Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Terras aanleggen Gouda

Renovatie balkon - Terras - Gouda

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Renovatie balkon

Balkon lekt, tegelvloer komt omhoog. Gaat dus om reparatie/renovatie. Afmeting van balkon is 4 bij 1.50 meter. Een kwart hiervan is zwevend boven de voordeur, de rest zit boven de garage.


Stratenmaker Nieuwerkerk aan den IJssel

Offertes terras in Gouda vergelijken

Recente opdrachten in Gouda

woensdag 13 juli 2022

20mm van betonnen terras af frezen (~40m2)

Wij hebben kanaalplaten (160mm) laten plaatsen in de tuin. Door wat fouten hier en daar willen we circa 20 mm van het betonnen terras af laten frezen, gaat om 40m2. Fabrikant geeft aan dat maximaal 40 mm is toegestaan en dat er bij 25 mm er een transport bewapening is aangebracht. Niet overal is deze 20mm diepte nodig. Foto's kunnen geleverd worden. Machines zijn gemakkelijk op de plek te krijgen.


Terras en balkon Reeuwijk
donderdag 22 april 2021

Printbeton 62m²

Wij hebben een onderheid terras afgedekt met betonnen kanaalplaten bij nieuwe woning. Hierop wil ik graag Printbeton storten, max 8cm dik. Totale oppervlak is ca.62m². De locatie is goed bereikbaar .


Terras en balkon Nieuwerkerk aan den IJssel
dinsdag 23 februari 2021

Dakterras aanleggen

Wij willen graag een dakterras op het platte gedeelte van ons huis, aan de zijkant van mijn huis. Om op het platdak vanuit het huis te komen, is er momenteel een openslaand raam, maar dit moet een deur worden. Dit moet worden uitgezaagd. Afwerking deur graag nog in overleg met de vakman. Ik wil dat de specialist de deur regelt. Rond het dakterras zal een hekwerk moeten komen (materiaal in overleg) en op het dakleer zal ook een voorziening (eventueel hout) moeten komen zodat het begaanbaar is zonder lekkage te veroorzaken. De vloer is ongeveer 12 m². Ik ben nog niet in bezit van een vergunning.


Terras en balkon Gouda
zaterdag 05 oktober 2019

Verhoogd terras aanleggen

Aanleggen van verhoogd terras aan de achtergevel. Breedte ca 5,50 x 2,20 meter diepte. Hoogte ten opzichte van straatniveau/tuin ca. 80 cm. Gezien hoogte terras overweging van grondkering. Eventueel te verbinden met draadeinden op (fundering) achtergevel. Afwerking rondom (1 lange zijde/1 korte zijde) met stapelblokken. Inspringend in het terras bij hoek korte zijde/lange zijde een trap (in de korte zijde) van betonelementen circa 60 tot 100 cm breed. Op (circa) hart van lange zijde een trap van betonelementen circa 200 cm breed: deels inspringend/aansluitend op terras. Bestrating terras 50 x 50 betontegels.


Terras en balkon Nieuwerkerk aan den IJssel
donderdag 27 september 2018

Onderheid terras aanleggen

Ik wil het terras uitbreiden en daarom een onderheid terras aanleggen, rechthoekig stuk van circa 55 m2. Er moet een gedeelte grond worden uitgegraven (kan direct bij de locatie worden uitgespreid op grond elders), vervolgens heien, en dan fundering maken. Locatie is via de zijkant van de woning te bereiken (het pad is circa 2 meter breed), dus voor beton storten is een slang vanaf de weg nodig. Voor heien, kleine heistelling.


Terras en balkon Stolwijk
dinsdag 08 mei 2018

Houten vlonder op dakterras leggen

Graag willen we een houten vlonder op ons dakterras laten realiseren. Het dakterras is circa 30 m2. De achterste 15 m2 wil ik via een trapje laten verhogen voor de loungeset.


Terras en balkon Gouda
vrijdag 21 juni 2013

Uitbreiding terras

Ik wil mijn terras van 2,5 x 7 meter uitbreiden met circa 2 meter. Daarmee wordt het terras dus 4.5 meter bij 7 meter. Ik heb tekeningen opgevraagd en voor zover bekend is het terras onderheid. Materialen heb ik nog niet aangeschaft.


Terras en balkon Reeuwijk
zaterdag 27 april 2013

Renovatie balkon

Balkon lekt, tegelvloer komt omhoog. Gaat dus om reparatie/renovatie. Afmeting van balkon is 4 bij 1.50 meter. Een kwart hiervan is zwevend boven de voordeur, de rest zit boven de garage.


Terras en balkon Nieuwerkerk aan den IJssel
zondag 24 juni 2007

Stratenmaker

Dakterras is na lekkage gerepareerd. Het moet nu alleen nog afgewerkt worden, zoals nieuw grind erop, houten tegels teruggeplaatst worden, eventuele nieuwe tegels neergelegd worden.


Terras en balkon Gouda
zaterdag 14 april 2007

Stratenmaker

Ik zou graag informatie ontvangen wat de mogelijkheden en de kosten zijn voor het plaatsen van een hek c.q. schutting bij mijn dakterras.


Terras en balkon Gouda
donderdag 01 januari 2004

Stratenmaker

De rand van het betonnen balkon is afgebrokkeld. De rand moet weer worden gladgemaakt. De balustrade (metaal met hout) zit niet meer goed vast. Het hout is verrot (en inmiddels ook verwijderd). Vraag is of de metalen constructie nog gebruikt kan worden of moet worden vervangen. Het metaal is nog wel in goede staat maar de bevestiging is minder. Ook een van de houtenwanden (schroot) moet vervangen worden.


Terras en balkon Gouda
Offertes aanvragen