Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Utrecht

Tekeningen gevel optrekken + een 2e klus binnenruimte - Aanbouw - Utrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tekeningen gevel optrekken + een 2e klus binnenruimte

Het betreft het optrekken van de achtergevel (nu een schuin dak). Het betreft een.lemgte van ongeveer 5 meter, maar betreft niet de gehele.lengte. Een deel van de gevel staat wat verder naar achteren. We willen tekeningen laten maken en de bouwvergunning laten aanvragen. Het gaat om beschermd stadsgezicht.


Aannemer Utrecht

Offertes aanbouw in Utrecht aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Utrecht

maandag 28 augustus 2023

Aanbouw plaatsen

We willen graag een uitbouw laten plaatsen van 5 meter breed en 4 meter diep. Afgewerkt met binnen 3 spotjes, 2 dubbele stopcontacten, 2 radiatoren en buiten een kraantje, lichtpunt en stopcontact, gemetseld met baksteen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Utrecht
dinsdag 15 augustus 2023

Realiseren van een aanbouw

Ik wil een aanbouw laten realiseren van ca 19 m² aan de achterzijde van de woning. De binnenzijde wil ik casco opgeleverd krijgen en de buitenzijde wil ik traditioneel gemetseld afgewerkt hebben. Ik wil in de aanbouw graag openslaande deuren van ongeveer 2 meter breed.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Utrecht
maandag 03 juli 2023

Realiseren van een aanbouw

Ik zou graag een uitbouw van ca 10 m² willen laten realiseren aan de achterzijde van de woning. De buitenzijde wil ik graag traditioneel afgewerkt hebben en de binnenzijde wil ik casco opgeleverd krijgen. Ik wil de uitbouw verwarmen door middel van vloerverwarming. De kozijnen moeten van hout afgewerkt worden. Op de uitbouw moet een lichtstraat gerealiseerd worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Utrecht
donderdag 13 april 2023

Serre bouwen

Ik wil een kleine aanbouw (serre) van hout en glas. Met afmetingen 3,25x0,5m. De hoogte is ongeveer 3m met een schuin dakdeel. De gevel hoeft niet doorgebroken te worden. Ik moet nog even kijken of er een vergunning nodig is. Op dit moment zit er in de huidige gevel een rooster van een afzuigsysteem en een regenpijp, die moeten verplaatst worden naar de nieuwe gevel van de serre.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Utrecht
dinsdag 14 februari 2023

Aanbouw plaatsen.

Ik wil een kleine aanbouw laten plaatsen. Het gaat om een aanbouw van 2.40 bij 1.90 m. Er kan vergunningsvrij gebouwd worden. Ik wil dat het sausklaar wordt opgeleverd. Ik wil dat de kozijnen van kunststof gemaakt worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Utrecht
woensdag 04 januari 2023

Aanbouw plaatsen

Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman Ik wil graag een aanbouw plaatsen aan de achterkant van mijn woning. Het gaat om een aanbouw van 2m breed bij 4m diep in hoek tussen achtergevel en bestaande uitbouw met glazen dak en op de 2m kant een glazen pui die opent naar de tuin. Overblijvende zijde is erfscheiding en uit te voeren in ander materiaal. Ik wil graag meer informatie over de oplevering en de afwerking, want het ligt ook aan de prijs waar ik voor kies.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Utrecht
dinsdag 22 november 2022

Prefab aanbouw 15m2 woonklaar

Ik wil graag een prefab uitbouw aan de achterzijde van de woning. Hij moet 15m2 worden. Het moet zo goedkoop mogelijk, eventueel doen onze buren ook mee. De oplevering van de binnenzijde moet woonklaar zijn. Inclusief Electra, stucwerk en verwarming. We willen verwarmen met radiatoren. Vergunning is niet nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Utrecht
donderdag 11 augustus 2022

Houten aanbouw(5,1m x 2m) achterzijde woning realiseren

Wij willen graag een houtskelet-aanbouw realiseren van 5,1m x 2m achterzijde woning. Is hiervoor fundering nodig?. Oplevering binnenzijde casco. Wij hebben kunststof kozijnen gewild, wel in houtlook. Graag een prijs voor een lichtstraat of lichtkoepel. De uitbouw moet verwarmd worden d.m.v. vloerverwarming. Er moet wel een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Utrecht
dinsdag 07 juni 2022

