Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Hilversum

Binnendeuren verven en afhangen - Kozijnen - Hilversum

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Binnendeuren verven en afhangen

Ik heb 3 nieuwe stompe binnendeuren gekocht die een grondlaag hebben maar nog geverfd moeten worden en vervolgens afgehangen worden incl deurbeslag (heb ik in huis). Daarnaast heb ik een bestaande binnendeur die ik graag opnieuw wil laten verven. Verder is er nog een bestaande binnendeur die ook opnieuw geverfd moet worden en vervolgens elders in het huis moet worden afgehangen. Dus 5 deuren verven, 3 nieuwe afhangen en 1 bestaande op nieuwe plek afhangen.


Timmerman Hilversum

Offertes kozijnen in Hilversum vergelijken

Recente opdrachten in Hilversum

vrijdag 07 juli 2023

Houten schuifpui plaatsen of vervangen

Raam aan de voorkant zo’n 3 bij 2,5 Voordeur met kozijn. Schuifpui van 3,5 bij 2,5 Zijn geschatte maten dus niet precies opgemeten Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes In welk materiaal schuifpui ben je geïnteresseerd?: Kunststof (aanbevolen), Hout, Aluminium Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Loosdrecht
maandag 29 mei 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Het plaatsen van een nieuwe achterdeur met kozijn en een nieuw kozijn boven de garagedeuren daar we de garage willen verhogen In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2


Kozijnen, deuren en dakramen Hilversum
maandag 10 april 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Onlangs hebben wij een woning aan de Kamerlingh Onnesweg 130 te Hilversum gekocht. Wij hebben ons laten adviseren om de ramen te laten isoleren met HR++ glas. Aangezien het een jaren 30 woning is, zijn er voor de meeste ramen ook nieuwe houten kozijnen nodig en de deur naar de achtertuin dient vervangen te worden. Hiervoor ontvangen wij graag offertes. Bij voorbaat dank, met vriendelijke groeten, Thomas In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Hilversum
woensdag 30 november 2022

2 Kozijnen vervangen door hout met dubbel glas

Ik zoek een vakman die van onze bovenverdieping 2 kozijnen kan vervangen, met het glas. De nieuwe kozijnen graag van hout, met dubbel glas.


Kozijnen, deuren en dakramen 's-Graveland
vrijdag 18 november 2022

Kozijn vervangen door kunststof

Ik heb een raamkozijn in de badkamer die vervangen moet worden. Momenteel is het van hout, maar dit moet kunststof worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Hilversum
donderdag 17 november 2022

7 kozijnen en ramen vervangen door hout met HR++

Van de bovenverdieping kozijnen en ramen vervangen en voorzien van HR++ glas. De nieuwe kozijnen graag van hout. Dit gaat om 7 stuks in totaal. Graag ontvang ik een offerte hiervoor.


Kozijnen, deuren en dakramen Hilversum
vrijdag 23 september 2022

5 houten kozijnen + 2 openslaande deuren vervangen

Ik zoek een specialist voor de vervanging van 5 gewone houten kozijnen en van twee grote openslaande deuren. Al het nieuwe materiaal mag van hout of kunststof, graag hoor ik het prijsverschil.


Kozijnen, deuren en dakramen Loenen aan de Vecht
dinsdag 13 september 2022

Houten schuifpui plaatsen

Ik wil graag mijn jaren 30 openslaande deuren vervangen door (waarschijnlijk) houten schuifpui. Dit graag met zo min mogelijk kozijn. Het zal gaan om ongeveer 2,5m.


Kozijnen, deuren en dakramen Hilversum
dinsdag 06 september 2022

13 houten kozijnen plaatsen en oude verwijderen.

Ik wil graag 13 houten kozijnen laten plaatsen, de oude moeten ook verwijderd worden Afmetingen kunnen via mail gestuurd worden . Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Hilversum
maandag 05 september 2022

Binnendeuren verven en afhangen

Drie nieuwe (stompe) binnendeuren verven (incl. kozijnen), afhangen, deurbeslag monteren. Een bestaande binnendeur incl. kozijn opnieuw verven. Een bestaande binnendeur opnieuw verven en op andere plek afhangen. Deurbeslag heb ik wel, scharnieren niet. Verf heb ik niet, gewenst is wit RAL 9016 hoogglans.


Kozijnen, deuren en dakramen Hilversum
vrijdag 02 september 2022

Bestaande kozijnen vervangen

Huis uit 1930; Vervangen van bestaande kozijnen met enkel glas door nieuwe, beter isolerende kozijnen en glas. 1) Achterpui bestaande uit 2 openslaande deuren met aan weerzijden raamkozijn van ca. 60cm en bovenlangs glas in lood dat behouden dient te blijven, maar wel geïsoleerd. 2) Keukendeur, met daarnaast raamkozijn van ca 60 cm. 3) Slaapkamer 1e verdieping: 2 openslaande deuren, met aan weerzijden raamkozijnen van ca 60 cm


Kozijnen, deuren en dakramen Hilversum
woensdag 17 augustus 2022

15 aluminium kozijnen plaatsen in nieuwbouw

Ik heb kozijnen en schuifdeuren nodig voor een nieuwbouw. Het gaat om ongeveer 15 kozijnen die geplaatst moeten worden. Ze moeten van aluminium worden. Ik kan de tekening delen.


Kozijnen, deuren en dakramen Hilversum
zondag 17 juli 2022

Houten kozijnen plaatsen

Het gaat om een jaren-30 woning, waar aan de noordkant nu enkel glas zit, met houten kozijnen. De buitenkozijnen lijken allemaal nog in orde, dus we willen graag de binnenkozijnen vervangen en de isolatiewaarde verhogen. 3 x Raamtype 1: 305 x 1570 6 x Raamtype 2: 700 x 1225 4 x Raamptype 3: 700 x 895 Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Hoeveel ramen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer Ben je eigenaar van de woning?: Nee, ik word binnen 3 maanden eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Hilversum
maandag 04 juli 2022

15 kozijnen met ramen vervangen

Ik zoek een vakman die voor mij alle kozijnen kan vervangen, inclusief het glas. Alle nieuwe ramen willen we van hout, met een draai-kiep systeem. Het nieuwe glas van HR++. Het zijn in totaal ongeveer 15 stuks.


Kozijnen, deuren en dakramen Loosdrecht
zaterdag 18 juni 2022

Dakkapel: raam & kozijn vervangen (hout)

Het naar buiten draaiende raam gedeelte van mijn dakkapel dient vervangen te worden, inclusief het kozijn. Misschien kan het kozijn wel gerepareerd worden, hier zal even naar gekeken moeten worden. Het nieuwe kozijn zal hout worden, met daarin HR++ glas.


Kozijnen, deuren en dakramen Hilversum
Offertes aanvragen