Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kozijn Hout Voorburg

Houten schuifpui plaatsen of vervangen - Kozijnen - Voorburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Houten schuifpui plaatsen of vervangen

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes In welk materiaal schuifpui ben je geïnteresseerd?: Kunststof (aanbevolen), Hout, Aluminium Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Timmerman Voorburg

Offertes kozijnen in Voorburg vergelijken

Recente opdrachten in Voorburg

woensdag 28 december 2022

Houten kozijn vervangen (voordeur)

Ik wil graag mijn voordeur inclusief kozijn vervangen. We willen deze in het kader van onderhoud en isolatie laten vervangen. De deur zelf is wel goed, dus het gaat met name om het kozijn. Het is een houten kozijn.


Kozijnen, deuren en dakramen Voorburg
dinsdag 11 oktober 2022

Pui isoleren + schuifpui plaatsen en nieuw kozein met HR +++ glas.

Ik wil graag een bij mijn voorraam nieuw kozijn en HR+++ glas en terugplaatsen glas in lood. Ook wil ik graag mijn voor en achter pui isoleren ongeveer 8m². Ook wil ik graag een nieuwe schuifpui inclusief kozijn met HR+++ glas erin. Ook wil ik een nieuw keuken raam met HR+++ glas.


Kozijnen, deuren en dakramen Voorburg
zondag 04 september 2022

Deurkozijn monteren

Zoek een vakman voor het vervangen van een deurkozijn. Heb nog geen voorkeur voor materiaal, graag wat advies en info.


Kozijnen, deuren en dakramen Voorburg
donderdag 09 juni 2022

Huidige binnendeur + kozijn(hout) vervangen

Ik wil een oude binnendeur + kozijn vervangen. Tevens moet de deur naar de andere kant open gaan (dus de hal in ipv de kamer in).


Kozijnen, deuren en dakramen Voorburg
zondag 22 mei 2022

Houten kozijnen plaatsen

I want to replace 2-3 wooden windows with special measurements


Kozijnen, deuren en dakramen Voorburg
woensdag 11 mei 2022

Houten kozijnen vervangen

Vanwege houtrot wil ik een houten kozijn vervangen. bxh 208x253cm met een dorpel op ~136cm. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Hoeveel ramen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Voorburg
maandag 21 maart 2022

kunststof kozijn repareren en HR ++ GLAS vervangen

Door windstoot tijdens stroom ,werd een hoek van mijn kozijn uitelkaar gereikt. en vanaf dat hoek een lange glas scheur gevormd,dus die moest vervangen worden. zie meegestuurd fotos.


Kozijnen, deuren en dakramen Voorburg
donderdag 02 juli 2020

Balkondeuren en kozijnen vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist die een aantal kozijnen en ramen (enkel glas) kan vervangen. Ik heb enkel glas met houten kozijnen (incl. 2 balkon deuren). Ik wil ze vervangen met kunststof kozijnen en dubbelglas hr++. Dit bevindt zich op tweede verdieping.


Kozijnen, deuren en dakramen Voorburg
maandag 22 juni 2020

Kozijnen en deuren repareren/vervangen

Mijn zolder heeft een openslaande deur naar een groot balkon. Houten kozijnen en deur zijn in slechte staat. Wil e.e.a. laten repareren of vervangen, over de gehele breedte (twee aparte opengaande deuren). Daarnaast nog schilderen balustrade.


Kozijnen, deuren en dakramen Voorburg
donderdag 12 september 2019

Kozijn vervangen

Mijn kozijn/raam van 155 bij 170 wil ik laten vervangen door een kunststof kozijn. Kunt u mij een schatting van de kosten geven inclusief plaatsen?


Kozijnen, deuren en dakramen Voorburg
woensdag 15 mei 2019

Vervangen kozijnen inclusief dubbel glas

Vervangen kozijnen inclusief dubbel glas en openslaande deuren. Graag in de prijsopgave de kosten voor de openslaande deuren apart benoemen. Zie voor de maten de plattegrond.


Kozijnen, deuren en dakramen Voorburg
zondag 03 juni 2018

Dubbel glas plaatsen

Ik zou graag dubbel glas in mijn hele woning willen laten plaatsen. Nu zijn het enkel en aan de achterkant en boven houten kozijn en aan de voorzijde ijzer. De maten zijn: Beneden voor: 2,44 x 1,37 meter (deel van raam kantel kiep) 0,80 x 1,83 meter (kleine balkondeur) Beneden achter: 1,35 x 2,2 (2 openslaande deuren) 0,65 x 2,2 2,66 x 0,39 (verdeeld in 4 delen: . 655, 1,35 (in 2 delen), . 655) 0,75 x 2,05 (balkondeur) 0,75 x 0,29 (zij raam naast balkondeur) 0,36 x 0,29 Boven voor: 2,62 x 1,25 (2 zij ramen, midden in 2x kantelkiep) Boven achter: 3,68 x 1,1 (2 zij ramen, midden in 2x kantelkiep) 1,24 x 1,25 meter (2 kantelkiep).


Kozijnen, deuren en dakramen Voorburg
vrijdag 16 juni 2017

Stalen taatsdeur in de nieuwbouwwoning monteren

In ons nieuwbouwhuis willen wij graag een stalen deur in de doorgang hal/woonkamer laten plaatsen. De doorgang is 100 cm breed en 270 hoog. Een deur van 95 cm lijkt meest logisch. Onze voorkeur gaat uit naar een enkele stalen taatsdeur. De woning wordt over 12 mnd opgeleverd en is voorzien van vloerverwarming. Graag ontvangen wij ook advies over de eventuele voorbereidende werkzaamheden (vloerverwarming, kozijn laten vervallen et cetera).


Kozijnen, deuren en dakramen Voorburg
dinsdag 25 oktober 2016

Kozijn plus binnendeur met een slot plaatsen

We willen graag een binnendeur met een buitendeurslot laten plaatsen. De deur komt namelijk binnen, maar door woningscheiding heeft het ook een buiten deurfunctie. Er dus een kozijn geplaatst worden en boven het kozijn moet een geluidsisolerende wand worden geplaatst. De deur komt in de bestaande gang, haaks op een vlakke wand en tegen de rechthoekige balk van de trap. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.


Kozijnen, deuren en dakramen Voorburg
woensdag 14 september 2016

Houten kozijn herstellen na poging tot inbraak

Graag ontvang ik een offerte voor de herstelwerkzaamheden aan ons houten kozijn. Er is geprobeerd in te breken en hierbij is het kozijn en beschadigd. Eventueel kunt u langskomen voor een vrijblijvende opname.


Kozijnen, deuren en dakramen Voorburg
Offertes aanvragen