Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kozijn Hout

Kozijnen - Amsterdam

Kozijnen - Amsterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kozijnen in Amsterdam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Broek in Waterland, Halfweg, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Marken, Oude Meer, Uitdam, Vinkeveen, Watergang, Zuiderwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor kozijnen in Amsterdam aanvragen

Recente aanvragen uit Amsterdam

vrijdag 22 januari 2021

Krachtstroom aanleggen

Wij willen binnenkort van het aardgas af en krijgen een drie-fasen-aansluiting van Alliander. We willen heel graag bij 3x25A blijven omdat de jaarlijkse kosten van de aansluiting anders heel fors omhoog gaan maar weten niet of dit mogelijk is. Dit is de toekomstige situatie: Vloerverwarming drie regio's van 3000, 1440, 840 watt. Een elektrische doorstroomboiler voor douchen en keukenwater, wattage nader te bepalen (2 persoons huishouden, klein appartement). Een inductie kookplaat 4 pits. Veder hebben we een was-droog combinatie, een oven en een vaatwasser. Is het mogelijk om bij 3X 25A te blijven? Wat zouden de kosten bedragen voor het aanpassen van onze meterkast als wij van het aardgas af gaan? (Zie bijlage). Hartelijke groet, Sarah Boon.


Elektra en groepenkast
vrijdag 22 januari 2021

Duivennet plaatsen

Het plaatsen van een stevig duivennet op een balkon op de 2e etage


Klussen
vrijdag 22 januari 2021

Beugelen van rookgaskanaal

Woning is onderdeel van een flat (1960), nu blijkt dat ons rookgaskanaal niet gebeugeld is op de horizontale delen. Totaal gaat het om minder dan 5 meter. Ik ben op zoek naar iemand voor het laten beugelen van het rookgaskanaal. Momenteel is het rookgaskanaal helemaal weggewerkt en gestuct, indien jullie de werkzaamheden van open breken en weer netjes afwerken mee nemen, dan ook graag een (losse) offerte daarvan. Kan me echter voorstellen dat ik daarvoor elders een offerte op moet vragen.


CV en verwarming
Offertes aanvragen