Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling Vleuten

Plafond schimmels verwijderen + witten - Klusjesman - Vleuten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Plafond schimmels verwijderen + witten

Plafond badkamer zit veel. Schimmels. Deze dienen verwijderd te worden eventueel opnieuw witten? Plafond is rond de 6m². Ik wil dat de vakman de plafond ook schimmel bestendig maakt als dit kan.


Klusbedrijf Vleuten

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Vleuten

Recente aanvragen uit Vleuten

vrijdag 13 mei 2022

Plafond schimmels verwijderen + witten

Plafond badkamer zit veel. Schimmels. Deze dienen verwijderd te worden eventueel opnieuw witten? Plafond is rond de 6m². Ik wil dat de vakman de plafond ook schimmel bestendig maakt als dit kan.


Klussen Vleuten
zaterdag 07 mei 2022

Laminaat in woonkamer en hal laten leggen

Ik wil graag laminaat in de woonkamer, trapkast en hal laten leggen. Plinten zijn niet nodig. Ik heb materialen bij de Gamma besteld: 17x Village Laminaat Grijs Eiken 4V-groef 7 mm 2,47 m2 6x Firstfloor Isoline Ondervloer 7 mm 7,2 m2 2x Firstfloor Blackline Ondervloer Vochtscherm 0,1 mm 30 m2. Het zou uiterlijk 4 juni gelegd moeten worden. Korte termijn, hopelijk is dat mogelijk. Ik voeg een plattegrond toe in de bijlage.


Klussen Vleuten
vrijdag 29 april 2022

Zonnescherm monteren

Ik hen een zonnescherm gekocht. Breedte 450 cm en uitval 300 cm. Die moet monteren.


Klussen Vleuten
maandag 13 september 2021

Muur plaatsen met deur en elektriciteit

Wij willen graag van 1 grote slaapkamer 2 kamers laten maken.. hiervoor moet er een muur geplaatst worden van 2 meter breed en 2.70 hoog. In deze muur willen we aan beide kanten een stopcontact. Daarnaast moet er een deur komen (in een ander bestaande muur).


Klussen Vleuten
zaterdag 27 maart 2021

Zonnescherm laten ophangen

Ik wil graag een zonnescherm laten plaatsen op de achtergevel. Het knikarmscherm is 4,50 meter lang. Ik zie uw reactie graag tegemoet.


Klussen Vleuten
maandag 08 februari 2021

Overkapte buitenkeuken bouwen

Ik zoek een hovenier die een overkapte buitenkeuken (voor Bastard medium BBQ) kan plaatsen in onze tuin inclusief vlonder (6,6 m bij 2,30 m). Bij voorkeur met 2 lichtkoepels en zo onderhoudsarm mogelijk. Zie foto's voor overzicht.


Klussen Vleuten
zaterdag 05 december 2020

Vloerbedekking trap verwijderen en lijmresten verwijderen

Wij willen graag vastgelijmd tapijt laten verwijderen van 1 trap. Daarna de lijnresten verwijderen en de trap schuren.


Klussen Vleuten
zaterdag 07 november 2020

Behangen + vloer leggen

Ik wil 1 woonkamer, 3 slaapkamers en gang beneden-1e verdieping behangen. Daarnaast ook van alle kamers laminaat leggen. Eventueel trap renoveren. De woning is 100 m2. Ik maak graag een afspraak.


Klussen Vleuten
maandag 24 augustus 2020

Inmeten hor voor raam

Ik wil een hor in mijn slaapkamer en zou graag iemand langs willen hebben die dit correct kan inmeten en plaatsen. Ik heb het zelf geprobeerd maar dat ging fout.


Klussen Vleuten
vrijdag 21 augustus 2020

Garage met zolder van nieuwbouwwoning laten isoleren

Betreft een nieuwbouw woning (nul op de meter) met aangrenzende garage welke we als berging willen gebruiken. De garage meet ca 3x7 meter en heeft een zolder/vliso. Gaat om vochtwerende isolatie voor zowel de wanden als de zolderruimte. De muren zijn wel voorzien van vele ventilatiegaten die intact moeten blijven. Het lijkt er dan op dat een tochtruime achter de isolatiewand beschikbaar moet blijven. Werkzaamheden graag zsm laten uitvoeren op basis van juist advies en prijs.


Klussen Vleuten
donderdag 18 juni 2020

laminaat leggen en plafond Schilderen

wat kost het om 20 m² laminaat inclusief laminaat en ondervloer ( laminaat prijs klasse van rond de 20 euro p/m² ) en een plafond van 27m² te witen


Klussen Vleuten
zaterdag 16 mei 2020

Muur en vloer herstellen na waterschade

Door lekkende koppeling waterschade aan muur en vloer in de slaapkamer. Plinten en laminaat beschadigd. Verkleuring in de muur in de keuken. Zie rapport. De slaapkamer is 8 m2. Ik zoek een klusbedrijf die het gros hiervan kan repareren.


Klussen Vleuten
donderdag 30 april 2020

Airco Qlima SC5225 installeren

We willen de airco door een erkende installateur in de slaapkamer laten plaatsen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.


Klussen Vleuten
zondag 12 april 2020

Schimmel in garage verwijderen en oplossen

Laatste tijd witte muren en schimmel die op de grond en stellage kasten komen. Willen we graag verwijderen en oplossen voor toekomst. Evt mechanische ventilate plaatsen.


Klussen Vleuten
vrijdag 10 april 2020

Dakpannen goed leggen

Goedemorgen, ik zag gisteren dat er een paar (ik vermoedt 3) dakpannen verschoven zijn op mijn dak. Kunnen jullie die weer goedleggen en wat zijn daar de kosten van? Met vriendelijke groet, Steven


Klussen Vleuten
Offertes aanvragen