Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kozijn Hout

Kozijnen - Amsterdam

Kozijnen - Amsterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kozijnen in Amsterdam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Broek in Waterland, Halfweg, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Marken, Oude Meer, Uitdam, Vinkeveen, Watergang, Zuiderwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor kozijnen in Amsterdam aanvragen

Recente aanvragen uit Amsterdam

maandag 18 januari 2021

3 x balkon vervangen van 100 jaar oud pand

We zoeken een bouwbedrijf dat onze balkons kan vervangen. We zijn een kleine VVE in Amsterdam west en het pand is circa 100 jaar oud. De huidige constructie is op basis van houten balken. Afmeting: circa 5 x 1m


Renovatie
maandag 18 januari 2021

Badkamer plaatsen

Wij willen een badkamer in een ruimte waar alleen afvoer en waterleiding staat. De badkamer moet een wasbak, douche geen instap graag gelijkvloers voor senior er is al een verwarmingsplaat aanwezig en afzuigsysteem het geheel betegelen. Afmetingen 3 x 2,5 m.


Verbouwing
zondag 17 januari 2021

Laminaat leggen

Wij zijn aan het kijken om een laminaat vloer te laten leggen. We hebben momenteel een houten vloer liggen en we twijfelen of we deze er wel uit moeten halen. De vloer is 43m2 in totaal en het betreft 1 kamer (de woonkamer). Wel ligt er een stuk glas in de grond waar dus omheen gelegd moet worden en ik vroeg mij af of dit mogelijk is. Bijgaand kan je de foto’s vinden van het glas in de grond en vloer zelf. Graag hoor ik wat mogelijk is en wat de kosten zouden zijn voor het leggen van laminaat + hoge plinten (excl. de kosten van het laminaat zelf).


Vloer leggen en vloeronderhoud
Offertes aanvragen