Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kozijn Hout

Kozijnen - Harlingen

Kozijnen - Harlingen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kozijnen in Harlingen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Achlum, Franeker, Herbaijum, Kubaard, Midlum, Oosterbierum, Pingjum, Schettens, Sexbierum, Spannum, Terschelling Midsland, Terschelling West, Westhoek, Wijnaldum of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor kozijnen in Harlingen aanvragen

Recente aanvragen uit Harlingen

woensdag 25 november 2020

Het prefab uitbouwen van een woning

Ik zoek een specialist voor het bouwen van een houten serre, het liefst prefab bouw. De serre dient 350 bij 300 cm groot te worden. Graag woon-klaar opleveren, voorzien van een goede fundering en kunststof kozijnen. Overige specificaties bespreek ik graag met de aannemer.


Veranda- en serrebouw
dinsdag 10 november 2020

Trapgat behangen

Ik wil het trappengat laten behangen. Ik heb 6 rollen liggen. Helaas weet ik niet precies wat de afmetingen zijn. Ik maak graag een afspraak voor een offerte.


Behang- en schilderwerk
zondag 11 oktober 2020

Draagmuur slopen en draagbalk plaatsen

In de huidige situatie is door de vorige bewoners al eens een opening in de muur van de woonkamer naar de keuken geplaatst. Ik zou deze opening graag willen vergroten zodat de hele muur open is (zo ver als mogelijk). Zie ook de bijgevoegde foto's.


Verbouwing
Offertes aanvragen