Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kozijn Hout

Kozijnen - Hilversum

Kozijnen - Hilversum

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kozijnen in Hilversum?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Hollandsche Rading, Kortenhoef, Lage Vuursche, Loenen aan de Vecht, Loosdrecht, Nederhorst den Berg, 's-Graveland of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor kozijnen in Hilversum aanvragen

Recente aanvragen uit Hilversum

vrijdag 15 januari 2021

Houten Kozijn inclusief HR++ glas plaatsen

Betreft het kozijn van de woonkamer aan voorzijde van het huis (straatzijde, begane grond). Huidige situatie is een enkel raam (dubbelglas) in kozijn. Dit wil ik veranderen naar een kozijn met twee ramen. Een "vast" raam (dus niet openend), en daarnaast een raam met mogelijkheid om te openen (NB. Dit is conform de originele "uitvoering" van het huis (jaren 30 woning waarvan verschillende voorbeelden in de straat voorhanden zijn). Uitvoering in kozijn in hardhout en voorzien van isolerend glas (HR++). Afmetingen buitenzijde kozijn: ca. 195 breed, en 152 hoog. Details te bespreken.


Kozijnen, deuren en dakramen
donderdag 14 januari 2021

Kelder opnieuw stucen

De stuc in de kelder is al voor een groot deel losgelaten. Dit zouden wij opnieuw laten stucen. De afmetingen zijn 3M x 5M x 2M. Wat zijn de kosten om dit te laten doen.


Stucwerk en spackspuiten
woensdag 13 januari 2021

De woning uitbouwen door middel van een serre

Achter onze woning willen we een serre laten bouwen. Op de foto op de plek waar het oranje zeil/kunstgras ligt willen wij graag een serre laten plaatsen. De afmetingen zijn ongeveer 2m (breedte) en lengte 3,5 meter. Het raam en de klapdeuren kunnen verder gewoon blijven zitten. Alleen de fundering moet wel nog gereed gemaakt worden (met beton?). Graag kunststof kozijnen gebruiken en de woning is bereikbaar per achterom.


Veranda- en serrebouw
Offertes aanvragen