Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Venray

Een garagedeur vervangen door een pui met ramen - Kozijnen - Venray

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Een garagedeur vervangen door een pui met ramen

Ik zoek een kozijnenspecialist die een elektrische sectionale garagedeur van 270 cm breed en 220 cm hoog kan vervangen door een kunststof of gemetselde pui met 2 ramen.


Timmerman Bergen

Offertes kozijnen in Venray vergelijken

Recente opdrachten in Venray

maandag 07 augustus 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

nee Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren?: Ja, na het vergelijken van offertes In welk materiaalsoort ben je geinteresseerd: Hout Hoeveel ramen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer Ben je eigenaar van de woning?: Eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Venray
zaterdag 09 april 2022

4 raamkozijnen plaatsen

Ik zoek een timmerman voor het plaatsen van 4 stuks raamkozijn. 3 stuks mogen op de eerste verdieping, met platdak geplaatst worden. In overleg mogen de kozijnen aangeschaft worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Venray
dinsdag 12 oktober 2021

Ramen vervangen gehele woning

Van de gehele woning wensen wij nieuwe ramen in houten kozijnen volgens originele vormgeving. Mijn verdieping bestaat uit 2 verdiepingen.


Kozijnen, deuren en dakramen Venray
donderdag 29 juli 2021

6 Dakramen plaatsen + eventuele isolatie

Ik wil graag 6 dakramen plaatsen. Verschillende grotes omdat de zolder nog verbouwd moet worden..............graag zou ik willen weten welke grotes bij welke prijs horen en dit met aftimmeren erbij.......gaat om de kunststof kozijnen met ramen Indien mogelijk mag de vakman ook het dak isoleren voor mij.


Kozijnen, deuren en dakramen Overloon
dinsdag 27 juli 2021

Vervanging dakraam

Vraag over de kosten van het vervangen van een oud dakraam. Het tweeënveertig jaar oude dakraam heeft altijd wat schuingelegen. De inmiddels verwijderde grote kastanje boom zorgde bij bladval elk jaar aan de rechterkant voor lekkage als ik niet snel genoeg het blad had verwijderd. Enkele jaren geleden lekte het echter tussen het kozijn en raam bij het scharnierpunt bij harde regenval. Omdat het raam boven de trap toch nooit open ging, heb ik het met siliconenkit dicht gespoten. Dat heeft twee jaar gewerkt. Maar nu is er bij de harde regens van de laatste weken steeds ondanks extra aftapen toch steeds weer lekkage tussen kozijn en raam. Dus denken we aan een nieuw dakraam. Het mag wel wat kleiner. Als dakpan hebben we Tuile du nord. Onzeker: Misschien enkele planken van het dakhout aan de onderkant en panlatten vervangen? Buitenmaat oude kozijn 73x100 cm Enkele foto’s ter verduidelijking. Geen isolatie. Gipsplaat tegen het dakhout (19 mm). Schade lekkage onder de balk was op een andere plek tijdens de hevige regens, wat ik daarna verholpen heb.


Kozijnen, deuren en dakramen Bergen
vrijdag 25 juni 2021

Buitendeur plaatsen

Wij willen de voordeur (die wij al hebben) laten plaatsen door een vakman. Het kozijn (hebben wij niet) moet vervangen worden. Het zijn geen standaardmaten (oud huis)


Kozijnen, deuren en dakramen Blitterswijck
zaterdag 06 maart 2021

Houten buitendeur met kozijn vervangen

Wat zijn de kosten van een nieuwe buitendeur en kozijn in hout. En veiligheidsbeslag. De deur moet ook voor de helft met glas zijn. Ook inclusief het vervangen van kozijn en afhangen van de deur


Kozijnen, deuren en dakramen Boxmeer
zondag 14 februari 2021

Vervangen van houten kozijnen

Ik heb verschillende houten kozijnen die niet meer goed zijn en wil graag een offerte waarin ik keuzes kan maken en een advies of het kozijn vervangen of gerepareerd moet worden. Betreft 6-8 kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Bergen
donderdag 16 april 2020

Ramen en deur van een houten tuinhuisje repareren of vervangen

Ik zoek een specialist die twee kleine ramen en een deur (hout kozijn) kan repareren van een tuinhuisje. Mocht dit niet te repareren zijn ben ik benieuwd wat de kosten zijn om dit te vervangen. 2 ramen en een deur. Reparatie of vervangen. Tuinhuisje


Kozijnen, deuren en dakramen Venray
zondag 03 november 2019

Bestaande binnendeur vervangen

Het betreft het vervangen van een bestaande stompe deur door een nieuw te plaatsen of nieuw op maat te maken deur. De deur dient een metaallook uitstraling te hebben met 3 vaks verdeling met veiligheidsglas. De maten zijn binnenwerk kozijn: breedte 82,8 cm hoogte 200 cm. In de deur ook graag en valtochtstrip.


Kozijnen, deuren en dakramen Venray
donderdag 08 augustus 2019

Een garagedeur vervangen door een pui met ramen

Ik zoek een kozijnenspecialist die een elektrische sectionale garagedeur van 270 cm breed en 220 cm hoog kan vervangen door een kunststof of gemetselde pui met 2 ramen.


Kozijnen, deuren en dakramen Bergen
dinsdag 20 maart 2018

Voordeur met kozijn leveren en plaatsen

Voordeur en kozijn leveren en plaatsen. Graag van hout. Deur met strook isolatieglas, driepunt sluiting enz. Kozijn moet ook aan de voorkant van het huis komen. Kozijn 3,5 meter breed en 2,05 meter hoog.


Kozijnen, deuren en dakramen Bergen
donderdag 05 oktober 2017

Kunststof kozijn met raam in de buitenmuur plaatsen

Ik wil graag een klein kunststof draai-kiep raampje met kozijn in de badkamer laten plaatsen. Er moet een opening in de gemetselde buitenmuur van de zijgevel op de 2e verdieping worden gemaakt. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.


Kozijnen, deuren en dakramen Venray
zaterdag 01 oktober 2016

Taatsdeur tussen hal en woonkamer maken

Ik wil een taatsdeur tussen de hal en woonkamer afmeting circa 88 cm breed en 2,5 meter hoog. Er is nu een kozijn met deur, die moet verwijderd worden. Dat moet afgewerkt worden en de taatsdeur (zonder een kozijn) geplaatst worden. Een taatsdeur met zwart metaal. Graag info over verschillende deuren en de prijzen die daarbij horen. Leveren en plaatsen.


Kozijnen, deuren en dakramen Overloon
maandag 22 augustus 2016

Kozijn met harmonicadeur monteren

Kozijn met harmonicadeur aan een afdak lengte 9 meter en de hoogte ca 2,2 meter. Aan 1 kopse zijde een kozijn met harmonicadeur met een loopdeur, Lengte 3 meter hoogte ongeveer 2,2 meter


Kozijnen, deuren en dakramen Tienray
Offertes aanvragen