Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Middelburg

2 nieuwe Houten kozijnen plaatsen - Kozijnen - Middelburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

2 nieuwe Houten kozijnen plaatsen

Ik wil dat mijn kozijnen open kunnen afmetingen: (2x Circa 129cm x 200cm 6 vaks verdeling), Ik wil HR++ glas met een klapraam of kiep systeem


Timmerman Zierikzee

Offertes kozijnen in Middelburg vergelijken

Recente opdrachten in Middelburg

maandag 11 september 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

In welke materiaalsoort kozijnen en/of deuren ben je geïnteresseerd?: Hout Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Middelburg
woensdag 26 oktober 2022

Deuren, kozijnen en ramen vervangen

We willen graag de ramen/deur en kozijnen aan de voorzijde van het huis laten vervangen. Het gaat om één groot raam op de begane grond (1,5 bij 2,5 meter). Op de eerste verdieping hebben we een raam (0.80 bij 2,5 meter). Deur willen we vervangen of nieuwe glas achter het glas en lood. Dit zijn vier raampjes. We hebben nu houten kozijnen en willen alles kunststof hebben. Alles aanschaffen via de vakman. Over 6 maanden hiermee van start gaan.


Kozijnen, deuren en dakramen Goes
vrijdag 12 augustus 2022

2 nieuwe Houten kozijnen plaatsen

Ik wil dat mijn kozijnen open kunnen afmetingen: (2x Circa 129cm x 200cm 6 vaks verdeling), Ik wil HR++ glas met een klapraam of kiep systeem


Kozijnen, deuren en dakramen Zierikzee
maandag 18 juli 2022

Houten kozijnen en deuren vervangen

Kozijnen en deuren moeten vervangen worden. Betreffen de voordeur, achterdeur en 2 schuurdeuren. Voor de voor en achterdeur vermoed ik dat de kozijnen ook vervangen moeten worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Zierikzee
vrijdag 01 juli 2022

Houten schuifpui plaatsen

Een schuifpui plaatsen van 7 bij 2,80. We willen dit laten afwerken met houten kozijnen.En aan de onderkant stenen afwerkingen. Er hoeft niks doorbroken te worden.


Kozijnen, deuren en dakramen 's-Gravenpolder
woensdag 23 maart 2022

Kunststof kozijn vervangen

Ik heb tijdens mijn werkzaamheden met een 16mm boor schuin door een kunststof kozijn geboord, tevens een vrij lang kozijn. Ik zou dit graag op willen lossen met de bewoner van dit pand, door het kozijn te vervangen. Mijn telefoon is kapot dus als u mij een email zou kunnen versturen kan ik een nummer van een collega van mij vermelden, zodat u mij per telefoon kan contacteren. Aangezien ik niet weet wanneer mijn telefoon het weer doet.


Kozijnen, deuren en dakramen Goes
zondag 13 december 2020

Dorpel schuifpui vervangen

Houten dorpel schuifpui vervangen. De rotte plek is inmiddels aan de binnenkant zichtbaar, maar rest van het kozijn is nog goed. Voorkeur gaat uit naar steen (+/- 3 meter), maar hier laten wij ons graag nog over adviseren.


Kozijnen, deuren en dakramen Goes
dinsdag 01 september 2020

Stalen binnendeuren plaatsen

De deur komt tussen de hal en de huiskamer. Ik wil graag een zwarte stalen deur met helder glas, 3-vlaks. Ik twijfel nog tussen een scharnierdeur en een taatsdeur, ik zou informatie over beide soorten deuren willen (prijs en praktische zaken zoals: moet het deurkozijn eruit die al in de woning aanwezig is?). De afmetingen van de huidige deur: ca. 292 bij 93 cm. Handvat: een simpele, strakke handvat. Ik weet niet welke mogelijkheden er zijn. Het betreft een nieuwbouwwoning. Graag ook inmeten en monteren.


Kozijnen, deuren en dakramen Middelburg
zondag 24 mei 2020

Deuren in huis

Wij willen nieuwe deurkozijnen en deuren laten plaatsen. De oude deurkozijnen en deuren moeten eruit gehaald worden. Het betreft 7 deuren/kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Goes
vrijdag 15 november 2019

Vervangen alle kozijnen en deuren

Ik wil graag de houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. Het gaat over 16 ramen, 2 achterdeuren en 1 voordeur. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.


Kozijnen, deuren en dakramen Gapinge
donderdag 06 december 2018

Bazon dakraam laten vervangen

Ik wil mijn dakraam met tuimel venster laten vervangen i.v.m. houtrot. Het raam zit op de eerste etage met pannendak. Het dak bestaat uit geïsoleerd dakbeschot. Unideck. De maten schat ik op 66 x 98. Binnenmaten kozijn 60*90.


Kozijnen, deuren en dakramen Renesse
zondag 05 augustus 2018

Horren monteren

Graag laat ik 2 deurhorren monteren. Ik heb de deurhorren al in huis. Ze moeten nog op maat gezaagd worden, geïnstalleerd en afgesteld. De deuren zijn op de begane grond, twee buitendeuren met houten kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Geersdijk
maandag 28 mei 2018

Deuren en kozijnen laten vernieuwen

Woning bouwjaar 2002/2003, 2 standaard- deuren verwijderen inclusief de metalen kozijnen. Monteren van nieuwe houten kozijnen en nieuwe deuren. Draairichting deuren is de kamer in. In verband met de ruimte moet de draairichting de kamer uit zijn. Inclusief afvoeren van oude materialen. Werkzaamheden kunnen vanaf 30 juli van start gaan.


Kozijnen, deuren en dakramen Middelburg
donderdag 22 februari 2018

Inmeten kozijnen en deuren

We willen nieuwe deuren en kozijnen. Is het mogelijk dat iemand dat komt inmeten bij ons tegen betaling?


Kozijnen, deuren en dakramen Middelburg
dinsdag 20 februari 2018

Kozijn verplaatsen

Ik heb een uitbouw met aluminium schuifpui. Deze aluminium pui gaat weg en nu wil ik de bestaande houten schuifpui die tussen de woonkamer en uitbouw zit verplaatsen. De maat van de houten pui is ongeveer 2 meter hoog en 3 meter breed. Deze zou moeten passen in de ruimte waar nu de aluminium pui geplaatst is.


Kozijnen, deuren en dakramen Middelburg
Offertes aanvragen