Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Gorinchem

Inmeten en inhangen van 1 buitenachterdeur - Kozijnen - Gorinchem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Inmeten en inhangen van 1 buitenachterdeur

Na de inmeting wordt de buitendeur bestelt bij Praxis Gorinchem. Vervolgens moet de buitendeur nog pasklaar gemaakt worden, omdat het waarschijnlijk niet om een standaard kozijn gaat.


Timmerman Leerdam

Offertes kozijnen in Gorinchem vergelijken

Recente opdrachten in Gorinchem

maandag 17 juli 2023

Kozijnen plaatsen of vervangen

kozijn 1e etage woonhuis achterzijde betreft een 1 kozijn voor 2 kamers met 2 vaste en 2 klapramen afmeting totaal breedte x lengte 400x172 cm Welk type kozijnen en/of deuren hebben je voorkeur?: hout Waar moeten de kozijnen/deuren geplaatst worden?: gebouw / ruimtes die in gebruik zijn Welk type kozijnen wil je plaatsen?: draai/kiep kozijnen Om hoeveel kozijnen en/of deuren gaat het?: 1-2 In welke stijl heb je interesse?: modern Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Kozijnen, deuren en dakramen Meerkerk
maandag 10 april 2023

Kleine gipswand met deurkozijn plaatsen

We willen onze inloopkast afsluiten door middel van een gipswand met deur, het gaat om een breedte van maximaal 1 meter. De ene wand is gips en de andere steen.


Kozijnen, deuren en dakramen Gorinchem
donderdag 18 augustus 2022

3 ramen vervangen door dubbel glas

Een aantal ramen zijn nog enkel glas, die willen we graag aanpakken. Het moet vervangen worden door dubbel glas, de kozijnen zijn nog in goede staat. Het zijn 3 stuks.


Kozijnen, deuren en dakramen Zuilichem
donderdag 21 april 2022

2 houten kozijnen vervangen

Ik heb 2 rotte kozijnen en die wil ik laten vervangen. De nieuwe kozijnen wil ik dan van hout hebben.


Kozijnen, deuren en dakramen Gorinchem
dinsdag 08 maart 2022

2 raamkozijnen vervangen

Ik heb 2 ramen bij elk kozijn. Ze zijn allebei dubbele beglazing. Alleen er komt veel kou door het raamkozijn heen, dus we zouden graag deze 2 raamkozijnen laten vervangen.


Kozijnen, deuren en dakramen Gorinchem
zaterdag 05 maart 2022

Inmeten en inhangen van 1 buitenachterdeur

Na de inmeting wordt de buitendeur bestelt bij Praxis Gorinchem. Vervolgens moet de buitendeur nog pasklaar gemaakt worden, omdat het waarschijnlijk niet om een standaard kozijn gaat.


Kozijnen, deuren en dakramen Leerdam
maandag 14 februari 2022

Nieuwe kunststof kozijnen

Ik heb vier kozijnen huiskamer en keuken die ik wil vernieuwen is nu hout en wil ik graag in kunstof De afmetingen zijn ongeveer 180 bij 100


Kozijnen, deuren en dakramen Nieuwendijk
zondag 30 januari 2022

Kozijn vervangen badkamer 2e verdieping

Badkamer kozijn moet vervangen worden op de 2de verdieping


Kozijnen, deuren en dakramen Woudrichem
dinsdag 17 augustus 2021

Ramen en kozijnen vervangen (heel de woning)

Op dit moment heb ik houten kozijnen en enkel glas ramen die ik zou willen vervangen. In totaal zijn het 7 ramen en twee (buiten)deuren. Nieuw graag dubbel of triple glas en kunststof kozijnen. Eventueel zou ik ook de gevelbekleding willen laten vervangen. Aan de voorzijde is deze van hout, en achter van kunststof, beide vervangen voor nieuwe kunststof bekleding. De gevels zijn zo'n 1 bij 6 meter.


Kozijnen, deuren en dakramen Gorinchem
woensdag 16 juni 2021

Vervangen 2 kozijnen en ramen

Wij willen 2 kozijnen met naar buitenslaande ramen vervangen en voorzien van warmtewerend glas. De kozijnmaat ca. 110 cm B en 140 cm hoog, incl. hang/sluitwerk en montage.


Kozijnen, deuren en dakramen Andel
vrijdag 04 juni 2021

Raamkozijnen vervangen

Zoek een vakman om mijn raamkozijnen te vervangen, 2 maal 2 bij 2 en 2 maal 1 bij 1 inclusief ramen. Kozijnen in kunststof


Kozijnen, deuren en dakramen Hardinxveld Giessendam
maandag 28 december 2020

Raam 3x vervangen

2x draaikiepraam ca 80b x100h. Deze vervangen. 1x vast kozijn met middenstijl ca 140b x 170h. (hard?)hout. 1 draaikiepraam op 1e etage, rest bg.


Kozijnen, deuren en dakramen Haaften
maandag 07 december 2020

Houten kozijn vervangen

De ruit is lek en heeft een slecht kozijn. Daarom wil ik het geheel laten vervangen met dubbel glas. Het nieuwe kozijn moet vast zijn zonder uitklapbaar gedeelte. Wel met ventilatierooster. Het is nu een houten kozijn en het nieuwe kozijn mag van hout of kunststof zijn.


Kozijnen, deuren en dakramen Nieuwendijk
maandag 20 april 2020

Rubbers kunststof kozijnen vervangen

Ik wil de rubbers in mijn kunststof kozijnen laten vervangen. Het gaat om 4 grote raampartijen ieder in totaal 3.10 m breed, met in iedere partij 3-5 ramen. Het gaat om de raampartijen aan de begane grond en eerste verdieping.


Kozijnen, deuren en dakramen Zuilichem
maandag 06 april 2020

Plaatsen dakraam en doorbraak maken

Wij willen op onze zolder een dakraam laten plaatsen. U noemt bij de voorbeelden de maat 55 x 78 cm. Ik zou graag een vierkant raam willen (78 x 78), is dat mogelijk? Wat zou daar de prijs van zijn, inclusief montage, insectenhor en eventueel een rolluik (handbediend)? Er moet nog een dak doorbraak gemaakt worden. De kozijnen willen we van kunststof. De plaatsing lijkt me geen probleem aangezien het raam tussen twee gordingen zou moeten kunnen vallen. Rond juni zouden we graag beginnen als dat mogelijk is. Ik hoor graag van u.


Kozijnen, deuren en dakramen Leerdam
Offertes aanvragen