Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kozijn Hout Amsterdam

Kunststof schuifpui plaatsen - Kozijnen - Amsterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kunststof schuifpui plaatsen

Ik zoek een vakman die voor mij een schuifpui kan plaatsen. Eerst zal er even gekeken moeten worden of dit wel mogelijk is. We willen het van kunststof hebben met HR++ glas hebben. Momenteel zit er een gesloten raam met een deur.


Timmerman Amsterdam

Offertes kozijnen in Amsterdam vergelijken

Recente opdrachten in Amsterdam

dinsdag 28 juni 2022

9 houten kozijnen vervangen

9 kozijnen vervangen aan voorkant pand in Amsterdam. Het zijn houten kozijnen en wij willen nieuwe houten kozijnen terug.


Kozijnen, deuren en dakramen Amsterdam
maandag 20 juni 2022

Aluminium kozijn met raam vervangen door kunststof met HR++

Ik wil een aluminium kozijn met raam vervangen door een kunststof kozijn met HR++ glas en een naar binnen draaiend en kiepraam.


Kozijnen, deuren en dakramen Amsterdam
maandag 13 juni 2022

10 Binnendeuren + houten kozijnen plaatsen

In onze (nog op te leveren) nieuwbouw woning (in Weesp) willen wij op de beneden verdieping (en afhankelijk van de prijs ook op de andere verdiepingen) houten deuren en kozijnen laten plaatsen. Alle deuren hebben een hoogte van 231.5cm. Op begane grond gaat het om 2 deuren met een breedte van 93cm en 1 deur (de meterkast) van 78cm. Op de 1e verdieping gaat het om 5 deuren met een breedte van 93m en 1 deur van 78cm. Op de 2e verdieping gaat het om 3 deuren met een breedte van 93cm. Wij willen graag de stompe deuren van Weekamp: Weekamp binnendeur WK6307 C3. We ontvangen graag een vrijblijvende offerte.


Kozijnen, deuren en dakramen Amsterdam
maandag 13 juni 2022

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

ik zou graag het raamkozijn van mijn zoon zijn kamer vervangen. Het kozijn is ruwweg 215cm breed en 160cm hoog. Er zit nu een kunststof kozijn in dat kapot is. Ik wil er een houten kozijn in hebben (2 of 3 delen waarvan er minimaal 1 moet kunnen kiepen en 1 moet kunnen draaien). Er zal niet veel hoeven gebeuren aan het passen en plaatsen maar toch altijd meer dan ik als leek denk natuurlijk. Wij zijn flexibel in onze planning. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Hoeveel ramen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Amsterdam
zaterdag 11 juni 2022

Kozijnen en deuren vervangen

We zijn bezig met een renovatie voor een appartement en als onderdeel daarvan zijn we op zoek naar een upgrade van een aantal enkele glazen deuren/ramen. In totaal willen we vervangen - 2 grote ramen - 2 enkele balkondeuren - 2 dubbele balkondeuren. Voor onze VVE moeten we ervoor zorgen dat ze overeenkomen met de bestaande stijl en kleur (d.w.z. wit hout).// We are doing a renovation for an apartment and as part of it are looking to upgrade some single glass doors/windows. Overall we want to replace - 2 large windows - 2 single balcony doors - 2 double balcony doors. For our VVE, we need to ensure they match the existing style and color (i.e white wood).


Kozijnen, deuren en dakramen Amsterdam
woensdag 08 juni 2022

Houten kozijnen vervangen voorkant pand

in totaal 12 kozijnen voorgevel, ook nieuwe deur en deurkozijnen in totaal 4 vervangen


Kozijnen, deuren en dakramen Amsterdam
woensdag 08 juni 2022

Houten kozijnen vervangen

We zijn op zoek naar een specialist om 3 houten ramen (1140x1670) te vervangen in Augustus in het centrum van Amsterdam. Kunnen jullie hier een offerte voor maken?


Kozijnen, deuren en dakramen Amsterdam
vrijdag 03 juni 2022

Raamkozijnen vervangen en dubbel glas plaatsen

Ik wil 9 ramen vervangen voor dubbel glas. Ik zit nog te twijfelen tussen alluminium en hout.


