Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Amsterdam

Tuinaanleg - Amsterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinaanleg in Amsterdam?

Je fijn voelen in je tuin is veel waard. In de zomer wil je lekker buiten kunnen zitten en van het zonnetje genieten. Maar wat als je een nieuwbouwwoning gekocht hebt? Dan heb je een complete tuinaanleg nodig. Of heb je een tuin dat overwoekerd is door groen en is lekker in de tuin zitten geen optie meer? Een hovenier via Casius kan jouw tuin opknappen en het veranderen in een plek waar je graag bent. Wil je ook een schutting laten plaatsen of misschien een terras? Daar helpen de hoveniers via Casius je ook graag bij. 

Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Tuinaanleg kosten

Wat kost een tuin aanleggen? Een hovenier rekent gemiddeld tussen de €35 en €45 per uur voor het aanleggen van een tuin. Is het de bedoeling dat de tuin een luxe opknapbeurt krijgt? Dan is het misschien handig om een tuinontwerp te laten maken door een tuinarchitect. Denk hierbij aan een bedrag van €250 - €500 per ontwerp. Hieronder in de tabel geven wij een prijsindicatie van de verschillende prijzen.

Let op: de hoveniers via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Tuinonderdeel Prijs
Grasveld aanleggen €5 - €10 per m²
Beplanting plaatsen €10 - €30 per m²
Straatwerk €50 - €150 per m²
Houten vlonders aanleggen €75 - €150 per m²
Houten schutting plaatsen €50 - €150 per meter
Tuinhuis of schuur realiseren €500 - €5.000
Vijver aanleggen €150 - €2.500

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes tuinaanleg in Amsterdam vergelijken

Recente opdrachten in Amsterdam

dinsdag 02 augustus 2022

Nieuwe stadstuin (onderhoudsarm/vrij) van ongeveer 33m2 aanleggen

Ik wil een nieuwe stadstuin (onderhoudsarm/vrij) van ongeveer 33m2. Zaken die hierbij horen zijn o.a.: - verwijderen wildgroei onkruid - terras aanleggen ( waarschijnlijk bijna gehele tuin) - in een hoek klein stukje bamboe verwijderen (komt van de buren) - verwijderen stukje oude schutting - borders - plaatsen 2 leibomen (optioneel) - (misschien stukje kunstgras) Ik hoor het graag van u.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
woensdag 27 juli 2022

Terras betegeling

Ik wil graag tegels laten aanleggen in mijn tuin (gedeeltelijk).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
vrijdag 15 juli 2022

50m2 Tuinrenovatie, incl. veranda plaatsen (15m2)

Mijn aanvraag betreft een renovatie van de voor- en achtertuin, totaal 50 m2. Het gaat om het verwijderen van de oude tegels en vervolgens het aanleggen van een terras van keramische tegels, met eventueel beplanting aan de zijkanten (ntb). Daarnaast een veranda van 5 x 3 m met glaswanden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
woensdag 13 juli 2022

Tuin Renovatie

Goedendag, Ik woon in Amsterdam in een klein huis met een kleine tuin. We kom uit de VS zo, kun we spreek in Engels alstublieft? Wij wonen sinds kort in dit huis en willen verbouwingen aan de tuin doen. Het heeft een oud houten terras dat we willen vervangen voor een nieuwe en veel oudere planten waar we omheen willen werken. Indien mogelijk willen we ook een klein grasveld aanleggen. Het gaat om een tuin van 60 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
zaterdag 09 juli 2022

Achtertuin renovatie

Ik zoek een vakman die het volgende wil doen: (1) de schuur wil weghalen en circa 6 meter schutting wil plaatsen, zie ontwerp tussen letters F linkerzijde en letter F achterzijde. Oude schuur is ongeveer 2 bij 2 meter. Schutting in douglas rabat, aarde en gras in overleg door ons of door u aangeleverd. (2) vullen van de oude vijvers met aarde en aanleggen grasveld, ongeveer 4 bij 4 meter. Optioneel opnieuw tegelen, circa 30 m2 met klinkers: 10 m2 bij huis moeten huidige tegels weggehaald worden, 24 m2 aan achterzijde over huidige tegels heen (ook ophogen met 30 cm zand) en restant (tuinpad) met nieuw zandbed. Wij leveren klinkers.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
woensdag 29 juni 2022

Tuin renovatie

Wij willen graag onze tuin (ongeveer 60m2) laten vernieuwen/ opnieuw laten aanleggen. Het moet een onderhoudsvrije tuin worden. Graag willen we: - nieuwe schuttingen incl schuttingsdeur - brede tegels - evt een tuindesign met gedeelte kunstgras (maar daar willen we graag over geadviseerd worden)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam

Tuinaanleg in regio Amsterdam

Andere klussen in Amsterdam

Offertes aanvragen