Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Oss

Houten kozijnen plaatsen of vervangen - Kozijnen - Oss

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Twee kozijnen vervangen met ramen van enkel naar dubbelglas. In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2 Ben je eigenaar van de woning?: Nee, ik word binnen 3 maanden eigenaar


Timmerman Appeltern

Offertes kozijnen in Oss vergelijken

Recente opdrachten in Oss

maandag 29 mei 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Twee kozijnen vervangen met ramen van enkel naar dubbelglas. In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2 Ben je eigenaar van de woning?: Nee, ik word binnen 3 maanden eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Appeltern
zondag 04 december 2022

1 binnendeur afhangen + scharnieren infrezen

Ik zoek een vakman voor het vervangen van een stompe binnendeur. De scharnieren moeten zowel in de deur als het kozijn nog ingefreest worden. De bevestiging van het glas, schilderen en plaatsen deurbeslag is niet nodig. Verwachtte levertijd van de deur is 2 weken volgens Praxis daarna kan de deur geplaatst worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Uden
woensdag 28 september 2022

Houtrot van 2 kozijnen repareren

We hebben een schilder die binnenkort komt. Echter dient er op 2 plekken houtrot gerepareerd te worden. Aan de voorkant van het huis bij het deurkozijn en bij het raamkozijn. Zie oa de foto.


Kozijnen, deuren en dakramen Oss
dinsdag 06 september 2022

Houten kozijnen vervangen 5 stuks

Wij willen 5 kozijnen laten vervangen, deze kozijnen zijn van hout en we willen weer hout.


Kozijnen, deuren en dakramen Oss
zondag 17 juli 2022

Kozijn+raam(wc) vervangen

Wij willen graag ons wc raampje vervangen. 42cm bij 73 cm. Mag kunststof zijn.


Kozijnen, deuren en dakramen Uden
zondag 21 februari 2021

Diverse kozijnen vergroten, vervangen en voorzien van A+++ beglazing

We hebben 3 ramen met een deur die eigenlijk verrot zijn (houten kozijnen). Het gaat om de volgende kozijnen en werkzaamheden: - een kozijn van 90cm bij 50cm. Hier willen wij een groter raam voor terug, van 1,50 m bij 50cm. - We hebben een klein raam van 40 x 40. Hier willen wij graag openslaande deuren van 2,5 bij 1,80 voor terug. - In een blinde muur willen we een nieuw raam laten plaatsen (in de nieuwe keuken) van 1,5 meter bij 90 cm hoog. In alle ramen willen wij graag A+++ ramen. Mochten wij deze A+++ beglazing in houten kozijnen kunnen plaatsen, dan gaat mijn voorkeur daar naar uit. Zo niet, ontvang ik graag advies over wat voor materiaal we dan kunnen kiezen. Vanaf oktober ontvangen wij de sleutels van de nieuwe woning, dus vanaf dan kunnen wij aan de slag met de kozijnen. Wellicht is er in april een mogelijkheid om in een tijdskader van 2 weken de woning te bezichtigen. (Huidige bewoners gaan dan op vakantie)


Kozijnen, deuren en dakramen Alphen
dinsdag 11 augustus 2020

Houtrot onder een aluminium pui repareren

Dorpel van de schuifpui vervangen (eventueel betonnen stukken) Onze aluminium schuifpui naar de tuin heeft houten kozijnen. Door de jaren heen is er houtrot ontstaan aan onderdorpel. De schuifpui is 250 cm breed en 235 cm hoog. Graag wil ik de onderdorpel laten vervangen (evt. door een betonnen exemplaar).


Kozijnen, deuren en dakramen Oss
donderdag 02 april 2020

Binnendeuren hangen

Ik heb 15 binnendeuren die ik graag geplaatst heb. Het zijn 4 massieve deuren en 11 board deuren. Alle 201 hoog maar verschillende breedtes en allemaal stomp. Deze deuren komen op de plaats van de huidige deuren. Er zijn een aantal ijzeren kozijnen en een aantal houten kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Uden
dinsdag 17 maart 2020

Ventilatiegat/ raam in badkamer maken

Ik heb in mijn badkamer geen raam of ventilatie gat deze wil ik graag erin laten plaatsen. Als het een raam wordt, dan zal gaan om ongeveer 30 x 40 cm of 30 x 50 cm, ik denk aan een tuimelraam. Ik zou graag het prijsverschil tussen houten kozijnen en kunststofkozijnen willen weten. Gaat het om ventilatie dan zal de diameter ongeveer 20 cm moeten worden. Het gaat hier wel om een bestaande badkamer dus helemaal betegeld. Badkamer staat tegen de vrije buiten muur


Kozijnen, deuren en dakramen Berghem
woensdag 30 mei 2018

Reparatie van houten kozijnen

Ik wil de onderste rand van 3 kozijnen laten vervangen/repareren van een winkelpand. Het zijn kozijnen van ongeveer 4 meter per stuk. Materiaal aan te leveren via timmerman.


Kozijnen, deuren en dakramen Uden
dinsdag 02 januari 2018

Ramen en kozijnen tochtvrij laten maken

Regelmatig voelen wij tocht in huis ik wil graag ons huis tochtvrij laten maken er zal eerst een offertebezoek afgelegd moeten worden


Kozijnen, deuren en dakramen Oss
zondag 19 november 2017

Vervanging van dubbel glas

Kunt u mij een gespecificeerde offerte geven voor de vervanging van dubbelglas in HR++. Gelaagd veiligheidsglas is niet nodig. Het gaat om 4 grote ramen met de volgende globale afmetingen:   2 ramen studeerkamer: hoogte x breedte: 203 x 225 cm hoogte x breedte: 203 x 235 cm 2 ramen tuinkamer met schuifpui: hoogte x breedte: 200 x 220 cm hoogte x breedte: 200 x 220 cm   De locatie is Maasbommel. De ramen bevinden zich op de begane grond. Het betreft 1 schuifpui en 3 vaste ramen. Alle in aluminium kozijnen. Er staat op het huidige glas vermeld: RAPD PANE KGraag in uw offerte vermelden: • aanduiding van het glasmerk en type • de isolatiewaarde • keurmerken die van toepassing zijn • termijn waarop het geplaatst kan worden • hoe lang de plaatsing in beslag neemt


Kozijnen, deuren en dakramen Maasbommel
woensdag 02 augustus 2017

Plissé hor monteren in tuindeur kozijn

Plissé- hor monteren in een tuindeur met een kunststof kozijn. De hor zal waarschijnlijk passend zijn. Ik heb de hor al aangepast.


Kozijnen, deuren en dakramen Oss
maandag 03 juli 2017

Garagedeur door kozijn met deur vervangen

Wij hebben een standaard garagedeur en willen deze vervangen door een deur rechts naar buiten openend en ernaast glas,met een wering onderop van 20-30 cm. Zoiets en de rest zoveel mogelijk glas,dubbelglas ++Dus met 1 spijl in het midden. Omlijsting etc van hout en U voert het afval af. We horen graag bij benadering de kosten voor een bezichtiging. Alvast vriendelijk bedankt. Graag per mail in verband met drukte.


Kozijnen, deuren en dakramen Heesch
zondag 28 mei 2017

Bruynzeel horen monteren aan buitenzijde houten kozijnen

Graag wil ik 3 horren laten monteren van het type Bruijnzeel, serie 600. Dit 2 keer op de 1e etage 1 maal op de 2e etage. De horren worden binnenkort afgeleverd. De afmetingen passen precies.


Kozijnen, deuren en dakramen Oss
Offertes aanvragen