Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Harlingen

Binnendeur opmeten en monteren - Kozijnen - Harlingen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Binnendeur opmeten en monteren

Het opmeten en plaatsen van een binnendeur (type LG02). Inclusief het bevestigen van de deurklink. En het meenemen van de oude deur.


Timmerman Harlingen

Offertes kozijnen in Harlingen vergelijken

Recente opdrachten in Harlingen

zaterdag 22 oktober 2022

Kunststof kozijnen voor nieuwbouwwoning

Zoek een vakman voor het plaatsen van kozijnen. Gaat om 2 etages boven de grond circa 10 a 14 kozijnen en 2 schuifdeuren. Wil kunststof kozijnen met een houtnerf, verdiept en antraciet kleur.


Kozijnen, deuren en dakramen Tzummarum
maandag 26 september 2022

2 houten raam kozijnen plaatsen

Zoek een vakman die 2 houten raam kozijnen met dubbel glas kan plaatsen.


Kozijnen, deuren en dakramen Harlingen
vrijdag 22 juli 2022

Kozijnen vervangen

Zoek een vakman om mijn kozijnen voor en naast het huis te vernieuwen plus sierlijsten van het dak Gaat om 5 kozijnen, willen naar kunststof.


Kozijnen, deuren en dakramen Harlingen
woensdag 26 april 2017

Stalen taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een stalen taatsdeur in de woonkamer. Afmeting 211.50 bij 82,5 cm, standaard deurmaat. Staal met glas, met een drievlaksverdeling. In de ruimte waar de deur geplaatst moet worden zit nu een houten kozijn. Die zal vervangen worden. Kunt u daarin aangeven wat we moeten doen. De nieuwe vloer komt over zes weken. Kunt u een offerte doen voor deze deur? Bij voorkeur per mail.


Kozijnen, deuren en dakramen Harlingen
dinsdag 02 februari 2016

Vouwdeur plaatsen en kozijnen vervangen

Het gaat om het plaatsen van 1 vouwdeur tussen de keuken en kast onder de trap. Daarnaast wil ik de binnendeuren laten vervangen, voordat dit gedaan kan worden moeten er twee metalen kozijnen worden verwijderd om hier vervolgens twee houten kozijnen te plaatsen. De nieuwe stompe binnendeuren worden 201,5 x 83 cm. Graag ontvang ik een offerte betreffend het vervangen van de kozijnen en het plaatsen van de vouwdeur.


Kozijnen, deuren en dakramen Harlingen
zondag 17 november 2013

Nieuw dakraam plaatsen

Oude kozijnen er uit, nieuwe er in. 55/78 cm


Kozijnen, deuren en dakramen Franeker
maandag 16 september 2013

Kunststof kozijnen slaapkamer vervangen

Wil graag 2 kozijnen vervangen van 2 slaapkamers op de 1e verdieping. Deze zijn ongeveer 90 x 90 cm groot. Draai/kantelraam met hr++ glas. Het huis is oud met enkelsteen muur. Ook is achter het huis een van de onderste ruiten lek, condens is te zien van binnen. Dit is een dubbel raam, een daarvan moet vervangen worden, maat ongeveer 100 x 130 cm. Ben zelf telefonisch niet bereikbaar (op zee) het nummer is van mijn ouders die in de buurt wonen.


Kozijnen, deuren en dakramen Terschelling West
maandag 02 september 2013

Kunststof kozijn vervangen

Vervanging van een kozijn op de zolderverdieping van ongeveer 6 meter hoog. Een steiger kan zonder probleem worden geplaatst. Afmeting: h 137 cm b 152 cm Gevraagd: offerte voor kozijn met hr+ glas, uit een stuk, zonder ventilatierooster.


Kozijnen, deuren en dakramen Harlingen
donderdag 15 september 2011

Kozijn vergroten in buitenmuur

Wat kost het om een kozijn in een buitenmuur te vergroten. De maten zijn nu ±1 meter bij 1.5 meter. Wij willen graag dat het raam in de breedte verdubbeld wordt. Betreft een houten kozijn in een woning van het jaar 2000. We zijn bezig met de aankoop van deze woning. Ook leveren van het kozijn.


Kozijnen, deuren en dakramen Harlingen
Offertes aanvragen