Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Ijsselstein

Alle kozijnen vervangen door kunststof varianten - Kozijnen - Ijsselstein

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Alle kozijnen vervangen door kunststof varianten

Wij willen alle kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. En het hout tussen de kozijnen laten metselen. Het gaat om de begane grond en eerste verdieping.


Timmerman Benschop

Offertes kozijnen in Ijsselstein vergelijken

Recente opdrachten in Ijsselstein

maandag 21 augustus 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

In welke materiaalsoort kozijnen en/of deuren ben je geïnteresseerd?: Hout Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen IJsselstein
zaterdag 20 mei 2023

5 houten kozijnen naar kunststof + voordeur vervangen

Wij willen alle houten kozijnen vervangen voor kunststof. We willen dit laten doen voor het hele huis, maar wellicht moet het in delen. We willen in ieder geval de bovenverdieping laten doen, dit zijn 2 kleine raampjes, 2 draaikiepramen en 1 raam met een deur erin. Daarnaast willen we ook erg graag de voordeur laten doen.


Kozijnen, deuren en dakramen Lopik
maandag 26 december 2022

Slaapkamerdeur vervangen

Wij willen graag een slaapkamerdeur vervangen door een schuifdeur. De bevestiging zou aan het plafond moeten komen, daar onze huidige deur een boven licht heeft en dat moet ook weg. Dus vanaf de grond tot plafond. naast de deur is een wandje van +- 113 cm en de huidige deur is 90 cm. Het huidige kozijn moet ook weg, dus een nieuw simpel kozijn willen we ook. De deur in beton look heeft de voorkeur.


Kozijnen, deuren en dakramen IJsselstein
donderdag 25 augustus 2022

Houten schuifpui plaatsen (4,5m breed)

Ik zoek een vakman voor het leveren en plaatsen van een houten schuifpui met 2 deuren en buitenzijde vast raam (4 delig) Hoogte 2420mm Breedte 4500 mm Het bestaande kozijn is kleiner. De gevel zal aangepast moeten worden voor de nieuwe pui. Afwerking binnenshuis zoals stucwerk doen we zelf.


Kozijnen, deuren en dakramen IJsselstein
zondag 06 maart 2022

Nieuwe binnendeuren

Wij willen graag de binnendeuren van onze nieuwe woning vervangen. Het gaat om 6 deuren. Mijn voorkeur gaat uit naar plafondhoge deuren. Plafondhoogte is 246. Inclusief nieuwe kozijnen plus hang en sluitwerk. Aan welke prijs moet ik daarvoor denken? Ik hoor het graag.


Kozijnen, deuren en dakramen IJsselstein
woensdag 07 juli 2021

Alle kozijnen vervangen door kunststof varianten

Wij willen alle kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. En het hout tussen de kozijnen laten metselen. Het gaat om de begane grond en eerste verdieping.


Kozijnen, deuren en dakramen Benschop
zondag 16 mei 2021

Vervangen kozijnen

Betreft vervangen huidige 2 kozijnen voorkant huis oud pand Utrecht. Huidige ramen zijn schuiframen ( naar boven). Ook voorzien van dubbel glas . Afmeting per raam schat ik 1x2 mtr.


Kozijnen, deuren en dakramen IJsselstein
woensdag 03 maart 2021

Binnendeuren en ramen vervangen

Ik zoek iemand voor de vervanging en plaatsen van 1 binnendeur en het afstellen (afhangen) van alle binnendeuren in de woning (7 stuks). Tevens beoordelen/ vervangen mdf lijsten bij raamkozijnen ivm vochtplekken en kromtrekken van het mdf. En vervangen 2 ramen voor draai kiepramen


Kozijnen, deuren en dakramen IJsselstein
woensdag 16 december 2020

Binnendeuren inclusief kozijnen vervangen

Ik wil 5 binnendeuren inclusief de aluminium kozijnen laten vervangen door nieuwe deuren in dezelfde stijl. Ik ontvang graag een prijsindicatie.


Kozijnen, deuren en dakramen IJsselstein
donderdag 11 april 2019

Schuurdeur met deurpost vervangen

De deur en het kozijn van onze schuur moeten worden vervangen. De huidige zijn verrot. Het betreft een hard houten deur met aan de bovenzijde draadjesglas.


Kozijnen, deuren en dakramen IJsselstein
zaterdag 16 maart 2019

Diverse deur en kozijnklussen en timmerwerk

Type klus: Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen Soort werkzaamheden: Nieuwe deur installeren, Aanschaf deur, Verwijder de oude deur, Tevens deurkozijn repareren of vervangen, en stuk reparatie raamkozijn verbeteren. Aantal deuren: 1 Afmetingen: 82x212 Soort deuren: Buitendeur Soort deur: Reguliere deur Materiaal: In overleg Soort sloten: Bestaand hang en sluitwerk overzetten Materiaal verzorgd door: Niet van toepassing Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel Aanvullende informatie: Het betreft de deur van de schuur naar de brandgang, waar houtrot in zit. Deze rot is ook overgeslagen naar het deurkozijn. Wij hebben het provisorisch gestopt voor afgelopen winter, maar willen het nu graag gerepareerd / vervangen hebben. Het bestaande hang en sluitwerk is verder goed en kan overgezet worden. Ook hebben we een kleine plek ontdekt onderaan de openslaande deuren vanuit de woonkamer naar de tuin. Dat is uitgehakt, behandeld met houtrotstop en provisorisch gevuld . Alleen niet mooi gedaan en ook niet goed afgewerkt. Graag daar de professionele hand overheen. Als het kan gelijk even helpen met het plaatsen van een kattenluik in de keukendeur: goed timmergereedschap is het halve werk.....


Kozijnen, deuren en dakramen Montfoort
dinsdag 24 juli 2018

Voordeur en kozijnen vervangen

De voordeur met bijbehorend kozijn van ons hoekhuis dient te worden vervangen. De voordeur is 80 cm breed en daarnaast zit er een ruit van 50 cm en een omlijsting van 50 cm. Het geheel dient van hout te zijn inclusief dorpel, brievenbus en 3-puntsluiting.


Kozijnen, deuren en dakramen IJsselstein
woensdag 18 april 2018

Hor inmeten en monteren in houten kozijn

Graag wil ik een plissehor ingemeten en gemonteerd hebben, op een houten kozijn.


Kozijnen, deuren en dakramen IJsselstein
woensdag 11 april 2018

Kozijnen en deuren leveren en plaatsen

Ik wil kozijnen en deuren laten leveren en plaatsen. Het gaat om kozijnen en deuren van rond de 280 bij 90 cm inclusief een verdekt scharnier en magneetslot. De hoogte van de deur mag wel 1-2 cm minder zijn in verband met vrije ruimte. Het gaat om 5 kozijnen voor een enkele deur en een kozijn voor een dubbele deur.


Kozijnen, deuren en dakramen IJsselstein
dinsdag 10 april 2018

Gevelkozijn herstellen

Geveldeel 2,2 x 2,5 m bestaat uit houten kozijn en glasplaten in twee frames (gekit). In de horizontale delen van kozijn zit ernstige houtrot. Werk: kozijn herstellen en 1 frame met twee glasplaten (circa 2,2 x 0,6 m) opnieuw samenstellen en monteren. Optie: suggestie voor verbetering isolatie.


Kozijnen, deuren en dakramen IJsselstein
Offertes aanvragen