Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Stadskanaal

Deur inclusief kozijn afhangen - Kozijnen - Stadskanaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Deur inclusief kozijn afhangen

Zoek een vakman voor het afhangen van de achterdeur inclusief kozijn. Graag wat advies en info.


Timmerman Sellingen

Offertes kozijnen in Stadskanaal vergelijken

Recente opdrachten in Stadskanaal

zondag 10 april 2022

Deur inclusief kozijn afhangen

Zoek een vakman voor het afhangen van de achterdeur inclusief kozijn. Graag wat advies en info.


Kozijnen, deuren en dakramen Sellingen
dinsdag 06 oktober 2020

3 Kozijnen maken

Ik wil graag 3 kozijnen laten maken. Een buitendeur kozijn met een naar buiten draaiende deur. Een buitendeur kozijn met dubbele deur voor onze logia. Een binnendeur kozijn met dubbele deur om op onze overloop te plaatsen. Zie bijgevoegde schetsen met maten.


Kozijnen, deuren en dakramen Stadskanaal
dinsdag 05 september 2017

Garagedeur vervangen door vaste pui met deur en raam

Wij willen de kanteldeur in de garage vervangen door een houten kozijn met deur (links naar buiten draaiend) en links door dubbelglas HR+ tot aan de dorpel. Dit mag ook een smal raam zijn en de rest van hout. Deze pui bevindt zich onder een luifel en lichtinval is wel gewenst omdat er verder geen ramen in de garage aanwezig zijn. Tussen de muren is het 2.37 meter breed en de hoogte is circa 2,30 meter. Offerte graag inclusief glas en plaatsing en oude garagedeur afvoeren. (werkt overigens als nieuw) Bijgevoegde foto is een indicatie hoe het zou kunnen. Deur zoals afgebeeld is niet de bedoeling maar wel op deze manier. De tweede foto is ook een optie. Wat kunt u aanbieden?


Kozijnen, deuren en dakramen Drouwen
woensdag 21 september 2016

Aluminium harmonicadeuren plaatsen

Ik wil graag een aluminium kozijn met harmonicadeuren in een winkel. We hebben nu een deur met een raamkozijn. Afmetingen worden ongeveer 3.40 meter x 2.01 meter. Bestaande kozijn staat op een dorpel, deze moet dus worden verwijderd.


Kozijnen, deuren en dakramen Musselkanaal
zondag 17 april 2016

Kunststof kozijnen plaatsen

Mijn zoon heeft een huis in Nieuw-Buinen, de 2 voor kozijnen zijn voorzien van enkel glas en 1 kozijn is verrot en moet eruit en dicht gemetseld worden. De binnenzijde kan hij zelf doen. Hij heeft 4 kunststof kozijnen met glas van ons gekregen die geplaatst moeten worden. Wilt u en kan u dit doen en wat zouden de kosten hiervan zijn? Maat oude kozijnen: 270 bij 200 en 250 bij 200 Nw (gebruikt), 106 bij 200.


Kozijnen, deuren en dakramen Nieuw Buinen
zondag 25 oktober 2015

Complete voordeur met kozijn vernieuwen

Voor ons huis hebben we een nieuwe voordeur. Deze is alleen breder en het geheel moet worden aangepast. Naast de voordeur zit nu in het kozijn glas. Dit gedeelte mag worden verwijderd en dicht gemaakt met hout. Het betreft een 2-delige deur waar het slot al in zit.


Kozijnen, deuren en dakramen Stadskanaal
woensdag 09 september 2015

Kozijn in een tuinhuis laten plaatsen

In een tuinhuisje willen we een houten kozijn laten plaatsen van ongeveer 70 bij 100 centimeter. De deur zelf hoeft niet vervangen te worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Stadskanaal
zaterdag 07 februari 2015

Meranti hardhouten kozijnen maken

Ik wil graag een hardhouten (meranti) kozijn laten maken, met 4 ramen erin (2 klepramen en 2 uitzetramen). Het kozijn moet 1,30 meter breed en 1,30 meter hoog zijn. Het tussenstijl moet in het midden zitten. De bovenste ramen moeten ongeveer 45 cm hoog zijn. Kozijn, raam en hang- en sluitwerk leveren, zonder glas. Ik wil het raam zelf plaatsen.


Kozijnen, deuren en dakramen Alteveer
donderdag 06 maart 2014

Houten kozijnen laten leveren

We gaan beginnen met een aanbouw. hiervoor zijn nodig: drie kozijnen buiten muur en een binnenmuur (halfsteens)kozijn standaard maat 83x201. 5 deurmaat. Maten buitenkozijnen. Twee raam kozijnen buiten maten breed 90,hoog 130. Waarvan een met uitzet raam naar buiten draaiend (zijkant schanierend),het tweede raam met vast glas. Het derde buitenkozijn gaat een deurkozijn worden met zijlicht. Tot. Breedte 163 cm,hoog standaard 212cm cm. (passend voor een deur, kozijn maat 83 cm breed hoog 202. 5) de rest wordt zijlicht van boven naar beneden. (maat bestaande deur is 201 cm x 81. 5) graag offerte incl glaslatten ,spouwlatten (13 cm spouw) Indien u ook HR ++ plus glas kunt leveren hiervoor ook een prijsopgaaf a.u.b. , Franco levering ??


Kozijnen, deuren en dakramen Nieuw Buinen
dinsdag 17 december 2013

Dubbelglas en/of kozijnen vervangen

Graag ontvang ik een offerte alleen voor het plaatsen van dubbel glas en een offerte inclusief kunststof kozijnen met dubbelglas. Het gaat om een oude woningbouwwoning waar boven nieuwe kozijnen in moeten. Graag vergelijkbaar materiaal als wat er op dit moment in zit, standaard kozijnen die niet te duur moeten zijn zodat het er voor nu netjes uitziet, we blijven hier namelijk niet lang wonen. 4 Kozijnen dienen vervangen te worden; 2 kozijnen met een hoogte van 140 cm. en breedte 97 cm. Andere 2 kozijnen zijn: breedte 92 cm. x hoogte 115 cm. Graag zou ik apart willen weten wat de prijs is, indien dit mogelijk is, voor 4 kantel/kiepramen.


Kozijnen, deuren en dakramen Nieuw Buinen
zaterdag 31 juli 2010

Timmerman

Plaatsen van een in een kunststof kozijn 90cm x60cm ter vervanging van een houten kozijn.


Kozijnen, deuren en dakramen Alteveer
maandag 09 april 2007

Timmerman

Er zitten gaten in 6 houten kozijnen en 2 deurposten, aan de buitenkant van het huis. Deze moeten gevuld worden. Schilderen hoeft niet, dat doen we zelf. Het gaat erom dat de gaten zorgvuldig en netjes gevuld worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Vlagtwedde
Offertes aanvragen