Erker aanbouwen (3m2) + binnendeur plaatsen

Wij zouden graag de voorpui (nu raam) vervangen door HR++ glas en gelijk een erker van ongeveer 3 meter breed, 08-1m diep laten aanbouwen aan de voorkant van ons huis. De erker kan direct aansluiten op het huidige raam (geen volledige doorbraak in voorgevel nodig dus). De buitenzijde van de erker willen we verder gemetseld. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden. De verwarming verzorg ik zelf. Ook zouden wij graag in huis een extra binnendeur willen laten plaatsen (in draagmuur, dus balk is nodig) naar de huiskamer vanuit de hal.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Bunnik
maandag 06 december 2021

Aanbouw realiseren

wij willen aan de zijkant van de woning een aanbouw realiseren: 500 cm breed/lang en 200/250cm diep afhankelijk van de beschikbare ruimte en 260cm hoog. 1 zijkant stenen/gemetseld. 1 zijkant kozijn met glas 230cm hoog 1 lange kant kozijn met glas 230cm hoog Bij voorkeur in dezelfde look als de bestaande ramen. De 2 bestaande ramen en het tussenmuurtje moeten worden doorgebroken/verwijderd. Eventueel plaatsen van een draagbalk indien nodig. Incl alle werkzaamheden zoals fundering, schroefpalen, graafwerkzaamheden, afvoer zand, afwerking, etc. Zijn er mogelijkheden zoals een schuin glazen dak ipv een plat dak ? Serre look ? en eventueel vloerverwarming aansluiten op bestaande vloerverwarming ?


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Utrecht
woensdag 24 november 2021

Aanbouw realiseren (~10m2)

Ik wil graag een uitbouw in mijn tuin met een oppervlakte van ongeveer 10m2. Als het goed is is dit vergunningsvrij. ca 2.70 m hoog. Veel raam in het dak (serre idee achtig) en openslaande deuren. Zie bijlage : de vorm is niet alledaags. Hoop dat dat geen probleem is. De buitenzijde mag gemetseld afgewerkt worden, waarvan houten kozijnen. De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd worden. Hierbij mag er vloerverwarming voor aangelegd worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Utrecht
dinsdag 21 september 2021

Aanbouw aan woonhuis realiseren 20m2

Aanbouw aan slaapkamer realiseren van ca. 20 m². Het moet precies zo worden als bij de buurman. De buitenzijde hiervan mag gemetseld worden en de binnenzijde woonklaar opgeleverd. De kozijnen wil ik van kunststof. Verwarmd aan de hand van radiatoren. Ik wil graag ook een lichtkoepel hierin hebben, die ook open kan en een zonnescherm erop heeft.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Utrecht
maandag 02 augustus 2021

Sausklare uitbouw achterzijde woning

Een aanbouw van 3,5 meter diep, 5,5 meter breed 2,50 hoog aan de achterzijde van de woning. We willen graag de woonkamer verlengen en een extra slaapkamer erbij. In woonkamer 2 openslaande deuren. In de slaapkamer een groot raam aan de achterkant en aan de rechterzijde nog een extra raampje. Hier is geen vergunning voor nodig. De uitbouw moet traditioneel gemetseld zijn en het liefst kunststof kozijnen. Ik zou graag een sausklare oplevering willen. De uitbouw moet worden verwarmd door radiatoren. Er hoeft geen gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Utrecht
dinsdag 06 juli 2021

Aanbouw tot zorgwoning 30 m2

Bestaand gebouw uitbreiden met een natte ruimte toilet en douche en slaapkamer. Eventueel aan de achterkant een tuinkamer Ongeveer 4,5 m bij 7 m. Graag iemand die ook het sanitair kan leveren en aansluiten. Ik zat te denken aan houten skeletbouw met twee deuren en woonklaar opleveren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw De Meern
maandag 05 juli 2021

Een uitbouw maken achter onze nieuwe woning

Wij willen een aanbouw realiseren van 12m2 tussenwoning bereikbaar achterom graag woonklaar opleveren Graag voorzien van houten kozijn en houtskelet


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Utrecht
Offertes aanvragen