Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Pijnacker

1 opdek binnendeur volledig afhangen en monteren - Kozijnen - Pijnacker

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

1 opdek binnendeur volledig afhangen en monteren

Na de aanschaf van een Cando hout/glazen binnendeur zou ik deze graag gemonteerd willen hebben tussen de woonkamer en hal in mijn woning. Het betreft een opdek houten deur waarbij zover mij bekend is alles nog volledig gemonteerd en in gevreesd moet worden. De huidige deur kan ik zelf eruit halen.


Timmerman Pijnacker

Offertes kozijnen in Pijnacker vergelijken

Recente opdrachten in Pijnacker

zaterdag 15 mei 2021

Houten uitbouw plaatsen

Wij willen graag een houten aanbouw aan de reeds bestaande berging met een doorgang naar de woonkamer. De aanbouw moet 6 meter lang worden en 3 meter breed. De totale aanbouw (berging + nieuwbouw =9,5 meter) moet geschikt zijn om een slaap- en badkamer te realiseren voor een rolstoelgebruiker. Verder moet het compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en kunststof kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Pijnacker
zaterdag 24 april 2021

Vervangen binnendeur met kozijn

We willen 2 deuren vervangen inclusief de kozijnen. Staal look maar wordt waarschijnlijk hout. Gaat om 1 deur dicht en 1 deur met glas.


Kozijnen, deuren en dakramen Pijnacker
zondag 10 mei 2020

Kozijnen en voordeur vervangen

Ik wil dat de hele kozijnen en de voordeur van de schuur vervangen met kunststof. Afmetingen stuur ik naar de vakman, gaat om 5 ramen en 2 deuren.


Kozijnen, deuren en dakramen Pijnacker
woensdag 10 juli 2019

Het plaatsen van 2 dakramen

Ik zoek een kozijnenspecialist die 2 dakramen kan plaatsen. Het moeten donker grijzen kunststof buitenkozijnen worden. De maximale hoogte van elk raam is 140 cm. De breedte moet ongeveer 120 cm zij. Beide ramen moeten in een schuin pannendak geplaatst worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Pijnacker
dinsdag 03 oktober 2017

Kozijn van slaapkamer vervangen

Hierbij zou ik graag een offerte opvragen voor het vervangen van het houten raam kozijn in onze slaapkamer. De totale breedte is 4.30 meter en de hoogte is 1.45 meter. In het midden zitten 2 grote ramen en aan beide zijkanten kleine ramen die open kunnen. Het kozijn nu heeft flinke houtrot.


Kozijnen, deuren en dakramen Pijnacker
dinsdag 20 juni 2017

Horren voor aluminiumkozijnen

Ik heb aluminium kiepramen van 1.25 x 1.25 meter. Het kozijn is ongeveer 6 cm diep. Ik zou graag voor 2 van deze ramen, horren willen hebben. Ik heb nog geen raamhorren aangeschaft.


Kozijnen, deuren en dakramen Pijnacker
zaterdag 05 november 2016

Garagedeur door een pui vervangen

Ik wil bestaande garagedeur (ongeveer 2.85 meter breed en 2.30 meter hoog) vervangen door pui met deur. In de deur matglas. Al dan niet met nog een glazen deel. Graag de verschillende opties en wat kost dit ongeveer? Graag prijs voor kunststof en houten kozijn. Prijs inclusief montage etc.


Kozijnen, deuren en dakramen Pijnacker
woensdag 13 april 2016

Kozijnen en deuren vervangen

Concept offerte uitbrengen en ter plaatse komen kijken tbv: - nieuwe achterdeur leveren en plaatsen, daarbij kozijnen passend maken. -timmerwerk in 3 muurkasten van zo'n 3 m3 per stuk - ijzeren kozijn met enkel glas vervangen voor houten kozijn met dubbelglas bij venster van ongeveer. 1 bij 1 m. -evt. Ventilatieroosters aanbrengen bij huis en garage. Graag ter plaatse komen kijken.


Kozijnen, deuren en dakramen Pijnacker
maandag 01 februari 2016

Ramen op de zolderverdieping vervangen

Ik wil graag twee dakramen op zolder laten vervangen. In de huidige kozijnen zitten twee lagen glas. De ramen zijn ongeveer 53 cm bij 1.26 meter groot, ik zou graag een zelfde maat dakramen daarvoor terug hebben.


Kozijnen, deuren en dakramen Pijnacker
woensdag 23 september 2015

Raamkozijnen aanpassen

Ik heb 3 (2-deurs) ramen in de woonkamer en 2 (2-deurs) ramen in de slaapkamers die ik open kan kiepen (naar voren) maar ook gewoon open kan doen. Nu sluiten de ramen niet meer goed omdat je niet meer volledig het raam kan dicht doen. Het handvat van het raam gaat niet meer helemaal naar beneden. Ook staan ramen scheef en de 2-deurs ramen komen naar elkaar toe. Ik denk dat de ramen gesteld moet worden en worden recht gezet.


Kozijnen, deuren en dakramen Pijnacker
maandag 15 juni 2015

Montage van een binnendeur

Ik wil een binnendeur laten plaatsen. Het is een houten opdekdeur. Het kozijn is van metaal. Ik wil de scharnieren en andere zaken laten overzetten.


Kozijnen, deuren en dakramen Pijnacker
zondag 15 maart 2015

Kunststof kozijnen in de woning plaatsen

Vervanging van de kozijnen in de woning. Alles moet door kunststof worden vervangen: - 2 kozijnen begane grond (1480x1800 en 2510x2000). - voorts een tuindeur (1012x2650) inclusief ventilatie rooster en aansluitraam (448x2650) op de begane grond. - 4 exemplaren boven verdieping (1460x1600) en 4 ramen van 650x1150. - alsmede twee dakkapellen met daarin één openslaand raam. Totale afmeting 1340x1110. - daarnaast vervanging houten rabatdelen op voor- en achtergevel, samen circa 7 m2, inclusief aanbrengen isolatie. - een houten frame voor de deur van een tuinkast aanbrengen. Het is een tussenwoning en er is voldoende ruimte voor een steiger.


Kozijnen, deuren en dakramen Pijnacker
zondag 11 januari 2015

Binnendeuren en kozijnen vervangen

Ik wil 4 binnendeuren vervangen en het kozijn misschien komt er daardoor ook stucwerk bij.


Kozijnen, deuren en dakramen Pijnacker
vrijdag 21 maart 2014

Ventilatieroosters in kozijnen plaatsen

Wij willen 3 ventilatieroosters laten plaatsen in onze houten kozijnen. Op de plaatsen waar ze moeten komen zijn momenteel bovenlichten aanwezig. De maten zijn aan de: • voorzijde B 50 cm x H 25 cm - 2 stuks • achterzijde B 93 cm x H 15 cm - 1 stuk Ik zou graag van u een prijsindicatie inclusief plaatsen willen vernemen en wat de verwachte levertijd is. Kunt u mij een voorbeeldfoto van het bovenlicht toezenden?


Kozijnen, deuren en dakramen Pijnacker
zaterdag 25 mei 2013

Kunststof kozijnen plaatsen

2 kunststof kozijnen zijkant van het huis, die beiden opengezet kunnen worden. Er zitten nu ook kozijnen, dus gaat om vervanging. Leveren en plaatsen van de kunststof kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Pijnacker
Offertes aanvragen