervangen op balkon van 3.66 m x 1.26m op de 3e verdieping. En de railing van mijn balkon is geverft op slechte wijze, ik had dit graag opnieuw willen laten verven .


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
donderdag 14 april 2022

Drainage systeem werkend maken/aanleggen

Wij beheren VvE De Matroos (aan de Roggeveenstraat 1-11, 15-27, 31-55, 59-67, 71, 75-97, Van Linschotenstraat 1-31, Van Neckstraat 10-20 en 24-3, Barentszstraat 40, 44-74, 78-120) te Amsterdam. Deze VvE heeft ook een binnentuin waar een niet functionerend drainagesysteem aanwezig is. Namens het bestuur van VvE De Matroos, wil ik graag een offerte opvragen voor • het opnieuw werkend maken van het bestaande drainagesysteem in de binnentuin, • of voor het aanleggen van een wel functionerend drainagesysteem.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
vrijdag 25 maart 2022

Tuin ontwerpen / aanleggen (~36m2)

Huidige situatie De afgelopen maanden hebben wij onze woning uitgebouwd en de tuin gesaneerd. We hebben een tuin van 48 m² (breedte 6 m en diepte 8 m) die nagenoeg braak ligt, voorzien is van schuttingen en een schuur. Gewenste situatie Wij zouden graag een nieuwe tuin willen (laten) aanleggen en een thuiskantoor willen plaatsen. Voor het thuiskantoor hebben we een offerte traject lopen en voor de tuin nog niet. Het tuinkantoor wordt ~12m² zodat er nog 36m² tuin overblijft. Graag willen we hier een mooie nieuwe tuin laten aanleggen. Qua sfeer denken we aan een groot terras, wellicht patio achtige, met pergola en sfeerverlichting. Vraag Hebben jullie ervaring met dergelijke kleine projecten, hebben jullie creatieve ideeën en aan welke kosten dienen we globaal te denken?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
vrijdag 25 maart 2022

Tuin aanleggen

Ik wil alleen de grond laten egaliseren zodat ik er grind op kan leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
donderdag 24 maart 2022

Tuin aanleggen

We willen graag een verhoogde terras van ongeveer 15m2 op palen, en vloertegels. Het komt te liggen op een hoek, tegenaan een baksteenmuur van ons en het hekwerk van de buren. Op de vrije randen van de terras willen trapranden maken zodat erlangs de tuin in kan lopen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
vrijdag 18 maart 2022

Herindeling tuin, bestraten, en begroeing plaatsen

Ik zoek een hovenier die een mooi stadstuin kan aanleggen. Het gaat hier om plaasten van planten/bomen en aftegelen van de tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
Offertes aanvragen