Recent ontvangen offerte aanvragen:

vrijdag 19 oktober 2018

Extra groepen elektra punten plaatsen

Extra groepen en eventueel extra elektra punten in de woning laten plaatsen.
vrijdag 19 oktober 2018

Aanbrengen isolatieplaten

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Momenteel is het pand gestuct, echter is dit vele jaren geleden gedaan en vertoont reeds scheuren. Het gaat om een hoekhuis (2-onder-1-kap), een gemeentelijk monument uit 1906 met een oppervlakte ongeveer 500 m2. Mijn idee is om isolatieplaten aan te brengen en daarna weer opnieuw te stucen.
vrijdag 19 oktober 2018

Balkon aanbouwen appartement

Ik wil graag een vrijhangend balkon van circa 270 x 180 cm. Het moet wel passen in de stijl van andere balkons. Dus dezelfde ballustrade/hekwerk. Er zijn twee openslaande deuren, waarvan een gebruikt kan worden als toegang. Er is al iets van een fundering maar ik weet niet of dit afdoende is.
vrijdag 19 oktober 2018

Trap renoveren

We hebben traprenovatiestukken voor een dichte trap gekocht, 13 treden, deze moeten gemaakt worden op de trap. We gaan op 7 december verhuizen, dus ergens voor die tijd.
vrijdag 19 oktober 2018

Inbouwreservoir toilet vervangen

Het inbouwreservoir is gaan lekken achter de wand. Moet waarschijnlijk vervangen worden, maar er zitten tegels op gipsplaat tegenaan. Dus om erbij te kunnen zal dat (deels) weggehaald moeten worden en opnieuw betegeld.
vrijdag 19 oktober 2018

Woning stucen

Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Granol Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 20
vrijdag 19 oktober 2018

Oude meterkast vervangen

Nieuwe meterkast voor bijvoorbeeld elektrisch koken en later zonnepanelen.
vrijdag 19 oktober 2018

Wanden en plafond stucen

Wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
vrijdag 19 oktober 2018

Slaapkamerwanden stucen, verven en gipsplaten vervangen

Ik heb een slaapkamer met 50 m2 wanden waar lekkage schade is. De gipsplaten moeten vervangen worden, er moet vervolgens gestuct worden en daarna moet er geverfd worden. Afplakken moet in overleg.
vrijdag 19 oktober 2018

Buiten stucen

Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Los schilderwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk
donderdag 18 oktober 2018

Fasto keukengeiser vervangen

Het gaat om het vervangen van de Fasto keukengeister met een Vaillant douchegeiser. De oude mag meegenomen worden.
donderdag 18 oktober 2018

Schouw en rookkanaal verwijderen benedenverdieping plus herstelwerk

Ik wil het volgende werk laten verrichten: - Verwijderen van de schouw en rookkanaal op de begane grond. - Herstel van de muur en het plafond waar de schouw heeft gezeten. - Stucen van de muur De vloer op de begane grond is van hout en op de eerste verdieping van beton.
donderdag 18 oktober 2018

1e verdieping stucen

Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)