Kozijnen, deuren en dakramen Amsterdam
maandag 30 mei 2022

Deuren en ramen vervangen

We zijn op zoek naar een upgrade van een aantal bestaande enkele glazen balkondeuren en ramen. In totaal willen we vervangen: - 2x Raam - 2x Dubbele Deuren - 2x Enkel Deur Vanwege onze VVE-eisen moeten we aansluiten bij de bestaande stijl. Dat betekent dat het ontwerp/de kleur moet overeenkomen en in hout moet zijn uitgevoerd. Kunnen we een offerte krijgen voor het plaatsen van nieuwe kozijnen en reparatie? We willen ook graag een beter inzicht krijgen in de impact (d.w.z. energie-efficiëntie) versus de kosten om te zien welke het beste is voor het project. Mocht u deskundig advies hebben, dan ontvangen wij die graag.


Kozijnen, deuren en dakramen Amsterdam
maandag 30 mei 2022

Vervangen 3 ramen en balkondeuren vervangen

Ik wil graag 1 set balkondeuren en 3 ramen laten vervangen. Eventueel ook een lichtstraat vervangen. De kozijnen moeten blijven zitten, het gaat puur om de ramen.


Kozijnen, deuren en dakramen Amsterdam
woensdag 25 mei 2022

Vervangen kozijnen en glas (plus oplossing glas-in-lood) 1 appartement, mogelijk 3 appartementen

De kozijnen aan gevelkant dienen vervangen te worden wegend teveel rot, plus daarbij ook het glas dat dan meteen door hr++ (of beter) vervangen dient te worden. Bovenramen zijn nog van glas in lood, bekijken of die behouden kunnen blijven maar wel geïsoleerd kunnen worden. Het gaat in ieder geval om 1 appartement (begane grond), maar wellicht dat de eigenaar van 1-hoog en 2-hoog ook mee wil doen.


Kozijnen, deuren en dakramen Amsterdam
woensdag 18 mei 2022

Balkondeur met kozijn vervangen

Ik ben op zoek naar een nieuwe balkondeur zoals degene die ik heb beschadigd in de storm (maar het scharnier was al kapot). Het is momenteel vastgeschroefd. Ik denk dat ik een nieuwe deur en kozijn nodig heb - zie onderstaande foto's. Ik ben de eigenaar van het appartement. De afmetingen van de deuren zijn 228 x 103 cm en de opening in de muur is 246 x 116 cm. Het kozijn past door het raam in mijn appartement (3e verdieping) met een touw en blok. Ik heb ook een premie op mijn hypotheek om milieuvriendelijke verbeteringen aan mijn huis aan te brengen (bijvoorbeeld betere isolatie zodat er minder verwarming nodig is). Misschien weet je dat. Denk je dat dat mogelijk zou zijn met de balkondeur? Zo ja, kunt u dit dan aangeven in het aanbod. En tot slot wil ik een deur met een handvat om hem aan weerszijden van de deur te sluiten. Bij voorbaat dank!


Kozijnen, deuren en dakramen Amsterdam
maandag 16 mei 2022

6 Houten kozijnen, ramen en openslaande deuren vervangen

Ik wil graag alle 6 de houten kozijnen en ramen laten vervangen, inclusief ook 2 openslaande deuren met raampjes daarboven. Hiervoor wil ik HR++ glas en houten kozijnen voor in de plaats.


Kozijnen, deuren en dakramen Amsterdam
woensdag 11 mei 2022

Dubbel raamkozijn plaatsen, hout

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een dubbel raamkozijn (L en R): onder vast raam, daarboven uitzetraam, en daar boven geluidgedempte ventilatie. De materialen mogen van hout.


Kozijnen, deuren en dakramen Landsmeer
maandag 09 mei 2022

Houten kozijnen vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor de vervanging van het houten kozijn aan de zijkant van het huis. Het nieuwe kozijn mag ook van hout. De maat is 2500x1335, graag een offerte inclusief de aanschaf.


Kozijnen, deuren en dakramen Amsterdam
Offertes aanvragen