Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Veendam

Houten raamkozijn plaatsen - Kozijnen - Veendam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Houten raamkozijn plaatsen

Nieuwe houten raamkozijn plaatsen. Afm. Bxh is 143 x 120 cm. De ene helft met een vaste gedeelte en rooster. De andere helft een draairaam. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Hoeveel ramen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Timmerman Winschoten

Offertes kozijnen in Veendam vergelijken

Recente opdrachten in Veendam

woensdag 16 augustus 2023

Kozijnen repareren.

Meerdere kozijnen rondom mijn woning zijn aan de onderkant verrot. Daar moeten nieuwe kozijndelen in geplaatst worden. Het betreffen vier ramen.


Kozijnen, deuren en dakramen Finsterwolde
maandag 29 augustus 2022

14 Kunststof kozijnen + ramen vervangen

Ik zoek een vakman om 14 raamkozijnen te vervangen + 1 deurkozijn incl. raam. Ik heb al een offerte van de groothandel liggen met een indicatie. Liefst van tevoren samen even inmeten voor de zekerheid, zodat daar later geen onenigheid over ontstaat en het juiste besteld wordt.


Kozijnen, deuren en dakramen Drieborg
vrijdag 13 mei 2022

Houten raamkozijn plaatsen

Nieuwe houten raamkozijn plaatsen. Afm. Bxh is 143 x 120 cm. De ene helft met een vaste gedeelte en rooster. De andere helft een draairaam. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Hoeveel ramen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Winschoten
vrijdag 06 november 2020

Kozijn plus deuren plaatsen in een serre

Graag zou ik een offerte bij u aanvragen voor het op maat maken en plaatsen van een kozijn met deuren. In de serre hebben wij een schuifdeur die eruit moet, de onderdorpel is rot en het systeem is niet juist voor die plek. Wij willen daar in het huidige kozijn vanaf de buitenkant een kozijn in plaatsen met 2 deuren. In de bijlage stuur ik foto's. De afmetingen in de dag van het kozijn, dus de buitenmaat voor het nieuwe kozijn is 121,5x216,5 cm. Graag willen we glas bovenin de deuren, dat op dezelfde hoogte begint als het dat van de ramen. borsthoogte 66cm vanaf onderzijde kozijn.


Kozijnen, deuren en dakramen Midwolda
zondag 30 augustus 2020

2 binnendeuren plus kozijnen vervangen

Wij willen twee nieuwe deuren. Maar ik denk ook nieuwe kozijnen aangezien wij boven de deur een glasplaat hebben en die willen wij weg hebben. Hebben nog geen voorkeur van materiaalsoorten.


Kozijnen, deuren en dakramen Veendam
maandag 10 februari 2020

Voordeur plaatsen en 3-punt-sluiting aanbrengen in bestaand kozijn

Graag willen we een nieuwe voordeur geplaatst hebben in bestaand kozijn. Scharnieren en driepuntsluiting moeten aangebracht worden. ** Praxis klant. Zal deur zelf aanschaffen


Kozijnen, deuren en dakramen Veendam
woensdag 30 mei 2018

Raamhor monteren in raam met houten kozijn

Er moet 1 raamhor gemonteerd worden op houten raamkozijn bovenetage. Het gaat om een raamhor van bruynzeel 400 of 600 serie.


Kozijnen, deuren en dakramen Nieuwe Pekela
woensdag 22 maart 2017

Lekkage aan kozijn behandelen

Als het hard regent komt er water in de sponning te staan daar waar het raam de sponning in gaat. Er ontstaat dat lekkage en vochtplekken op deze plek. Graag laat ik het kozijn beoordelen en waar mogelijk repareren.


Kozijnen, deuren en dakramen Sappemeer
maandag 14 november 2016

Kozijnen in de woning vervangen

Ik wil 2 nieuwe kozijnen laten plaatsen op de eerste verdieping aan de achterkant van mijn hoekwoning. Het betreft hier een groot raam met aan de zijkant een draairaam met daarboven nog een klein klepraampje. Het hout is gescheurd tijdens een storm. Ik wil de isolatieruiten die erin zitten laten herplaatsen. Ik krijg een vergoeding van de verzekering voor de kozijnen en ramen, maar niet voor de ruiten. Ik ontvang graag uw offerte.


Kozijnen, deuren en dakramen Oude Pekela
maandag 01 augustus 2016

Voordeur plaatsen

Ik krijg een voordeur binnen 2 maanden en die moet geplaatst worden. Het is een houten kozijn en voordeur. De deur komt op maat binnen. Mocht het toch niet kloppen dan zou er in de breedte iets van de deur af moeten. Er moet glas gezet worden, 1 glaspaneel. Er zit al een brievenbussleuf in de deur. Het hang- en sluitwerk is aanwezig. De oude deur verwijderen en afvoeren.


Kozijnen, deuren en dakramen Veendam
vrijdag 03 juni 2016

Kozijn met harmonicadeur laten plaatsen

Ik wil graag een aluminium kozijn met harmonicadeur laten plaatsen in een woning. De afmetingen wordt circa 4.50 meter x 2.80 meter met HR++ dubbelglas in de deuren.


Kozijnen, deuren en dakramen Bellingwolde
vrijdag 25 maart 2016

Kozijn en taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een aluminium taatsdeur met glas tussen de keuken en de woonkamer laten plaatsen. - Afmeting circa 2.00 meter breed bij 2.50 meter hoog. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte.


Kozijnen, deuren en dakramen Winschoten
woensdag 13 januari 2016

Garagedeur vervangen

De zij-toegangsdeur van de garage dient vervangen te worden, dus niet de garage deur zelf. Houten kozijn en houten deur. Alleen de deur moet vervangen worden. Een deur met een glazen ruit. Door de week ben ik zelf niet thuis en ik weet niet wat de maten van de deur zijn, maar u kunt achter het huis komen om te kijken. Graag zou ik een eventuele reparatie/vervangen willen laten plaatsvinden op 22 januari a.s. Zou u mij tevens kunnen aangeven of u op rekening werkt? Ik hoor graag van u.


Kozijnen, deuren en dakramen Veendam
maandag 28 december 2015

Vervangen van een kozijn

Wij hebben op de begane grond in onze woning een houten kozijn van ongeveer 160 cm hoog en 240 cm breed. Wij willen dit kozijn graag laten vervangen door een kunststof kozijn met daarin een groot vast raam, een draaikiepraam en nog een klein vast raam met HR++ isolatieglas. Er zit geen rollaag boven het kozijn. We ontvangen graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren van het oude kozijn en de levering en plaatsing van het nieuwe. We overwegen een kozijn met daarin een rolluik. Ook voor die optie ontvangen wij graag een prijsopgave.


Kozijnen, deuren en dakramen Wildervank
zondag 22 november 2015

Stompe CanDo binnendeuren plaatsen

Het betreft 5 binnendeuren CanDo boarddeur (vlak) stomp met afwijkende maten schaven, afhangen en het deurbeslag aanbrengen. De scharnieren en het beslag van de oude deuren moeten overgezet worden. De kozijnen zijn van hout. Het is voor een woonvoorziening. Ik kan de deuren bij Praxis kopen maar dan moet u de deuren op maat maken. Kunt u eventueel de deuren op maat leveren en wat kost dat? Daarnaast hebben we nog wel eens wat klusjes, zou u daar ook interesse in hebben?


Kozijnen, deuren en dakramen Veendam
Offertes aanvragen