Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Nunspeet

Vervanging van twee achterdeuren inclusief omlijsting - Kozijnen - Nunspeet

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vervanging van twee achterdeuren inclusief omlijsting

Ik zoek een kozijnenspecialist die 2 achterdeuren inclusief kozijn kan vervangen. Ik wil graag anti-inbraak hardhouten kozijnen en deuren als vervanging hebben.


Timmerman 't Harde

Offertes kozijnen in Nunspeet vergelijken

Recente opdrachten in Nunspeet

maandag 14 augustus 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

vervanging van 9 ramen door een groot raam van 205 hoog x 145 breed (dubbelglas) In welke materiaal kozijnen ben je geïnteresseerd?: Hout Wat wil je renoveren aan je woning? (meerdere antwoorden mogelijk): Kozijnen / deuren plaatsen of vervangen Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2


Kozijnen, deuren en dakramen Hulshorst
maandag 15 mei 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Nunspeet
maandag 03 april 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Nieuw kozijn In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Nunspeet
zondag 25 april 2021

Vervangen kozijn met 2 ramen en 1 deur

Wij willen graag het huidige kozijn vervangen. De deur moet aan de andere kant komen. Van buitenaf gezien moet de deur aan de linkerkant komen. Naast de deur willen we graag twee grote ramen van boven tot aan de grond. We vragen ons af wat we met het schuine stuk moeten? Moet er een stuk bij gemetseld worden of juist een stuk muur weg gebroken? Of kan er een soort paneel op maat gemaakt worden om het schuine stuk op te vullen? We zoeken een eenvoudige uitvoering qua kozijn en ramen. We willen kunststof kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Elburg
donderdag 18 juli 2019

Vervanging van twee achterdeuren inclusief omlijsting

Ik zoek een kozijnenspecialist die 2 achterdeuren inclusief kozijn kan vervangen. Ik wil graag anti-inbraak hardhouten kozijnen en deuren als vervanging hebben.


Kozijnen, deuren en dakramen 't Harde
dinsdag 28 mei 2019

Draai kiepraam in bestaand kozijn maken

Ik zoek een kozijnenspecialist die mij kan helpen met een raam. We willen graag een naar buiten draaiend raam laten ombouwen tot draaikiepraam. Het betreft een raam op de begane grond met een houten kozijn. De afmetingen van het kozijn zijn circa 77 cm breed en 146 cm hoog. We willen graag een houten kozijn.


Kozijnen, deuren en dakramen Nunspeet
vrijdag 17 augustus 2018

Lamelhordeur inmeten en plaatsen

Ik wil graag een lamel (hor) laten inmeten en eventueel laten plaatsen. Het kozijn is 87 bij 199 cm binnenwerk. Voor de goede orde moet ik nog wel even melden dat wij kunststof kozijnen hebben waar NIET in geschroefd mag worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Elburg
zaterdag 02 december 2017

Maatwerk deuren in een nieuwbouwwoning

Wij zijn de afwerking van onze nieuw te bouwen woning aan het voorbereiden en enkele kosten aan het betekenen. We willen tussen de woonkamer en een halletje graag dichte stompe deuren laten monteren in een houten kozijn. Deze maatwerk deuren moeten een hoogte krijgen tot aan het plafond. Het mogen deuren zijn met traditionele scharnieren. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.


Kozijnen, deuren en dakramen Nunspeet
maandag 29 augustus 2016

Draairamen vervangen voor draai-/kiepramen

Ik ben me aan het oriënteren wat het kost om de bestaande, naar buiten draaiende, ramen te vervangen voor draai-kiepramen in de bestaande houten kozijnen, zodat we in de toekomst eventueel rolluiken kunnen laten plaatsen. Uiteraard moet er ook isolatieglas in. Dit zijn de dagmaten waar de draairamen in zitten: Draairaam 1 & 2: Dagmaat: 720x1255mm (bxh) Draairaam 3: Dagmaat: 715x1255mm (bxh) In de bijlages zit o.a. een schets van de situatie. Graag ontvang ik een prijs per raam, incl. BTW en montage.


Kozijnen, deuren en dakramen Nunspeet
donderdag 31 maart 2016

Deuren afhangen en verven

Betreft 9 nieuwe binnendeuren monteren, met hang en sluitwerk en schilderen. Het zijn 8 opdek deuren en een stompe deur. De deuren moet in een metalen kozijn worden gemonteerd. Twee deuren voor het toilet, een badkamerdeur en twee gewone deuren hebben ook een slot. Twee deuren hebben een bovenraam en een deur is half glas. Graag ontvang ik een offerte.


Kozijnen, deuren en dakramen Hulshorst
maandag 07 maart 2016

Houten kozijn met harmonicadeuren plaatsen

In onze huidige voorgevel bevinden zich 3 houten kozijnen van circa 2.40 breed en 2.50 hoog. Graag zouden we de middelste vervangen door een (kozijn met) houten vouwdeur in 2 delen, open vouwend naar buiten. De huidige kozijnen hebben een vakverdeling, met 3 dwars-spillen. Dat zouden wij ook graag terug laten komen in de deuren. We hebben een Fins huis, die uitstraling moet behouden worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Nunspeet
donderdag 16 april 2015

Kozijn van de schuurdeur vervangen

Ik wil graag het kozijn van onze schuurdeur vervangen. Hiervan is de onderdorpel geheel weggerot. Graag zou ik deze van hardhout willen hebben. De afmeting van de deur is 82 x 211,5 cm. De afmeting van het kozijn buitenmaats is 93 x 222,5 cm. De deur zal na de werkzaamheden weer afgehangen moeten worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Elburg
maandag 26 augustus 2013

Kozijn repareren

Onderste glaslat is vergaan. Vermoedelijk meer rotte plekken in het kozijn. Het gaat om het grote erkerraam aan de straatzijde. Zoeken een vakman voor reparatie van dit kozijn.


Kozijnen, deuren en dakramen Nunspeet
dinsdag 23 oktober 2012

Monteren driepuntssluiting

In de voordeur moet een driepuntssluiting komen met beveiligingsklasse SKG3. Dit houdt in dat de deur voorzien moet worden van sleuven waarin het slot gemonteerd moet gaan worden en de sleuven in het kozijn waar de slotgaten in moeten komen. In de deze offerte ook materiaal(driepuntssluiting) berekenen. Cylinderslot zelf wordt overgeplaatst naar de nieuwe situatie.


Kozijnen, deuren en dakramen 't Harde
donderdag 26 juli 2012

Raamkozijn vervangen

Asymetrisch raam (1 schuine zijde). Het bestaande vaste raam(kozijn) willen wij graag laten vervangen voor een naar buiten openslaand raam met dubbel glas (afhankelijk van de prijs hout of kunststof). De gegevens zijn als volgt: Raam met 1 diagonaal. Maten ongeveer: Breed 59 cm Hoogte L 108 cm Hoogte R 77 cm Diagonaal 74 cm


Kozijnen, deuren en dakramen 't Harde
Offertes aanvragen