Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Den Helder

Houten kozijnen vervangen - Kozijnen - Den Helder

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Houten kozijnen vervangen

Ik wil mijn keukenraam vervangen, maat 850x1805 mm. Dat is nu van hout en dat mag weer van hout worden.


Timmerman Anna Paulowna

Offertes kozijnen in Den Helder vergelijken

Recente opdrachten in Den Helder

maandag 11 september 2023

Kozijnen plaatsen of vervangen

Plaatsen van openslaande tuindeuren 301 m x 226 m Welk type kozijnen en/of deuren hebben je voorkeur?: hout Waar moeten de kozijnen/deuren geplaatst worden?: renovatieproject Welk type kozijnen wil je plaatsen?: dubbele deuren Om hoeveel kozijnen en/of deuren gaat het?: 1-2 In welke stijl heb je interesse?: modern Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Kozijnen, deuren en dakramen Den Helder
maandag 10 juli 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Ik wil twee nieuwe gesloten raamkozijnen, En een kozijn met twee openslaande deuren. In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer


Kozijnen, deuren en dakramen Den Helder
vrijdag 07 juli 2023

Vervanging kozijnen

Buitendeur(keuken) en kozijn vervangen


Kozijnen, deuren en dakramen Den Helder
vrijdag 09 december 2022

4 dakramen vervangen incl. kozijn

Ik wil mijn 4 oude dakramen vervangen door nieuwe met HR++ glas of beter, inclusief insecten hor en verduistering. Er moeten ook een nieuw kunststof kozijnen in geplaatst worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Den Helder
vrijdag 02 december 2022

4 dakramen vervangen incl. kozijn

Ik wil mijn 4 oude dakramen vervangen door nieuwe met HR++ glas of beter, inclusief insectenhor en verduistering. Er moeten ook een nieuw kunststof kozijnen in geplaatst worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Den Helder
donderdag 13 oktober 2022

Vervangen kozijnen(6stuks) van hout naar kunststof

Wij willen kozijnen vernieuwen van hout naar kunststof. Gaat om maten 2.5m bij 2.5m en aantal 2.5m bij 1.5m inclusief triple glas en graag ook berekening exclusief glas. Het gaat om een boerderij. Het gaat om 6 kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Slootdorp
zondag 02 oktober 2022

2 kunststof kozijnen monteren

Ik wil 2 kozijnen laten vervangen van onze slaapkamer. Deze zijn van hout en dat mag kunststof worden, deze heb ik al liggen.


Kozijnen, deuren en dakramen Den Helder
woensdag 03 augustus 2022

Verrotte buiten raamkozijnen vervangen

Buiten raamkozijnen zijn rot en moeten worden vervangen, de afm. is 2.80br. 1.85mhoog.


Kozijnen, deuren en dakramen Den Helder
vrijdag 01 juli 2022

Houten kozijnen vervangen naar kunststof

Zoek een vakman voor het vervangen van mijn kozijnen, gaat om 2 stuks. Daarnaast ook een nieuwe voordeur met kozijn. Hebben de voorkeur voor kunststof. Verder graag advies en info.


Kozijnen, deuren en dakramen Den Helder
vrijdag 01 juli 2022

7 houten kozijnen vervangen, met HR++ glas

De klus is voor onze woning de wij reeds gekocht heb. Wij kunnen erop het moment nog niet in, omdat de sleutel overdracht gepland staat op 22 juli. De werkzaamheden voor deze klus kunnen dan ook na deze datum van start gaan. Graag willen wij u vragen of u een offerte zou kunnen uitbrengen voor het vervangen van de volgende houten kozijnen met dubbel glas: Afmetingen huidige kozijnen vanaf muur tot muur gemeten. Woonkamer raam voorgevel: kozijn 253 x 251. Grote raam 238 x 231 en de 2 boven (kiep)ramen (glas afmeting 158 x 50) Voordeur gevel: kozijn 294 x 99 met boven (kiep)raam (glas afmeting 72 x 87) Linker en midden raam boven voorgevel: kozijn 193 x 135. Onder raam 93 x 133,5 en boven raam 82 x 36. Recht raam boven voorgevel: kozijn 193 x 55,5. Onder raam 55 x 133,5 en boven raam 44 x 35,5. Schuifpui achtergevel: kozijn 220 x 209,5. Klein raam achtergevel: kozijn 42 x 52. De schuifpui moet openslaande deuren worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Den Helder
donderdag 12 mei 2022

Houten kozijnen vervangen

Ik wil mijn keukenraam vervangen, maat 850x1805 mm. Dat is nu van hout en dat mag weer van hout worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Anna Paulowna
dinsdag 10 mei 2022

Houten kozijn plaatsen aan de voorzijde woning

Ik zoek een vakman die een nieuw houten kozijn + raam kan plaatsen aan de voorzijde van de woning. Het gaat om een kozijn van ongeveer 2.90 x 185 hoog. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Kunststof, Hout Hoeveel ramen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Breezand
vrijdag 29 oktober 2021

2 Kozijnen en ramen vervangen

Ik wil 2 kozijnen en ramen laten vervangen de maten zijn 1.5m×1.5m van beide. De nieuwe kozijnen wil ik dan van hout hebben.


Kozijnen, deuren en dakramen Den Helder
dinsdag 29 juni 2021

Vervangen van drie binnendeuren

Wij willen in de woonkamer en in de hal drie deuren inclusief kozijn vervangen voor drie deuren plafond hoge deuren. , de deur van gang naar huiskamer met glas vakken en de wc deur dicht en de gangkast deur ook dicht met slot en wc met wc slot. Alle drie plafond hoog . Maat plus minus 251 hoog 93 deur breed . Dit moet eventueel na gemeten worden (ingemeten) belangrijkste is dat ze plafond hoog worden. Vervangen van drie deuren, graag het raam boven de deur vervangen voor een hele deur. De deur mag dus vanaf de grond tot aan het plafond.


Kozijnen, deuren en dakramen Den Helder
dinsdag 02 maart 2021

Vervangen hardhouten deur en voorraam

Tijdens het verhuren van de woning is de voordeur en het voorraam vernield. Graag ontvang ik een offerte voor de vervanging hiervan. Het betreft: - Voordeur hardhout met raam in bovenzijde (kozijn nog intact), afmeting 2015x830mm (HxB). - Voorraam dubbel glas HR++ (hardhouten kozijn nog in tact), afmeting ca. 2000x2250 (HxB). Graag ontvang ik een scherpe geprijsd aanbod waarin optioneel een driepuntsluiting en extra veiligheidsmaatregelen zijn gespecificeerd voor het voorraam. Voorkeur voor het type voordeur is er niet, graag een voordeur die voorzien is van een raam aan de bovenzijde. Dit hoeft niet exact hetzelfde raam te zijn als op de foto. Het mag ook 1 raam zijn of een smaller gecentreerd raam in het midden.


Kozijnen, deuren en dakramen Den Helder
Offertes aanvragen