Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kozijn Hout

Kozijnen - Amsterdam

Kozijnen - Amsterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kozijnen in Amsterdam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Broek in Waterland, Halfweg, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Marken, Oude Meer, Uitdam, Vinkeveen, Watergang, Zuiderwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor kozijnen in Amsterdam aanvragen

Recente aanvragen uit Amsterdam

vrijdag 27 november 2020

Uitbouw achterkant woning

Graag willen wij een uitbouw realiseren aan de achterkant van onze woning. Er zal waarschijnlijk een fundering geplaatst moeten worden en de gevel zal moeten worden opgevangen. in deze uitbouw willen wij een toiletruimte laten bouwen. De buitenmuren willen wij graag gemetseld hebben. Daarnaast willen wij ook een deel van de nieuwe gevel gemetseld hebben. Ook willen wij 1 klein raam in de wc ruimte en twee 2 schuifdeuren. Wij willen dit project graag in het voorjaar van 2021 starten.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
vrijdag 27 november 2020

Beton vloer + vloerverwarming

Ik zou graag een prijsindicatie ontvangen voor het laten aanleggen van vloerverwarming en een beton look top vloer. Gaat om binnenruimte en geen natte ruimtes. Circa 52 m2 verdeeld over 3 vertrekken.


Vloer leggen en vloeronderhoud
vrijdag 27 november 2020

Parket vloer verwijderen en nieuwe laten leggen

Graag ontvang ik een offerte (incl BTW) voor het volgende: - Ruimte van 12 m2 - Huidige parketvloer (zwevend) eruithalen - Nieuwe parketvloer zwevend erin (2cm dik vuren) - Finishing met olie - plinten erbij - vergeet de voorrijkosten / parkeerkosten niet


Vloer leggen en vloeronderhoud
Offertes aanvragen