Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Amsterdam

Tuin renoveren (~65m2) - Tuinaanleg - Amsterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuin renoveren (~65m2)

Wij willen onze tuin renoveren. De tuin is 65m2. Daarvan willen we ongeveer 25m2 laten betegelen, aan de zijkanten willen we een strook voor plantjes en in het midden kunstgras met een strook betegeld pad. Zie de foto.


Hovenier Amsterdam

Offertes tuinaanleg in Amsterdam vergelijken

Recente opdrachten in Amsterdam

donderdag 12 mei 2022

Boomtuin aanleggen

Wij hebben een hoekpand op het ceintuurbaan in Amsterdam. Door fietsproblemen hebben wij bij de gemeente een boomtuin aangevraagd, goedkeuring is binnen, wij mogen het aanleggen en verzorgen. Wij hebben de betonblokken besteld en vroegen ons af of jullie het tuinje zouden kunnen aanleggen. In de bijlage een aantal foto's hoe het zou moeten worden + een foto (google maps) van ons pand incl boom. tuintje die is te zien op de foto is kapot gemaakt daarom willen wij nu eentje van beton.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
zondag 08 mei 2022

Tuinontwerp en aanleg 25m2

Ik zoek een vakman/hovenier die voor mij een tuin kan ontwerpen en aanleggen bij mijn nieuwbouwwoning. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 25m2. Ook hebben we kinderen, dus hier zal rekening mee gehouden moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
zaterdag 07 mei 2022

Onderhoudsvrije tuin en snoeien bomen rij 8 hoge coniferen

Wij willen graag tuin laten aanleggen. Tegels grote maat en rijtje over 10 meter ‘ groen’ kan laurus zijn of taxus misschien. Hoogte 1 m Minimaal Leuk ook twee taxus blokken in de tuin en overal tegels. Schutting staat er al. Steentjes bestrating ongeveer 20 m2 moet verwijderd. En egaal gemaakt tuin oppervlakte


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
maandag 02 mei 2022

Ontwerp en aanleg kindvriendelijke leeftuin

Hi, wij willen graag voor onze nieuwbouwwoning in Weesp onze tuin laten aanleggen. Grootte is ongeveer 50m2 op het zuiden met achterom en schuurtje. Oplevering van het huis is in juli. Kinderen moeten kunnen spelen in de tuin maar we willen ook lekker kunnen relaxen zonder dat we constant zand of kiezels mee naar binnen lopen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
maandag 25 april 2022

Tuin aanleggen

Oude planken weghalen en met nieuwe vervangen op balkon van 3.66 m x 1.26m op de 3e verdieping. En de railing van mijn balkon is geverft op slechte wijze, ik had dit graag opnieuw willen laten verven .


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
donderdag 14 april 2022

Drainage systeem werkend maken/aanleggen

Wij beheren VvE De Matroos (aan de Roggeveenstraat 1-11, 15-27, 31-55, 59-67, 71, 75-97, Van Linschotenstraat 1-31, Van Neckstraat 10-20 en 24-3, Barentszstraat 40, 44-74, 78-120) te Amsterdam. Deze VvE heeft ook een binnentuin waar een niet functionerend drainagesysteem aanwezig is. Namens het bestuur van VvE De Matroos, wil ik graag een offerte opvragen voor • het opnieuw werkend maken van het bestaande drainagesysteem in de binnentuin, • of voor het aanleggen van een wel functionerend drainagesysteem.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
vrijdag 25 maart 2022

Tuin ontwerpen / aanleggen (~36m2)

Huidige situatie De afgelopen maanden hebben wij onze woning uitgebouwd en de tuin gesaneerd. We hebben een tuin van 48 m² (breedte 6 m en diepte 8 m) die nagenoeg braak ligt, voorzien is van schuttingen en een schuur. Gewenste situatie Wij zouden graag een nieuwe tuin willen (laten) aanleggen en een thuiskantoor willen plaatsen. Voor het thuiskantoor hebben we een offerte traject lopen en voor de tuin nog niet. Het tuinkantoor wordt ~12m² zodat er nog 36m² tuin overblijft. Graag willen we hier een mooie nieuwe tuin laten aanleggen. Qua sfeer denken we aan een groot terras, wellicht patio achtige, met pergola en sfeerverlichting. Vraag Hebben jullie ervaring met dergelijke kleine projecten, hebben jullie creatieve ideeën en aan welke kosten dienen we globaal te denken?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
vrijdag 25 maart 2022

Tuin aanleggen

Ik wil alleen de grond laten egaliseren zodat ik er grind op kan leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
donderdag 24 maart 2022

Tuin aanleggen

We willen graag een verhoogde terras van ongeveer 15m2 op palen, en vloertegels. Het komt te liggen op een hoek, tegenaan een baksteenmuur van ons en het hekwerk van de buren. Op de vrije randen van de terras willen trapranden maken zodat erlangs de tuin in kan lopen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
vrijdag 18 maart 2022

Herindeling tuin, bestraten, en begroeing plaatsen

Ik zoek een hovenier die een mooi stadstuin kan aanleggen. Het gaat hier om plaasten van planten/bomen en aftegelen van de tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
zondag 13 maart 2022

Opnieuw leggen terras en aanleg kunstgras

Ik wil graag de twee terrassen in mijn tuin vernieuwen en kunstgras laten aanleggen om de twee terrassen heen. De tuin is in totaal ca. 60 m2 Maar het gaat hooguit 50 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
woensdag 09 maart 2022

Tuin aanleggen

Ik wil opnieuw laten bestraten. Voor ongeveer 45m2. Ik wil graag ook iemand die dit in zijn geheel voor mij kan designen wil naast bestrating ook voor de kids stukje kunstgras.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
woensdag 02 februari 2022

Tuin renoveren

Wij willen graag een nieuwe tuin aanleggen van ongeveer 60 m2. Schutting plaatsen en tegels veranderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
vrijdag 07 januari 2022

Budgetvriendelijke onderhoudsvrije tuin aanleggen

Graag offerte voor budgetvriendelijke tuin die grotendeels onderhoudsvrij is. Tuin zal in Almere Oosterwold zijn waar 50% van de kavel stadslandbouw zal moeten zijn. De tuin is 144m2. Vanwege budget graag gebruik maken van goedkopere materialen zoals houtnippers of grind.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
woensdag 08 december 2021

Tuin aanleggen

Wij willen graag een tuin aanleggen van 50 m2. Met twee terassen, gras en een border. Het moet ook opgehoogd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
Offertes aanvragen